Direktlänk till inlägg 28 september 2017

Känn er grundlurade ni naiva svenskar som fortfarande inte vill förbjuda tiggeri.

Av tommy norum - 28 september 2017 10:32




Bildresultat för tiggare i sverige

Genom att placera tiggare runt om i Sverige så lever nätverkskungarna lyxliv i sina hemländer men där de naiva svenskar som fortfarande ger pengar till tiggarna föredrar att blunda för konsekvenserna av sitt handlande. 





Efter att ha sett Uppdrag Gransknings program hur tiggeriet är organiserat i Norge så borde en och annan ta sig en funderare på vad de håller på med när de lägger en slant i tiggarnas koppar.

 

Vi har också sett hur eu-emigranter tar för sig i Sverige där man ockuperar andras hus, man kör omkring med oregistrerade bilar utan försäkring, man har flera gånger blivit ertappade och dömda för brott i Sverige. Man organiserar människohandel, narkotikaförsäljning, tvångsarbete i prostitution, hushållsarbete ,man lurar av kontokort med koder från äldre som de sedan plundrar.  

 

Eu-migranterna har byggt upp organiserade nätverk som dragit in miljardbelopp under åren som de skickar vidare till sina hemländer. Ledarna av nätverken bor som kungar i sina lyxvillor i hemländerna, man kör lyxbilar och lever som miljonärer.

 

Det har funnits signaler om detta i flera år där Uppdrag Granskning redan för ett par år sedan genom att skrapa lite på ytan i deras verksamheter i Sverige avslöjade hur naiva svenskar blir grundlurade och där våra förtroendevalda politiker står handlingsförlamade och inte vågar agera för risken att bli kallade främlingsfientliga.

 

Vi ser hur stora eu-migrantläger läger byggs upp till och med inne i tätbebyggda områden i städerna, på privat mark, där det bedrivs prostitution, ett utbrett lurendrejeri, narkotikaförsäljning och som för med sig sanitära olägenheter i omgivningen utan att våra politiker och myndigheter vågat agera med rädsla att bli kallade främlingsfientliga.

 

Finns regler hur länge EU-migranterna får befinna sig i andra EU- länder men som av våra myndigheter och politiker heller blundar för än att agera. Det finns kommuner där man låter barnen gå i svenska skolor medan föräldrarna är ute och tigger, prostituerar sig eller begår andra brottsliga handlingar och det finns politiska krafter som kämpar för  att detta skall fortgå.  Att sedan Kungarna i nätverksorganisationen kammar hem storkovan och låter  de svenska skattebetalarna stå för tiggarbarnens skolgång i vissa kommuner , många gånger så ordnar  kommunerna mat och husrum  och med det så subventionerar man den brottsliga verksamhet som bedrivs med tiggeriet som täckmantel.  

 

Trotts att det finns rekommendationer av att inte underhålla denna brottslighet genom att ge tiggarna pengar så fortsätter en del naiva svenskar att hålla dessa brottsliga nätverk under armarna genom att ge pengar till tiggarna. 

 

Vi har haft en okontrollerad invandring i Sverige som under lång tid fått fortgått med våra naiva policyers tillstånd som ha fått till resultat att både skola, bostadsmarknaden, sjukvården och många av våra myndigheter och inte minst arbetsmarknaden för invandrarna slagits ut utan att våra politiker reagerade i tid.

 

Vi kan nu se samma tendens nu i politikernas oförmåga att reagera i tid när EU-migranterna har tagit för sig i vårt land, där man i brottsliga nätverk använder tiggeriet som täckmantel för sin verksamhet i Sverige utan att politikerna vågar agera och förbjuda tiggeriet som första steg att komma åt brottsligheten som följer i dess spår.  

 

i Göteborg avslöjades nyligen en liga med 2 bröder som delar upp tiggarna mellan sig. Den ene brodern heter Ivan och är tidigare dömd för brott mot knivlagen och förberedelse till stöld. I telefonavlyssningar hör polisen hur den andre brodern, Simeon, hotar tiggare som inte tjänar tillräckligt.

 

Bara två gånger tidigare har personer dömts för människohandel inom tiggeri i Sverige. Också då, 2009 och 2010, var offren funktionsnedsatta. Tiggeriet i Sverige mångdubblats och de senaste tre åren har polisen fått in över 80 anmälningar om misstänkt människohandel, men bara fallet där Ivanka, Mitko och Toni utnyttjades har gått till en fällande dom. Så man kan ju se att det är ganska ofarligt för dessa människohandlare att bedriva sin verksamhet här så länge man kan gömma sig bakom tiggeriet.   

 

Det är ingen tvekan att det finns ett problem med att det fortfarande finns politiker som blundar för den brottslighet som följer i tiggeriets spår i tron att man är human mot tiggarna i sin människosyn men där det i stället visar sig att det enda de gör med sitt ställningstagande är att de låter nätverken och genom dem brottsligheten fortsätta. 

 

 

tn








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards