Alla inlägg den 27 september 2015

Av tommy norum - 27 september 2015 11:05


Tiotusen SvD -läsare har sagt sitt : förgätmigej är svenskans vaxkraste ord, det avslöjade SvD:s kulturchef Lisa Irenius på bokmässan i går . Författare Björn Runelid, som nominerat ordet , jublar. 



Förgätmigej  glöm mig inte


   Foto på blomma Förgätmigej Fotograf: Daniel Ryde

Alla håller inte med.

 

Av tommy norum - 27 september 2015 07:00


 

Tydligen är inte allianspartierna intresserade av att driva sin egen politik när man går med en sådan urdum överenskommelse med Socialdemokraterna att de skall få regera ostörda till nästa val. Medborgarna har mer och mer kommit till insikt att det finns bara ett oppositionsparti i Sverige och det är Sverigedemokraterna. Med DÖ överenskommelsen så driver man medborgarna till SD. En otroligt konstig politik om man i fortsättningen tänkt sig ha något politiskt inflytande i framtiden. Någon borde väl reagera av dessa politikerbroiler att fortsätter man på den inslagna vägen så finns det risk att småpartier som fp, KD och Centern i Alliansen kommer att försvinna från den politiska arenan fortare än man anar. Samma är det med V och MP på den andra skalan. När medborgaren upplever att ingen lyssnar på dem då kommer förr eller senare att reagera vilket kommer att bli en chockartad upplevelse för många politiska företrädare när man börjar inse att den politiska kartan förändras på grund av att man inte har förmågan att lyssna in medborgarnas krav på hur man vill att oppositionspolitik skall drivas.

”Allianspartierna borde stoppa vansinnet”

 Maja Suslin/TT/Marcus Ericsson/TT/Henrik Montgomery/TT/Janerik Henriksson/TT


”Min önskan är att DÖ faller på eget grepp, att alliansen tar sitt förnuft till fånga och börjar opponera på riktigt genom att även stödja sin ekonomiska politik fullt ut”, skriver Finn Bengtsson (M).

Budgeten
 
 
Riksdagsledamot Finn Bengtsson (M).
Finn BengtssonRiksdagsledamot (M)
 
läs hela inlägget genom att klicla på adressen
 
 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards