Direktlänk till inlägg 14 maj 2016

Nyheterna duggar nu tätt om invandrarrelaterade händelser ute i landet.

Av tommy norum - 14 maj 2016 07:00

 

 

 

 Nyheterna duggar nu tätt om invandrarrelaterade händelser ute i landet.  Här är en del av de senaste dagarnas nyhetsskörd.




Expressen avslöjar var de svenska IS-cellerna gömmer sig.

Expressen avslöjar att den IS-terrorcell som misstänks vara i Sverige för att utföra terrordåd är uppdelade i två mindre grupper.

En av grupperna gömmer sig i en ort i närheten av Danmark och den andra i en ort i mellersta Sverige.

I veckan avslöjades också ett det ligger ett överhängande hot mot Sverige och att svenska polisen i Stockholm ska börja bära förstärkningsvapen.

Säpo vill inte gå in på detaljer.

– Det florerar en mängd medieuppgifter och rykten i sociala medier just nu. Vi uttalar oss inte om de uppgifterna. Effekten skulle bli att de vi ska motverka skulle kunna anpassa sina aktiviteter, och det i sin tur skulle försvåra vårt arbete, säger Simon Bynert, kommunikationsstrateg på Säkerhetspolisen till Expressen



Sex personer gripna – misstänks för vapensmuggling till islamister i Sverige

 

Vid polisräderna hittades flertalet militära vapen – bland annat granater och automatvapen.

Fem personer har gripits i Bosnien-Herzegovina och en person i Sverige misstänkta för vapensmuggling till radikala islamister i Sverige. Det säger bosniska myndigheter, enligt TT via DN.


 


Poliserna har vid flertalet räder funnit stora mängder militära vapen. Bilder från beslagen visar automatvapen, granatpjäser och handgranater.


 

Här har vi också ett problem som media varit väldigt tystlåtna om hur gatubarnen terroriserar omgivningen med både stölder, rån och droganvändning.


De marockanska gatubarnen kan utvisas med nytt avtal

Också en följd av den naiva flyktingpolitik som bedrivits under många år. Kom hit och ta för er och där ett flertal dumma Svenskar med ett etablerat godhetssyndrom påverkat av politikers beteende att i solidaritetens namn öppna våra hjärtan till alla utan urskiljning. Man kan ju hoppas att man tar lärdom av misstaget och är mer försiktig i fortsättningen vilka man bjuder in.    


 

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

14 maj 2016 09:04

Det nya krigets strategi:
1. Först kommer soldaterna - civilklädda "flyktingar".
2. Sen kommer vapnen i tusentals: https://www.youtube.com/watch?v=BQzANajz68Y
3. Vem ska de döda? Jo, du och jag naturligtvis! Vem annars?

Och politikerna förstår ingenting ....

 
Ingen bild

Fd Åmålsbo

14 maj 2016 17:03

De marockanska gatubarnen, som ofta är unga män och inte barn, ägnar sig åt betydligt grövre brottslighet än att snatta mat.

Mord på man i Göteborg:
http://www.expressen.se/gt/mord-pa-homosexuell-bedoms-som-hatbrott/

Gruppvåldtäkt i centrala Stockholm:
http://www.dn.se/sthlm/tre-pojkar-doms-for-gruppvaldtakt-vid-fafangan/

Fyra ynglingar från Marocko rånar och försöker strypa 88-årig dam i hennes hem:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22796692.ab

Gjort området kring centralstationen i Stockholm till en no-go zon kvällstid:
http://www.metro.se/stockholm/polis-gatubarnen-slar-ordningsvakter-och-tar-tjejer-mellan-benen/EVHpax!n5pnbqmLHT6sI/
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisens-larm-vi-gar-pa-knana-nu
http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article21534242.ab

Samma situation i Göteborg med grova stölder, personrån och gängslagsmål :
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/polisen-peter

 
Ingen bild

oljemagnaten

14 maj 2016 20:44

Svar till Dag: Vore illa om vapnen skall riktas mot oss som är välfärdens värdar ..utan oss så skulle ju deras bidragsleverne ta slut. ..men det är illa nog att ha en massa beväpnade inkräktare här i vårt fädernesland. För att förstå detta obegripliga som har skett med vårat land ..så får man nog gå bak i historien ..(historien har en förmåga att upprepa sej) och studera lite vad som hände i tyskland på 30:talet när bolsjeviker och komunister försökte nästla sej in i det tyska näringslivet inkl regering ...gatustrider utkämpades var enda natt i var enda tysk stad ..emellan nationalister och komunister (bolsjeviker) vilket renderade i att kommunisterna fick kraftigt med stryk ..före nationalisterna även kastade ut alla vänsteranhängare ur riksdagen (med ganska omilda metoder)ja tror inte vi skall rikta hatet mot dessa sociala turister (exvis Ahmed i Irak som är 40 år men som har drömt om att komma till sverige sedan han var 10) utan i stället mot dessa bolsjeviker och landsföradare som i åratal nu proklamerat ..att kom gärna till sverige ..hatet skall riktas mot dessa vänsteranhängare som hela tiden haft i baktanke att kan vi bara skapa kaos så kan vi ändå figurera i bakgrunden och dra i trådarna i det fördolda och göra oss en hacka.. ..precis som dessa shamaner brände sej när dom orsakade andra världskriget så kommer dom att bränna sej igen.. om dessa efterblivna kulturer håller på med mångifte odyl är väl inget vi skall bry oss om ..vi har ju ändå aldrig önskat leva sida vid sida med dem ändå..och med rätt regering så äker dom ut bara ..viktigast är att vi aldrig någonsin blir så lättlurade att vi helt ovetandes går sionisternas ärenden.. ..låt dom bränna sej igen som dom gjorde efter dom orsakat andra världskriget

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

15 maj 2016 19:25

Svar till oljemagnaten:
Du skriver: "tror inte vi skall rikta hatet mot dessa sociala turister (exvis Ahmed i Irak som är 40 år men som har drömt om att komma till Sverige sedan han var 10)"

Som sann Sverigedemokrat riktar jag inte något hat mot "Ahmed från Irak" utan mot det system och resonemang där man tror sig kunna ta emot alla världens flyktingar. Det är 60 miljoner flyktingar på flykt i världen. DESSA KAN VI INTE TA EMOT!

Vi har inga bostäder. Vi har inga jobb åt dom. Vi har heller inga pengar till detta.
Och vi har ingen kultur att kunna assimilera (sammansmälta) dessa muslimer i. Och föresten så vill muslimerna INTE smälta ihop med den kultur vi har i väst. Däremot vill de att vi ska sammansmälta med deras onda, kontroversiella och kristusfientliga religion och kultur.

De inte bara vill att vi ska bli muslimer. De kräver att vi ska bli muslimer. Och deras ideologi, s.k religion, förbjuder dem att bli som vi är i väst. Ja, de får inte ens ha oss som vänner, enligt koranen.

Och alla muslimer som inte följer koranen är sekulariserade muslimer. Eller med andra ord: avfällingar som ligger mycket risigt till om de sanna muslimerna blir i flertal. För då är de ju de som bestämmer hur slipstenen ska dras. Eller, om man så vill uttrycka det: hur kniven (svärdet) ska dras ...

Det skamliga är att det finns så många som likgiltigt åser hur Sverige blir alltmer muslimskt och hur muslimerna tar över via sina barnvagnar. Och när åren har gått och de blivit i majoritet har de både makten och de vapen de behöver för att ta över oss svenskar och det som är vårt, eller helt enkelt skära halsen av oss.

Så skriv inte så där som du gör. Uppmana istället alla att stoppa importen av dessa farliga element.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

17 maj 2016 08:26

Svar 2 till oljemagnaten: "Vore illa om vapnen skall riktas mot oss som är välfärdens värdar ..utan oss så skulle ju deras bidragsleverne ta slut."

Det är som med rävskabben som heller inte har så hög intelligens; för även den förökar sig hejvilt och suger ur räven så till den hemska grad att räven tappar pälsen och sen fryser ihjäl.

Om de kommer hit med vapen i hand, vem ska de då skjuta om inte just oss? Finns det någon annan här som de ska skjuta? Och om det är sina egna som de ska skjuta så kan de väl skjuta ihjäl varandra på hemmaplan i sitt eget land. Varför då komma hit?
Nä, det är oss de är ute efter ...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards