Alla inlägg den 25 februari 2013

Av tommy norum - 25 februari 2013 11:44


 Veckans moraltant



 

 Foto: Bertil Sundkvist


Kommunalrådet Britta Flinkfeldt-Jansson (S) i Arjeplog tilldelas härmed utmärkelsen Veckans moraltant av Expressen.


Flinkfeldt-Jansson och Socaldemokraterna har egen majoritet i kommunen och har drivit igenom ett snusförbud för alla kommunanställda. Flinkfeldt-Jansson har i sin moraliska nit bestämt att även arvoderade fritidspolitiker ska förbjudas snusa på tjänstetid.

Men centerpartisten Ulf Ottosson protesterade, varvid Flinkfeldt-Jansson utbrast: "Vi politiker ska kunna föregå med gott exempel. Fixar du inte det, Ulf Ottosson, är det skamligt. Det är ett renlighetskrav


Flinkfeldt-Jansson har därmed på ett förtjänstfullt sätt visat hur politiker alltid vet vad som är bäst för de obildade undersåtarna. Och det gäller särskilt dessa skamliga centerpartister som inte förstått hur många människoliv som faktiskt skördas på grund av passiv snusning . Här har vi en folkhälsopolitikens verkliga hjältinna som sett den cancerepidemi - som ingen annan sett - i Arjeplog och som orsakats av ett fanatiskt snusande.


Not: Har man svårt och hitta politiska idéer med utgångspunkt för sin ideologi för att förbättra för medborgarna så får man väl hitta på nya infallsvinklar för ett bättre samhälle. Politiker vet alltid bäst, speciellt de socialdemokratiska som vill göra vardagen små händelser till politik och som skall lösas med förbud eller kraftiga skattehöjningar.






Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards