Alla inlägg den 6 juli 2011

Av tommy norum - 6 juli 2011 15:03



Man slutar aldrig att förvånas över Sune Tholins reaktioner i hans krönikor om ditt och datt i PD.

I dag lovordar han Tommy Jingfors, en av våra bästa tjänstemän säger han utan att skämmas det allra minsta. Kanske skulle Sune må bra av att komma in i Åmål lite oftare och prata med andra än ja sägarna runt sig.

Då kanske han vore mer lyhörd och reagera efter sunt förnuft efter alla avslöjanden om oegentligheter som nog borde sammanfattas i större ordalag än :Ett och annat har väl inte följt alla byråkratins statuter: Det blev Sunes sammanfattningen på hur alla miljoner har fördelats ut orätt till Tommy Jingfors intresse i kommunen.

Pengar som sen har trollats bort med fejkade rubriker i verksamheter långt ifrån sitt användningsområde.

En person som när han blir ertappad gömmer sig bakom ljug och osanningar för att klara sitt skinn. Vi får väl se, när alla oegentligheter med hyresfria lokaler, subventionerade hyror i miljonklassen, inga offerter mm mm, kommer fram vid revisionen som är beställd, vad Sune har att säga då.

Det är inte för inte medarbetare har lämnat skutan i omgångar när man sett hur illa ställt det är med ansvaret för hur våra skattemedel har används i den organisation som Tommy Jingfors har haft ansvaret för.

Fortsätter han i samma stil i Borås då tycker jag synd om Boråsarna som får en tjänsteman som det har visats sig så totalt har missuppfattat sitt uppdrag i kommunens tjänst. En missuppfattning som han delar med Sune Tholin och som han så tydligt ger utryck för i dagens krönika när han lovordar Tommy Jingfors arbete i kommunen. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards