Alla inlägg den 12 februari 2011

Av tommy norum - 12 februari 2011 10:38

 Har man inga andra representanter att skicka fram i vindkratsdebatten än signaturerna Oberoende, kommuninne-

vånare och Förstoringsglaset. Här levererar de rent ut sagt patetiska inlägg i PD:s Synpunkt i dag där man bland annat  lägger tyngdpunkten på vad markägarna minsann  har fått  avstå i och med vår generösa  allemansrätt, där vi får ströva fritt och ta till oss vad markerna erbjuder i svamp och bär, så nu är det på tiden att också markägarna får ut någonting av sitt ägande.

Man ifrågasätter objektiviteten när man visar fotomontage över hur vindkraftsparkerna kommer att uppfattas i omgivningen. En något konstig debatt som vindkraftsanhängarna ägnar sig åt där man helt avstår från att gå in i sakfrågorna om de fakta och den forskning som börjar poppa upp där man först nu börjar skönja problemen runt våra Vindkraftsparker där bland annat ljud och ljuseffekterna uppfattas av kringboende som störande.


Gå in och argumentera i de påståenden som Björn Carlén  informerar om i kommentaren  till blogginlägget, Tar vi till oss den information som finns i Vindkraftsfrågan . Istället går man in med anonyma insändare med påståenden  om samhällsfientlighet, att förstöra trivseln ute i byarna, att i sina försök till opinionsbildning definieras som  vilda härjningar, och där också avundsjuka kommer in som argument i debatten.

 

Med sådana inlägg förstår jag att man inte vågar stå  för med sina  namn , det är  sannerligen ingen röst i debatten som på något sätt gynnar de syften man är ute efter.

Det kännetecknas närmast som en desperation i slutskedet  när man börjar förstå att förnuftet kommer att sätta sina spår i de hysteriska vindkraftsplanerna

som har härjat ute i kommunerna och framtida inkomster börjar gå dem ur händerna.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards