Alla inlägg den 10 maj 2014

Av tommy norum - 10 maj 2014 07:00



  
Medan Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt står i talarstolen och pratar solidaritet, lika rätt för alla, så håller avarterna i ungdomsvänstern på och förstör samhället med att försöka stoppa oliktänkande med våld och hot om att döda om man inte upphör med sina politiska uppdrag som inte faller in i vänsterns ideologi.


Det som förut varit högerfascister som huvudmål har nu även drabbat liberaler och moderater och där till och med klädsel ger aggressioner med rent misshandel, där också kampen mot kapitalismen ingår som argument för att gripa till våld. Till och med delar av ung vänster som är Vänsterpartiets ungdomsförbund hyllar medlemmar som utfört kriminella handlingar och som man då ser som en naturlig inslag i kampen mot oliktänkande från deras perspektiv sett i samhället.

Ser man att de extrema vänstergruppernas framfart där sparkar man slåss med tillhyggen förstör byggnader där man till och med knivhugger oliktänkande i ryggen i sin frustration mot ett samhälle som inte inrättar sig i deras ideologi.

Av allt politiskt våld i samhället så står vänstern för ca 90 % och där är väl först nu som också massmedia på allvar börjat reagera på deras framfart i samhället.


Sedan är väl det också en fråga om inte våra myndigheter också borde se lite alvarligare på att i ett demokratiskt samhälle det finns grupper som med hot och vandalisering på andras egendom försöker skrämma till tystnad, och där straffen från samhället inte står i proposition av vad de gjort,. 2 veckors samhällstjänst för att gått in i en lägenhet, vandaliserat för att skrämma den boende att upphöra med sitt politiska arbete..


Janne Josefssons uppdrag granskning lyckades på ett alldeles förträffligt sätt åskådliggöra dessa fega individer som med våld och maskerade tror sig kunna vända samhällsutvecklingen till något som liknar en socialistisk diktaturstat där bara en åsikt gäller.


Där andra åsikter skall bemötas med våld och skrämsel och till och med mord har förekommit. Frågan är väl om det inte är den forna sovjetstaten som man har som förebild genom att allt som vänsterrörelsen ser som ett hot mot deras egna åsikter kan bekämpas med vilka medel som helst i den sanna demokratin namn som bara utgår från en sann socialism där kapitalet skall förgöras .

Man kan väl bara tycka synd om dessa förblindade människor som har så inskränkta idéer om hur ett bra samhälle skall se ut som man skall bo och leva i. 


Inlägget här nedan där frågan kommer upp varför inte Vänsterpartiet gör sin stämma hörd över situationen som Moderater gör när de fördömmer rörelser långt ut på högerkanten. 


Erik Johansson

Daniel: Vad är det för fel på den svenska vänstern?! Hur kan det vara så svårt att oförbehållningslöst fördömma tydlit kriminella, anti-demokratiska personer som ser på våld mot oliktänkande som en ok politisk metod?

Högern hade inga problem förra programet att ovilkorat fördömma de granskade nynazisterna. Vi såg inte en enda artikel på någon ledarsida eller kultursida som såg det som "problematiskt" att UG och Josefsson granskade nazisterna, och de enda som kallade Josefsson "kommunist" på twitter var rena idioter som resten av Sverige ser som byfånar eller värre.

Så varför kan inte vänster-Sverige vara lika normala i huvudet? Jag blir så förbannad rent ut sagt, för hjärtat klappar till vänster, men detta daltande med detta kriminella och de facto facistiska slödder från vänsterhåll gör det så oerhört svårt att överhuvudtaget ta i den svenska vänstern ens med tång.
Av tommy norum - 10 maj 2014 07:00




Paddan passerar Trädgårdsföreningen


Hamnen utsikt från Sjömanstornet

Träpiren

Hamnen med Götaälvbron

Hamnen med isbrytarna

Hamnen

Fiskehamnen.

Långedrag

Paddans station


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards