Direktlänk till inlägg 27 april 2015

Sverige har de dyraste kostnaderna i Europa per flykting.

Av tommy norum - 27 april 2015 07:00Är den en klassisk strutspolitik man håller på med i flyktingfrågan ?  Det är bara det som syns i närheten som gäller, det andra vill man helst inte se .


Bara att konstatera ju mer flyktingar till Sverige ju lägre bistånd till de behövande runt om i Världen. Viktigare att ordna bostäder, bidrag till våra flyktingar som kommer hit än att hjälpa de som svälter ihjäl, har dödliga sjukdomar och som sitter fast i läger runt om i världen.

Kanske lite dubbelmoral med i bilden när man här hemma , med utgångspunkt hur man har det ifrån de länder man flytt ifrån, erbjuder lyxboende social service gratis , medan miljoner dör runt om i världen i svält , i hög barnadödlighet , sjukdomar och krig .

Nästan 9 miljarder drar man ifrån biståndsanslaget till behövande ute i världen för att försörja de flyktingar som kommer hit och konsumerar vår sociala välfärd.

Att sedan många av de som anländer inte ens har flyktingstatus utan får stanna av humanitära skäl på grund av långa handläggningstider som bottnar i svårigheten att kontrollera deras identitet och var de kommer i från gör ju att man börjar ifrågasätta prioriteringen vart våra biståndspengar går till och gör mest nytta.


 

 

  Sverige har betydligt högre kostnader än övriga EU länder per flykting och som bidrar till att bidraget till behövande i världen i övrigt får mindre bistånd från Sverige. Nästan 9 miljarder mindre blev det förra året. 


Det där med människors lika värde och använda pengarna där de bäst behövs det är inget som tydligen intresserar våra politiker. Man vill gärna framstå som humanitära och bjuda in hela världens folk till Sverige men man låter de riktigt behövande ute i världen betala notan med mindre bistånd . Dubbelmoral ?   

  

Här upprörs man över när någon inte får uppehållstillstånd och skickas hem. där hela kommuner ställer upp för att få en ändring i beslutet. Men när kanske tusentals dör i flyktingläger på grund av att det fattas biståndspengar det verkar inte bekymmra många Svenskar på samma sätt. Dubbelmoral ?  


Hit kommer de som har pengar att betala för sin väg till Europa medan en betydligt större grupp behövande tvingas stanna kvar. Frågan är väl om det inte är hos dem våra biståndspengar ger mest nytta . 

 
ANNONS
 
Ingen bild

avslag

30 april 2015 02:19

Ja det är dubbelmoral i allra högsta grad. "Mer ska ha mer" tänker jag på angående ett par i Småland? Fick biljett hem, kom tillbaka och krävde kommunen på 100 000 kr (länkar när jag letat).

Ja och detta med avslag vi har familj(er) i staden som fått avslag 3 ggr kan ändå bo kvar. Undrar om migrationsverket har spelat ut sin roll.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

30 april 2015 15:06

Det känns som om Sverige krymper allt mer och mer.

Snart finns det inga svenska kvar. Och vi som blir kvar - var ska vi bo? det är ju fullt med muslimer överallt som enligt koranen ska skära halsen av oss svenskar om vi inte konverterar till deras religion. Och dödar dom oss som inte vill acceptera deras mördarreligion så ska dom få 72 jungfrur i sin säng i paradiset. För det har pedofilen och självutnämnde profeten Mohammed lovat dom.

Och Migrationsverket är till för att slussa in alla dessa utlänningar till Sverige så att de i demokratins namn, majoriteten bestämmer ju, kan ta över styret i landet. Klockan vrids tillbaka ett par tusen år ...

De är främlingar med en annan tro, en annan politik, ett helt annat synsätt och flera andra främmande språk..

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

2 maj 2015 10:19

Vem ska kasta den första stenen?
https://www.youtube.com/watch?v=e2kFzGyKgpA&feature=youtu.be

Och vems dotter är det som ska offras på muslimernas pedofila altare?
https://www.youtube.com/watch?v=c6U2nrRJ4HU

Sverige VAKNA !!!

Förbjud islam i Sverige redan nu.


.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

4 maj 2015 16:29

Lite statistik för den vetgirige:

https://twitter.com/kentekeroth/status/595135944736518144/photo/1

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

5 maj 2015 22:39

Månadshyra för en etta till “ensamkommande”: 46.500 kr per månad.

http://avpixlat.info/2015/05/05/manadshyra-for-en-etta-till-ensamkommande-46-500-kr/#more-146175

... ingen kommentar.

 
ingen

ingen

6 maj 2015 19:42

detta är bedrövligt ingen politiker fattar nåt är dom så jävla dumma eller har dom provision

http://url

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

7 maj 2015 20:28

Detta att ta emot flyktingar. Se denna video:

https://www.youtube.com/watch?v=ZDceLiPLHWQ&app=desktop


.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Torsdag 15 nov 11:51


  Kommer Annie Lööf kunna genomföra sitt sonderingsförslag utan att helt tappa ansiktet inför Svenska folket ?    Frågan är väl om det inte är dags för C och L att lämna detta PK påverkade imagebyggande för att på alla sätt ge sken av att man di...

Av tommy norum - Tisdag 13 nov 10:59


  Det här gänget kör på med rena vuxenmobbningen när man saknar argument i politikens sakfrågor Vilken regering som än kommer till i Sverige så har ju turerna runt statsministeromröstningar och sonderingar visat att Sverige behöver nya pol...

Av tommy norum - Torsdag 8 nov 11:23


    Med Annie Lööfs gratulationer till sina Alliansbröder i Göteborg där man tagit makten med hjälp av FI , MP och de forna kommunisterna så kan tydligen vad som helst hända även i rikspolitiken förstår man när Centern är inblandad.        ...

Av tommy norum - Tisdag 6 nov 11:06


  Som det är nu blockerar Kristersson alla lösningar som inte kräver SD-stöd och lägger bara fram lösningar som kräver SD-stöd, säger en C-källa. Lööfs vapendragare Jan Björklund säger redan nu att L kommer rösta nej till Kristersson - och öppna...

Av tommy norum - Fredag 2 nov 13:06

President Trump är den enda politiker som vågar ifrågasätta och gå emot PK maffians domedagsprofetior om den väntande klimatkatastrofen som man tror väntar bakom hörnet. Alla andra världspolitiker låtsas att man arbetar för att förhindra klimat...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

34 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se