Direktlänk till inlägg 12 januari 2023

Hur kan man klaga på SD:s politik när man har facit på de senaste tjugo årens ?

Av tommy norum - 12 januari 2023 15:24

 


Medan det de så kallade politiskt korrekta etablissemanget i media och bland politiker fortfarande förföljer och hånar Sverigedemokraterna för att inte deras grundvärderingar inte stämmer överens med hur PK folket vill att samhället skall se ut och utvecklas.
 
Det mångkulturella samhället man sa sig arbeta för det som skulle få Sverige att utvecklas positivt på alla plan. Nu blev det inte som man tänkt sig men alla signaler om den negativa utvecklingen som kom som ett brev på posten när de negativa konsekvenserna blev för tydliga försökte man tysta med slagord som främlingsfientlighet, nazister, osolidariska där till och med att man var en fara för demokratin. Man vägrade till och med att prata med företrädare för det parti som vägrade att stillatigande acceptera hur Sverige sakta men säker håller på att förändras till det sämre.
Nu står vi där med facit i hand vad som blev resultatet av den naiva migrationspolitiken- ett resultat som de ansvariga politikerna försöker sopa under mattan och i stället för att visa en ödmjukhet vad den naiva migrationspolitiken lett till så försöker man nu skylla på varandra för att man inte lyckats varken under Alliansen eller den rödgröna regeringsperioden visa att man saknat de politiska verktygen till att räta upp Sverige på rätt köl igen.
 
En utveckling som fått Sverigedemokraterna som det enda politiska parti som varnat för konsekvenserna för konsekvenserna av den naiva migrationspolitik som bedrivits ända sedan de kom in i riksdagen- men för döva öron hos det politiska etablissemanget- vilket gjort att SD växt till att bli Sveriges näst största parti.
Man kan ju undra hur länge PK etablissemanget har mage att hänvisa till sina grundvärderingar när vi ser resultatet av vad det lett till i samhället.
En förblindad politiker utan varken ansvar eller förmåga att förstå konsekvenserna av den.. Där man i stället lagt allt krut på att försöka förgöra SD än att ta tag i problemen man orsakat med sin politik.
 
Trotts den skrämmande utvecklingen i landet med ökad kriminalitet, utanförskap och social oro i alla utanförskapsområden som växt upp den senaste åren, en skola som kommer allt längre från den kunskapsskola som försvann för inte så länge sedan.
En arbetsmarknad där stora grupper av medborgare inte platsar på grund av språksvårigheter eller dålig dåliga skolresultat. En bostadspolitik under många år som inte har levt upp till att ge familjer en ärlig chans att få tillgång till en egen bostad på justa villkor.
En spridning av narkotika som sprider sig i landet som en löpeld. Ett samhälle där religiösa företrädare försöker ( mussliska ) skapar oro i samhället genom sina försöka att få muslimer att vända sig emot det Svenska samhället med konsekvenser för socialförvaltningar där personal känner sig allt mer hotade i sin arbetssituation.
Har man en situation när en kvinna nekades ekonomiskt bistånd för hjälp med hyran när hon i sin kontohistorik visade nämligen att hon under den aktuella perioden skickat 9 000 kronor till sin familj i Somalia och det finns religiösa krafter som försöker få det till något annat än det är.
 
Tack för den utvecklingen orsakat av er som röstat på något parti i sjuklövern de senaste åren. Frågan är väl om det var det här samhället ni förväntade er skulle komma ut ur deras politik ?
 

 

 
 
 
 
Ingen bild

???

4 februari 2023 16:40

Om du tror att SD kommer att fixa ett Sverige som du kommer att trivas i så är du allt bra naiv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards