Alla inlägg den 29 september 2015

Av tommy norum - 29 september 2015 18:54


Regeringen gömmer sig bakom DÖ och tar ut mer skattehöjningar på bränsle än vad överskommelsen .Regeringen försöker smyga in ett skattehöjning på bränsle med 2 % årligen förutom konumentprisindex.


Delar av budgeten
kan bryta mot DÖ


Delar av regeringens budget bryter mot decemberöverenskommelsen, hävdar flera moderata riksdagsledamöter.

Enligt uppgifter till Expressen pågår nu partiledardiskussioner som kan leda till att delar av budgeten därför bryts loss.

– Regeringen missbrukar decemberöverenskommelsen, säger M-riksdagsledamoten Sten Bergheden.


I regeringens budget föreslås ett nytt sätt att göra en indexuppräkning på bensin- och dieselskatt från och med 2017. Förutom konsumentprisindex ska skatten räknas upp med två procentenheter årligen.

Nu hävdar M-riksdagsledamoten Sten Bergheden, ledamot i riksdagens trafikutskott, att detta bryter mot decemberöverenskommelsen. Eftersom regeringens förslag inte påverkar budgeten för 2016 omfattas det inte av överenskommelsen, enligt Bergheden.


läs artikeln klicka på adressen


http://www.expressen.se/nyheter/delar-av-budgeten-kan-bryta-mot-do/

Av tommy norum - 29 september 2015 07:00



Håller Sverige på att bli en bananrepublik med tanke på turerna runt zigenarlägret i Malmö ?


Här skapar man lagar både för miljön, för brottslig verksamhet, vi har en allemansrätt som för oss Svenskar innebär att vi endast tillfälligt vistas på annans mark, Vi har EU lagar som begränsar besök till 3 månader i landet, vi har något som heter egenmäktigt förfarande när någon tar annans egendom i besittning men tydligt är att i Sverige har vi stiftat lagar som slår ut de lagar som skall skydda medborgarna . I Sverige skyddas brottsliga  handlingar av lagarna i stället för tvärt om. Malmö är ett slående exempel på hur myndigheterna agerar med hjälp av regler som tar udden av att kunna ingripa


 


 


Vem Svensk medborgare kan undanfly myndigheterna om man skräpar ner med sopor runt där man bor. ?

Vem Svensk medborgare kan undanfly myndigheterna om man ockuperar annan mark utan ägaren tillstånd. ?

Vem Svensk kan i stadsmiljö uträtta sina behov lite var som helst utan att myndigheterna ingriper.?


Är man Eu medborgare och är zigenare då går det tydligen för sig . Då kommer fattigdomen in i bilden och rädslan att uppfattas som främlingsfientlig om man kräver att EU medborgare skall behandlas på samma sätt som Svenskarna i hur man följer lagar och bestämmelser. Här lever man på tiggeri och prostitution och om man är så fattig kan man ha olika uppfattningar om när man ser bilparken , barnens cyklar på området.

   

  

Här ställer man ut toaletter, sopbehållare  för att samla skräp men som totalt struntar i att använda. Naturbehoven de görs i naturen runt om lägret, skräpet det samlar man utanför sopbehållarna och först när TV teamet gjorde entré så fick man tummen ur med en kraftansträngning att slänga in soporna där de hör hemma. 


 

  

Först nekade man TV teamet att filma om man inte kunde uppvisa ett intyg från ägaren som visade ett godkännande. Tala om fräckhet att utan ägaren ta området i besittning och sedan begära att Uppdrag granskning skall visa ett intyg på att man får filma på området.

Bara att konstatera att vi har fått besök av en samling som vill leva som svin, man struntar i lagar utan beter sig som översittare där man med hjälp av fattigdomsstämpeln skapar en egen ordning hur man skall förhålla sig till lagar och förordningar när man besöker Sverige.  Våra fega politiker och myndigheter står lamslagna utan att veta hur man skall ingripa.


   

  

Och så fort det finns risk för att något som är negativt för de som bor i Kåkstaden dyker det upp olika sammanslutningar som kräver att Zigenarna skall få bo kvar eller ännu heller att man skall ordna bostäder till dem, barnen skall få gå i skolan mm

Kanske inte så konstigt att fler och fler ropar efter ett samhälle som i första hand ser till att de som bor här och betalar skatt inte hamnar på undantag . Och frågan är väl vilket politiskt parti står närmast att rösta på med det önskemålet ?


Läger i Malmö får vara kvar  

         
                                       
Det stora lägret med EU-migranter  i Malmö får vara kvar efter ett beslut i Mark- och miljödomstolen i Växjö.   
                                     
I lägret, som uppmärksammats i SVT:s Uppdrag granskning, bor flera hundra  personer i skjul, husvagnar och tält 
på en privatägd ödetomt. Malmö kommun har försökt få bort lägret med   hänsvisning till hälsorisker.        
                                     
Miljödomstolen konstaterar, som tidigare länsstyrelsen, att ett förbud är omöjligt att verkställa. Orsaken är  
att miljönämnden i Malmö inte kunnat precisera exakt vilka personer som  förbudet mot boende riktas mot.      
 

 Malmö kommer att överklaga      

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards