Alla inlägg den 19 mars 2014

Av tommy norum - 19 mars 2014 07:00


Sven Callenberg



Ingen guldstjärna för beslutsunderlaget är rubriken i Sven Callenbergs inlägg i PD .


Han syftar på omvandlingen till trygghetsboende som även Centerpartiet stod bakom.

Men det han blir upprörd över i sitt inlägg det är att någon påpekar att när politikerna inte lyssnade på kritikerna och hemska tanke också har mage att i insändare upplysa våra politiker om hur situationen sedan blev med facit i hand. Den formen av kritik passar inte våra politiker förstår man när Sven Callenberg i sitt inlägg både påstår att beslutsunderlaget inte var det bästa och i samma mening menar att det är lätt att vara efterklok.


Men problemet är väl att det är våra politiker som titt som tätt är efterkloka när man vägrat ta till sig de argument som sedan visat sig vara det som blir verkligheten.

.

Många kreativa människor har tappat sugen efter något misslyckande när någon förståsigpåare klappar dom på axeln och säger. Du det gick åt helvete, precis som jag sa , skriver Sven Callenberg i sin insändare. Gud bevare oss för sådan kreativitet när man har misslyckas i sitt förtroende uppdrag gång på gång fortfarande klamrar sig fast utan att se verkligheten an och förstå att man inte riktigt räcker till i sitt politiska uppdrag, det om något för inte vår kommun i rätt riktning .


Ser man på Centerpartiets klanteri de sista 10 åren vid makten där man utan beslutsunderlag värt namnet tagit politiska beslut som kommer sätta negativa ekonomiska spår årtionden framåt i tiden , det förstår jag att Sven Callenberg helst vill slippa höra talas om , de besluten var också tagna och fattade för länge sedan men tyvärr så lider vi fortfarande ekonomiskt av det vanstyret.


Det gagnar ingen säger Sven Callenberg att hålla på och älta de politika misstagn. 


Jag förstår Centerpartiet när man helst vill sopa allt under mattan och börja om från början utan att vilja ta ansvar för det man åstadkommit. Ser man till Centerpartiets vallista till fullmäktige så kan man konstatera att i stort sett samma personer sitter och vill ha fortsatt politiskt förtroende att driva Åmåls kommun. Så ältandet kommer att fortsätta, för att vill inte våra politiker ta ansvar för vad man ställt till med utan fortsätta som ingenting har hänt, då får väl väljarna försöka rätta till den detaljen i kommande val.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards