Alla inlägg den 16 maj 2014

Av tommy norum - 16 maj 2014 20:15


       Det var på den tiden loppmarknaden var en fest där Åmålsborna gick man ur huse för att uppleva.  




 


Av tommy norum - 16 maj 2014 07:00


 


Håller vänsterrörelsen på att bli ett hot mot Sveriges demokrati ?


Efter att vänstern i månader fått hålla på och störa SD-s politiska möten där man med våld försöker sabotera.

Rasism och intolerans som man hävdar att SD står för har fått vänstern ett fått ett ordentligt hjärnsläpp.

Nu har man till och med fått brevbärarna med sig när de vägrar att dela ut post som innehåller information från Sverigedemokraterna. Brevbärarna mot rasism vägrar att delta i SD valkampanj där också valsedlar ingår.


 Att demokrati handlar att fritt få framföra sina åsikter utan att behöva straffas eller att ta till blodutgjutelser och utan stadskupper det är demokrati där tolerans mot andra åsikter också ingår, det passar tydligen inte vänstern utan här sätter man sin egen agenda hur  demokrati skall tolkas. 

Tänk att det gått så långt att det efter Uppdrag granskning om vänsterslöddrens framfart där våld och hot var vanligt förekommande , där vänsterkrönikörer kräver att Sveriges Radio ska undvika vissa frågeställningar och där man vägrar att fördöma vänsterextremister utan att också framhärda det goda syftet med handlingarna.


Att sedan Jonas Sjöstedt först nu tar bladet från munnen och i milda ordalag fördömer handlingar som även vänsterns ungdomsförbund varit med och trappat upp och betett sig som inte på något sätt har med demokrati att göra.


Med den inställningen som ungdomsvänstern visar skulle jag inte vilja ta det partiet ens med tång när man så tydligt visar sitt rätta jag. Här beskyller man allianspartierna att vara odemokratiska och anser sig ha rätt att kladda ner eller riva deras affischer inför EU valet  för att inte deras åsikter skall komma fram till väljarna .


Var är vi på väg om Vänstern får bestämma ?

Kanske är det moderater eller folkpartister som drabbas nästa gång av Vänsterns bannbulla där postpersonal vägrar dela ut valsedlar eller är vi på väg mot ett Rysslands  a` Putin där till och med Sveriges Radio får finna sig i att bara låta en sida få plats i etern. Tydligen är det Vänsterns idealsamhälle att få bestämma vilken som skall få ut sitt politiska budskap. Är detta demokrati kan man fråga sig ?


Frågan är väl om inte vänstern är på väg att göra SD en björntjänst när man så flagrant tummar på demokratins hörnstenar och där väljarna verkligen får upp ögonen vem som egentligen är vargen i det svenska samhället.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards