Alla inlägg den 17 september 2017

Av tommy norum - 17 september 2017 07:00



Bildresultat för tino sanandaji

Ingen av våra politiker som varit ansvariga vågar ta en seriös debatt med Tino Sanandaji om läget i Sverige efter den naiva invandringspolitik man fört utan den minsta konsekvensutredning vad den leder till. Nu vet vi vilka konsekvenserna det fått när vi tar del av Tinos statistik i ämnet. 

 

 

Hur skall våra politiker kunna lösa konsekvenserna efter den storskaliga invandringen från tredje världen kan man fråga sig när man tar del av Tino Sanadajis faktauppgifter hur det står till i Sverige. Att man fortfarande inte verkar ta till sig det allvarliga läget Sverige befinner sig utan fortsätter ta emot flyktingar som bara kommer att öka utanförskap, kriminaliteten så länge man inte klarar att leverera en politik värd namnet som löser de problem som finns.

 

Vi har på en ganska kort tid fått en allt större del av befolkningen som har en invandrarbakgrund. När man ser att ca 22 % av befolkningen har en invandrarbakgrund födda eller i andra generationen. Av den gruppen är utrikesfödda ca 17% av Sveriges befolkning. Den gruppen står 53% av dem för dömda långa fängelsestraff i Sverige. 64% av de arbetslösa är invandrare och de står för 60% av utbetalda socialbidrag i Sverige. 71% av Sveriges barnfattigdom finns bland hushåll med utländsk bakgrund. 76% av medlemmarna i kriminella gäng har invandrarbakgrund.

 

Faktasiffror som våra politiker och media och kulturvänstern inte vill låtsas om. Där är allt frid och fröjd och vi matas dagligen av siffror som talar om hur beroende Sverige har blivit av dessa invandrare både ekonomiskt och som arbetskraft.  Men sedan 1990 så har de med invandrarbakgrund stått för 50% av ökningen av andelen låginkomsttagare i Sverige vilket betyder att våra politiker har med sin politik skapat en ny underklass i samhället. 

 

Att sedan en allt större del av ökningen av de som inte klarar behörigheten av grundskolan har invandrarbakgrund vilket kommer att cementera  ännu en generations invandrare får finna sig att få tillhöra den nyskapande underklassen. Detta om något är väl ett kvitto på våra politikers oförmåga att lösa problemet. Någon vettig analys över problemet lyser med sin frånvaro vilket är ett kvitto på att politikerna är inte intresserade att sätta focus på deras oförmåga att lösa problemen som har med invandringen att göra . Nej då är det bättre att gå ut med fejkad information om det positiva läget i tron att alltid lurar det någon.

 

Att vi sedan kan konstatera att problem som stenkastning mot polis och räddningspersonal och anlagda bränder är starkt koncentrerade till invandrartäta områden något som de flesta känner till men som våra politiker helst vill sopa under mattan för det påminner ännu en gång om den misslyckade invandrings politik våra politiker har haft ansvaret för.  

 

Det är ovanligt tyst bland våra politiker och media när Tino Sanandaji levererar fakta i det som gäller invandringen. Med en bakgrund med en civilekonomexamen vid Handelshögskolan i Stockholm 2004, doktorerade i Public Policy vid University of Chicago 2011 och har sedan dess forskat i nationalekonomi så står sig de flesta slätt i hans argumentation och de underlag han levererar. 

 

 Tino Sanandaji har kurdisk bakgrund och föddes i Iran 1980. Han kom till Sverige vid 9 års ålder tillsammans med sin bror och sina föräldrar. Inte lika lätt för de invandrarvänliga att i argumentationen ta till invandrarfientlig  osolidarisk eller andra  påståenden man använder när argumenten inte räcker till för en seriös debatt. 

 

tn

 

 

 

 

 

 

 
 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards