Alla inlägg den 21 augusti 2016

Av tommy norum - 21 augusti 2016 11:24


SvD : s opinionsmätning med Sifo gjorde Centern ett lyft och blev fjärde parti. Socialdemokraterna och Moderater ligger ungefär lika medan Sverigedemokraterna åker som en jojo mellan procentsatserna i de olika opinionsundersökningarna. 

.    

 



Av tommy norum - 21 augusti 2016 07:00


Man kan ju undra hur det står till med förståndet i Stockholm polisledning när man kommenterar festivalen We are Sthlm: ?   

 

Man kan ju undra vems ärende går polisledningen i Stockholm ? 




Hur det står till med förståndet i Stockholm polisledning när man hör hur man kommenterat festivalen We are Sthlm: ?   


Man går ut i pressen och påstår att de nu 38 anmälningar om sexuellt ofredande som kommit in hittills i år så tror man att det är mörkertalet som minskat och att personer är mer belägna att anmäla. Att man samtidigt påstått att förra årets festival med 19 fall av sexuellt ofredande så medger man att man vetat att det finns ett stort mörkertal i den uppgiften. 

 

Men ändå gick man ut för att lugna allmänheten och påstod att det var en lugn tillställning trots att man var medveten om att det fanns ett stort mörkertal. Vem försöker man lura kan man fråga sig? "För fredagen har polisen fått in 17 anmälningar om sexuellt ofredande. Utöver det har det rapporterats om ett misshandelsfall, två skadegörelser, våld mot tjänsteman och brott mot knivlagen. 89 personer har avvisats eller omhändertagits av polisen för ordningsstörning. Hittills har polisen fått in 38 anmälningar om sexuellt ofredanden under festivalen" 

 

Vi får väl vänta och se  om man fortfarande klassar tillställningen som lugn för att besökarnas och föräldrarnas inte skall känna oro när man skickar sina ungdomar till festivalen.

 

Efter avslöjandet att man mörkat förra årets festival vilka förövarna var för att inte spä på rasism och gå Sverigedemokraternas ärende så kan man undra vems ärende går polisen egentligen när man håller inne så viktig information för allmänheten. Att undvika den informatioen  så att de själva kan skaffa sig en verklighetsbild och skydda sig  genom försiktighet med extra uppmärksam när man vet vilka grupper som stått för de flesta övergreppen är märkligt av en myndighet som i första hand har som uppgift att skydda medborgarna..

 

Är det polischefen med rötter i Socialdemokratin som på alla sätt försöker gömma undan alla händelser som har anknytning till den naiva flyktingpolitiken som bedrivits de senaste åren eller?   

Bara att konstatera att polismyndigheten i Sverige är med fritt fall på väg ner i avgrunden i medborgarnas förtroende för myndigheten. Det har ju klart visat under åren att myndigheten inte klarar av sitt uppdrag längre att skydda medborgarna genom att lagföra buset i Sverige.

 

Ett fenomen som varit uppenbart länge, men som vanligt så har våra politiker en väldig lång startsträcka innan man inser hur verkligheten ser ut utanför Rosenbad och reagerar över eländet.

 

 tn







inser

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards