Alla inlägg den 27 september 2017

Av tommy norum - 27 september 2017 13:45




Annika Strandhäll (S), socialförsäkringsminister.

Socialminister Annika Strandhäll (S) kräver att Sverigedemokraterna städar upp i partiet. Men vägrar samtidigt inse vad som vad som händer innanför väggarna i det egna partiet. Kanske skulle man städa upp framför egen dörr först innan man har synpunkter på hur andra sköter sig.  


Våra politikers syn på sexuella handlingar skiljer sig inte nämnvärt från befolkningen i övrigt kan man tänka. Att som media med SVT i spetsen försöker göra Sverigedemokraterna som någon som skiljer sig i mängden av övriga partier i riksdagen i vilken hederskultur som gäller är falskt och vilseledande. Sverigedemokraternasär väl det parti vars ledarmöte är minst dömda för sexuellt ofredande.

Miljöpartiet har tex 10 dömda av sexuellt ofredande, Socialdemokraterna har 7 dömda, Vänsterpartiet har 3 dömda. Hur många har Sverigedemokraterna under samma tid, ingen vad jag vet.  Så man skall nog vara en aning försiktig när man försöker göra Sverigedemokraterna till något annat än de är i förhållande till andra partier.  




Riksdagsledamoten Hanna Wigh (sd ) har öppet berättat om att hon ska ha blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp av en partikollega och säger att SD har en dålig kvinnosyn.

 

Det här är väl ett parallellfall med vad Laila Naraghi, 34, som sitter i riksdagen för Socialdemokraterna. Länspolitikern berättar nu öppet om hur hon blivit sexuellt trakasserad av partikamrater.
– Mannen på partikonferensen smög sig på mig bakifrån och tryckte sig mot mig. Jag var en tonåring med starkt politiskt engagemang som fångades mellan bardisken och hans svettiga fläsk, säger hon till tidningen Östra Småland. 



Här informerar  Hanna Wigh till Socialminister Annika Strandhäll (S hennes version om vad som hänt och som sedan  socialministern inte är sen i att försöka plocka politiska poäng av händelsen



Så var det där med att kasta sten i glashus när man ser rubriken här nedan.


”SD måste städa upp i partiet”

 

Socialminister Annika Strandhäll (S) reagerar starkt på det påstådda sexuella övergrepp som rapporterats från Sverigedemokraternas riksdagskansli.
– Det är avskyvärt. Nu måste Sverigedemokraterna städa upp i partiet, säger hon.

 

I stället för att försöka skapa politiska poäng om SD händelsen så kanske hon skulle börja städa upp i sitt eget parti. Det finns en diger lista om dömda Socialdemokrater som uppenbarligen inte borde höra hemma i partiet trots att det funnits signaler från de som är utsatta så reagerar inte de ansvariga  i partiet. 

 

Vem minns inte riksdagsledamoten Per Svedberg (S), 44, som tagit av sig byxorna för att få sina sex krav tillfredsställda hos den skräck och panik slagna kollegan som förskansat sig i sitt rum. Man fick tillkalla polis för att få bort den kärlekskranke socialdemokraten från hennes dörr. Det var tydligen ett beteende som accepterades av den socialdemokratiska ledningen. Här blev det ingen uppstädning.

 

Vad hände med Laila Naraghis (s) anklagelser om vad hennes partibröder hade för sig ?  Blev det någon uppstädning där efter den fadäsen inom partiet Socialminister Annika Strandhäll?     

 

Man skall vara lite aktsam när man tar till storsläggan och bedömer sina poliska motståndare för en dålig hederskultur när det visar sig att man sitter i samma båt själv.   

 


tn


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards