Alla inlägg den 12 juli 2011

Av tommy norum - 12 juli 2011 18:53


I PD:s synpunkt försöker nu Centerpartiet ta politiska poäng genom Emil Radanov där han försöker se Husets existens som en politisk fråga som han anser vara så viktig att det överskuggar alla problem som politikerna måste ta tag i för att få ordning på kommunens ekonomi.


Hur vore det om Emil Radanov Centerpartiet och alla andra som klagar på inskränkningar i Husets verksamhet ställde upp på samma sätt som våra tränare, kassörer, materialförvaltare mm i våra idrottsföreningar, där det med det personliga engagemanget helt gratis ställer upp för våra ungdomar i kommunen.

Varför i herrans namn skall de ungdomar som inte är involverad i idrottsrörelsen ha andra förmåner för att sysselsätta sig på sin lediga tid ?


 IFK, VIKEN, Tenisklubben, Åmåls OK, ÅSK mm mm har alla enskilt betydligt mer ungdomar än vad som skall sysselsättas på Huset utan för den stund kräva kommunalanställda fritidsledare för att få verksamheten att gå runt.

Det verkar som om Emil Radanov totalt har glömt bort vad Centerpartiet lämnade efter sig efter sin långa maktperiod i den kommunala verksamheten,


En gigantisk pensionskuld, en låneskuld som närmar sig 100 miljoner , eftersatt infrastruktur, en av de dyraste kultur och fritidssatsningar per skattekrona i Sverige , en av de högsta kommunalskatterna i Sverige.

Vi kan ju skatta oss lyckliga att Centerpartiet försvann från den politiska arenan när man förstår att Emil Radanov med  Centerpartiet fortfarande inte tagit åt sig allvaret i det kärva ekonomiska läget i Åmål där ekonomiska inskränkningar utanför kärnverksamheten är ett måste för Åmåls kommuns överlevnad.


Sluta och kräva pengar som inte finns utan ställ upp på samma sätt som våra idrottsledare gör, det gäller både i kultur, musik och Huset . Då först förstår vi att det är ungdomarna ni i första hand tänker på, inte ta politiska poäng på de inskränkningar i verksamheten som behövs för kommunens överlevnad.     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards