Alla inlägg den 21 april 2014

Av tommy norum - 21 april 2014 07:00



SVD   KULTUR




BERGLINS SÖNDAG




       

Av tommy norum - 21 april 2014 07:00


 

     

Kontakterna med läsarna är vår styrka säger Ove Rydh i sin krönika när han nu fått nya arbetsuppgifter att ta hand om Synpunkt i fortsättningen. En öppen åsiktsbrytning inför 10000 läsare säger han i sin krönika ( Har inte Åmål 12000 innevånare eller ? )


Tydligen så lär man sig tidigt att läsa I Åmål kan man förstå. Med det räknesättet så hamnar väl min blogg i samma antal läsare när den nu närmar sig  6000 unika läsare som går in och tar del av vad som förmedlas i bloggen varje månad.

Debatten om demokrati och vad som förmedlas och vad som stoppas när det bränner till i åsiktsutbudet där man heller stoppat klara bevis på mygel i de kommunala verksamheterna, där man heller gått till angrepp på budbäraren med försök till desinformation med rena ljuget för att skydda kompisar till den som var ägare och ansvarig utgivare för PD.

Att man sedan använder tidningen att spy galla över de politiker och tjänstemän som inte rätar in sig i ledet med PD:s åsikter när de försöker rätta till rent lagvidriga beslut både bland politiker och tjänstemän.

Det är inget bra facit för hur man tolkar ordet demokrati och heller inget bra betyg över hur en tidning skall uppträda mot sina läsare. Det ger heller inga bra vibbar och förtroende när man använder sin makt att stoppa insändare som klär av politikerna in på bara skinnet när de avslöjas att mörka verkligheten.


Så jag tror nog att skall vi kunna lita på PD i fortsättningen så får man de nog se över sitt hus ordentligt och försöka tvätta bort allt mygel och mörkning som sitter i väggarna och där forna ägarna mer har inriktat sig på att förmedla sina egna budskap och dölja det som blivit för besvärande för vännerna runt ägaren.


Nu hjälpte det ju inte för både de politisk ansvariga och den tjänsteman som var ansvarig för det hela fick gå, politikerna valdes bort och tjänstemannen fick söka sig ett annat arbete när den nya politiska ledningen med Socialdemokrater fick upp ögonen på vad som var på gång.


Inte var det PD: s förtjänst, de försökte i det längsta mörka alla konstigheter som föregick med våra skattepengar. Så PD:s ledning skall nog vara lite mer ödmjuka i sin framtoning med det facitet de visar upp, där man gör sken av att de bryr om sina läsares åsikter.

Det har varit lite si och så med den varan i verkligheten. PD har nog  används till att förmedla ägarnas intresse än att ta till sig sanningen i många ärenden. En förhållande som har satt sina spår i att många lämnat PD som källa och söker information på andra ställen .

r

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards