Alla inlägg den 14 september 2017

Av tommy norum - 14 september 2017 07:00


 

Bildresultat för sjuklövern
Hur länge skall de här sprattelgubbarna som varit ansvariga för den naiva invandringspolitiken och dess konsekvenser få komma undan  för det som nu sker i Sverige.


Vi har fått en systemkollaps inom polisen, inom sjukvården, inom socialtjänsten, inom arbetsförmedlingen, inom skolan mm. Men vilken har hört att journalisterna ställer frågan vad i detta beror på. En alldeles för känslig fråga som man undviker att ställa och som de ansvariga politikerna på alla sätt försöker gå runt utan att behöva stå till svars.

 

Vem hörde förut talas om bråk på våra bibliotek, utanförskapsområden där kriminaliteten frodas runt om i Sverige,  denna våga av sexuellt ofredande med gruppvåldtäkter som nu förekommer, att polisen inte hinner med att utreda brott fast man har både personnummer och identitet på gärningsmännen ?  Varför har vi helt plötsligt fått behov av 10 tusentals nya poliser i samhället varför frågar ingen det?  

 

Är det svenskarnas beteende som så drastiskt förändras eller finns det andra orsaker?  

 

För gemene man så är det självklara svaret att det beror på den naiva invandring som våra politiker står bakom där man bjudit in världens flyktingar utan den minsta konsekvensbeskrivning av vad som kommer att ske i samhället. Vi har tagit emot mest flyktingar i Europa per capita med våra politikers goda minne. Med detta har våra politiker nyskapat ett nytt klassamhälle, bostadsbrist, utanförskap, en skola i förfall där stora grupper av elever går ut gymnasiet utan betyg, Det har skapats bostadsområden runt om i Sverige där gängkriminalitet tagit över och där myndigheterna står handfallna utan varken handlingsplaner eller resurser att komma tillrätta med problemen.

 

Men medan detta försegår i dagens Sverige så finns det riksdagsmän som står och propagerar för en fortsatt invandring, en utökad anhöriginvandring och att de ensamkommande barnen som många gånger inte är några barn skall få stanna. Det pratas om amnesti för de som fått avslag.

 

Men man hör sällan dessa politiker tala om vilka konsekvenserna blivit av den politik man stått bakom. Man verkar många gånger ta mer hänsyn till de som fått avslag på sin asylansökan än de som blivit drabbade av brott i samhället som polisen inte har resurser att utreda på grund av den invandrarpolitik man stått bakom. Det läggs ner en våldtäcksutredning om dagen där brottsoffren för det flesta är svenska medborgare men där gärningsmännen ofta har en invandrarbakgrund.

 

Att man nu försöker på något sätt gottgöra sina synder genom att sakta men säkert styra politiken till det Sverigedemokraterna under spott och spe propagerat för i åratal men systematiskt blivit anklagade för främlingsfientlighet, osolidariska mm.  Man försöker på alla sätt rättfärdiga sin politik med en massa påstående och argument men som faller som korthus när det nagelfars av experter på området. Tyvärr så är många av våra journalister mer belägna att försvara än att ta reda på fakta när man informerar.

 

Det finns klara undantag och det är när Uppdrag Granskning avslöjar hur illa den politik som våra politiker stått bakom slår mot samhället och de medborgare som bor i alla dessa utanförskapsområden runt om i Sverige som våra politiker skapat med sin politik. Här avslöjas verkligheten och hur både tjänstemän, politiker och myndigheter inte har en susning i hur man skall få ordning och reda i dessa områden trots att problemen har funnits i decennier med en allt mer ökande kriminalitet så har våra politiker inga planer på att strypa invandringen till Sverige till en nivå där man får en chans att återupprätta lag och ordning och återgå till ett samhälle som medborgarna känner sig trygga och har förtroende för politiker och myndigheter.

 

Men uppe i allt detta så har de ansvariga politikerna mage att påstå att Sverige är på rätt väg, pensionerna är säkrade, arbetskraften är säkrad, ekonomin är säkrad påstår man utan skrupler. Påstående som expertis får att falla som ett korthus när det nagelfars   . Men att förtroende för myndigheter, skola, brottsbekämpning,  politiker, är i fritt fall på grund av deras politik det vill man inte låtsas om.

 


Att man nu vill ha fortsatt förtroende i politiken där man på alla sätt försöker få medborgarna låta bli att titta i backspegeln vilka som har ansvaret för det som nu sker speglar väl bara våra politikers förakt mot sina väljare när man tror sig kunna uppträda  i politiken hur som helst utan att det får följder för de som är ansvariga för den politik som vi nu ser konsekvenserna av.


tn  

 

                  

 



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards