Alla inlägg den 23 augusti 2016

Av tommy norum - 23 augusti 2016 07:00



 

Nu får det vara slut med tassandet runt en het gröt och i stället erkänna att den stora ökningen av ofredande i Sverige kommer från invandrargrupper från helt andra kulturer. I 80 % av ofredandet i badhus är förövarna inte svenska medborgare likaså 76% av övergrepp på gata,väg och park enligt polisen.


   


Polismyndigheten och politikerna vill göra den svenska mannen medskyldig till ökningen av sexuellt ofredandet
som kom som efter den stora invandringsvågen för att i någon mån försöka dölja konsekvenserna av deras invandringspolitik.

 

 

 

Polisen för data på medborgarskap och har genom personnummer tillgång till födelseland. Ca 8 procent av Sveriges befolkning är utländska medborgare, och ungefär lika många invandrare med svensk medborgarskap. Polisen rapporterar identifierade gärningsmän med utländsk medborgarskap i ofredande mot unga.

 

Tydligt är väl att skygglapparna på gäller för våra politiker och många naiva medborgare som försöker göra gällande att förekommer inga problem runt den stora invandringen de senaste åren. Det som händer nu har alltid hänt men man är mer belägen att anmäla nu säjer de som försöker göra den Svenska mannen medskyldig till ökandet av ofredandet av unga runt om i Sverige.  

 

Hur vore det när man tar del av polisens rapport  och använder lite sunt förnuft när man analyserar siffrorna och försöker göra en bedömning ute ifrån verkligheten av situationen


Frågan man borde ställa sig varför är invandare med utländska  medborgarskap så överrepresenterade i identifierade gärningsmän och varför sätter inte de  92% av befolkningen som är Svenskar större spår i polisens rapport.   Att ca 8 % av befolkningen står för så stor del  i ofredande av unga som visas här nedan borde väl få vilken som helst att vakna till och lämna strutsmentaliteten och skygglapparna bakom sig och försöka komma in i verkligheten och inte skylla på den svenska mannen i ökningen av ofredandet .

 
 
     

Här har vi Polisens rapport om hur stor del av de som ofredat unga har utlänskt medborgarskap.


* Gata, väg, park: 76 procent
* Allmänna transportmedel: 43 procent
* Skolor: 21 procent...
* Social media: 15 procent
* Badhus: 80 procent

 

Hur många procent som har invandrarbakgrund men med svenskt medborgarskap framgår inte av rapporten. 

Nog borde väl var och en som tar del av siffrorna börja vakna till i stället för att försöka göra den svenska mannen till syndabock . Att 8 % av befolkningen står för så stor del av identifierade gärningsmän med utländskt medborgarskap borde väl få en och annan att tänka om vad de ökande fallen av ofredande kommer i från.

 

Knappast är den Svenska mannen som har del i ökandet  av sexuellt ofredande som nu pågår runt om i Sverige .

 

tn  

.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards