Direktlänk till inlägg 27 augusti 2016

Meddelande från Åsiktspolisen :. Korset bör inte bäras runt halsen som symbol för kristendomen. Det kan provocera våra Muslimska vänner i Sverige.

Av tommy norum - 27 augusti 2016 07:00

 
Vågar våra politiker vid nästa valrörelse 2018 stå för det de nu gör. I många kommuner och landsting står för att EU medborgarna  får använda vårt sociala skyddsnät med sjukvård och skolor för barn utan att betala ett öre i skatt. Vi får väl se om man inte helst vill sopa sådana beslut under mattan vid nästa val för att inte få medborgarnas dom.  


 

Bara att konstatera att Sverige håller på att förändras där man numera lägger sig platt för dessa så kallade godhetsprofeter som ser främlingsfientlighet och rasism i snart varje hörn i vårt samhälle och som man jobbar på skall suddas ut. Gud nåde den som har en annan åsikt. Dessa profeter skärskådar samhället med lupp och där bilder, texter i gamla böcker skall brännas på bål om de inte anpassas till dessa åsiktspolisers syn vad som skall publiceras för att inte någon skall känna sig kränkt i samhället. .

 

Astrid Lindgren ligger pyrt till och hade både en kränkande och rasistisk syn på sina sagofigurer som inte passar dessa åsiktsmarodörer. Svenska flaggan var länge en nagel i ögat en tid där man ansåg att flaggan visar nationalistiska tecken som inte ansågs rumsrent.  

 

Nu helt plötsligt vaknar man till igen när man anser att symbolen korset skall man visa aktsamhet och visa om man är kristen och står upp för dess värderingar. Med hänsyn till våra muslimska vänner som bor i landet så skall man inte i onödan figurera med korset runt halsen för det kan känna provocerande för troende muslimer. Vi fick inte ha skolavslutning i kyrkan som i nästan hundra år varit en tradition i Sverige för att inte Muslimerna skall känna sig utanför.

 

Nu skall man införliva dessa Eu medborgare som har sin utkomst i tiggeri och kriminell verksamhet enlig polisen att i vissa kommuner få ta del av vår välfärd i sjukvård och skolgång för barnen utan att man betalar ett öre i skatt. Det är lätt för politiker att lova med andras pengar uppfylla åtagande långt utöver vad de har mandat inför medborgarna. Vi kan väl hoppas att väljarna är så pass vakna vid nästa val att de visar klart och tydligt vad politikernas mandat går ut på om det också gäller att Eu medborgarnas skall ta del av vårt sociala skyddsnät utan att behöva betala någon skatt..

 

Vi får väl se om man i valrörelsen 2018 vågar propagera för fri sjukvård och skolgång för EU medborgare eller om inte vill låtsas om att det är just så man i många kommuner och landsting har använd skattebetalarnas pengar.  

 

Ingen koll på hur dessa EU medborgare överskrider 3 månaders vistelse.  Om man opponerar sig när de ockuperar privat mark eller på andra sätt bryter mot andra lagar då är man rasist. Då gäller helt plötsligt inte det vi andra har att rätta oss vid utan då är det tycka synd syndromet som gäller och då kan man helt plötsligt strunta i allt som har med ordning och reda att göra som vi andra medborgare får anpassa oss till..

tn

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

27 augusti 2016 09:33

Tommy, när man ser bilden, som du presenterar i ditt inlägg, med en mamma och hennes barn stående vänd med ryggen mot kameran, blir man mer än beklämd.

Det gör ont att se deras ryggar. Det är liksom som om de ska skämmas för att visa sina ansikten. Även om de nu bara skulle representera hela gruppen invandrare så är bilden missvisande.

Och varför det nu då? Jo, de är ju människor. Och varför ska vissa människor skämmas för att de finns till? Det är ju MÄNNISKOR som kommer. Det är ju inga djur eller några andra lägre stående varelser. De är människor precis som du och jag med alla sina drömmar och sin längtan om en fredad plats på jorden.

Problemet som jag ser det finns hos de politiker som släpper in dessa människor i Sverige. Sverige kan inte ta emot alla dessa människor. Vi har ju inte arbete och bostäder ens åt våra egna barn. Vi har inte heller resurser att vårda våra egna gamla. Vi har heller inte råd att hålla en fungerande poliskår. Inte ens ett eget försvar. Och: VI HAR INTE RÅD ATT ENS SY VÅR EGEN FLAGGA !!! Det görs nu utomlands.

Ett Sverige med så dåligt omdöme och ekonomi kan inte ta emot hur många människor som helst! För vi kan ju inte förlägga dessa människor i ladugården eller i vedboden. Också de måste ju ha en bostad anpassad för människor i ett land som kan ha -30 grader kallt, och i bland mer ändå, vintertid.

Det är en sida av saken.

Sen anser jag vi borde hålla fast vid yttrandefrihet, tryckfrihet och religionsfrihet i Sverige och inte börja tumma på det som det nu görs.

Att börja hindra texter att publiceras och enskilda politiska grupper att få inflytande och få komma till tals, är direkt frånstötande anser jag. Till exempel så har vi ju Sveriges tredje största parti som, trots att de är demokratiskt och av svenska folkets invalts till svensk riksdag, hindras och förföljs bara för att de inte delar vissa andra partiers kontroversiella och odemokratiska åsikter.


Alla tidningar borde, så länge de följer svensk lag, få ges ut och få ställa ut på olika mässor. Och varför inte även på en bokmässa som firar tryckfrihetens 250 årsdag?

Sen vad religionsfriheten anbelangar så tycks den också vara i kläm rätt så ordentligt. Att svenskar som vill bära sitt kors runt halsen avråds att inte göra det för att inte stöta sig med en annan religion är ju fullständigt oacceptabelt. När det gäller religion så är ju det i sig konfliktskapande. Religion är något du som privatperson har att välja eller förkasta. Och den enskilda religionens innersta väsen är ju att ta ställning för den och därmed ta ställning emot en annan religion. Man väljer ju inte alla religioner utan man väljer ju en av alla de andra. Och därmed förkastar alla de andra.

Så om nu några har valt kristendomen och därmed vill bära dess symbol runt halsen så är det ju inget konstigt i det. De gör ju helt rätt. Och de kristna har väl också rätt att utöva sin religion?

Att andra religioner inte gillar kristendomen är ju inte konstigt alls. Kristendomen gillar ju inte muslimernas särdrag att skära halsen av alla som inte tror som dom. För de olika religionerna är ju sina specifika särarter och med sina olika symboler som kristendomen inte gillar eller kan förlika sig med. Där har vi ju brytpunkterna och skiljelinjerna och konflikterna. Och det är ju inget konstigt i detta. Vem skulle vilja bli dödad bara för att man inte vill vara något så tokigt som muslim?

Att kristna ska vara återhållsamma med att visa sin religion för att inte stöta sig med denna kontroversiella, konstiga och onda religion är ju fullständigt befängt. När uppmanas den konstiga och onda religionen att visa hänsyn mot den goda kristendomen?

Sverige är förändrat och håller på att falla sönder i dess innersta beståndsdelar. Det är inte bara ekonomin som nu börjat smulas upp och förintas, det är också de värderingar som hållit ihop Sverige som nu dunstar bort ur vår begreppsvärld.

Det har i vår tankevärld smugit sig in en amöba, en tankeparasit, som bearbetar och äter upp allt det vi förut stod för. Det är något främmande och skrämmande som visar sig ha inverkan på samhällets alla områden.

En tankeparasit som förtränger den svenska modellen och speciellt de svenskar som byggt upp landet. En annan mörk och ångetsframkallande tankekonstruktion börjar ta över. Ett annat folk invaderar och håller på att ta över Sverige och därmed förintar allt det vi stod för.

Vårt Sverige, så som vi svenskar kände det, och som vi byggde upp, är borta. Nya orosmoln förmörkar vår himmel och heta vindar söder ifrån börjar blåsa in sandstormar i våra ögon så att vi inte längre ska se vårt eget väl och det goda vi en gång stod för.

De som bär skulden för allt detta sönderfall och vansinne är inte i första hand de människor som tar sig hit utan de politiker som släpper in dem och den laglöshet som följer i dess spår.

 
Ingen bild

Max

27 augusti 2016 13:14

Dummaste åsikten någonsin , dom själva får bära allt dom vill men inte kristna hahaha

 
Ingen bild

Mia

29 augusti 2017 10:40

Kommer i fortsättningen alltid bära mitt kors. Tycker man att det är provocerande kanske man borde tänka över vad man gör i ett kristet land då det finns 52 länder m deras egen religion att bo i. Vi ska inte ändra oss pga dem. De ska integreras och ta seden dit de kommer och inte försöka omvända vårat land och folk efter deras Sharialagar

 
Ingen bild

GorTha

30 augusti 2017 19:33

Vad är det som provocerar? Om det är att någon har en annan tro än islam betyder det ju att personen som blir provocerad inte accepterar religionsfrihet. Därmed ligger problemet inte hos korsbäraren utan hos muslimen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Söndag 16 juni 17:45

Inre hamnen.  Kungsgatan från söder  Norra Torget med Rådhuset och Svenska Handelsbankens hus.    Båthamnen  Kyrkan    Norra Torget med Rådhuset Stadshotellet. Varnan vid Läroverket Tingshuset. ...

Av tommy norum - Söndag 26 maj 13:05

Paddan        Torslanda   Lisebergsbadet     Liseberg. Vita Gången.     Järntorget     Norra och Södra Hamn. Gripsholm     Hamnen   Fiskehamnen      Drottningtorget ...

Av tommy norum - Fredag 24 maj 17:12

  Stockhom eller Nordens Venedig, Mälardrottningen är namn som förknippas med staden ". Stockholms senaste officiella slogan " Sockholm, the Capital of Scandnavia " instiftades 2005. "Nordens Venedig" är den mest använda av utländska turistagenter,...

Av tommy norum - Måndag 6 maj 14:00

  http://www.youtube.com/watch?v=1NvToqVe4lA       

Av tommy norum - Lördag 4 maj 16:23

        Malmö. Hotel Savoy.   Malmö. Rådhuset.   Malmö. Järnvägsstationen   Malmö. Regementsgatan   Malmö. Kanalparti med Slottsmö...   Malmö. Hamnen.    Malmö. Inre hamnen.   Malmö. Savoy Hôtel och ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se