Alla inlägg den 6 februari 2013

Av tommy norum - 6 februari 2013 07:00


 
 
Leif Aronsson
 
Leif Aronsson C
 
 

Leif Aronsson Centerpartiet får på nöten av Sune Tholin i dagens PD krönika när han i fullmäktige gått lös på ett taxibolag i staden. 

Vi kan bara konstatera att Leif Aronsson har svårt att ta till sig vad ett fullmäktige uppdrag innebär. Framförallt när vi vet  att han varit ordförande under många år och där han totalt missuppfattade sin roll i politiken.  Vi ser dagligen hur den sittande rödgröna majoriteten har fullt upp att hålla ekonomin över vattenytan med försäljningar, nerdragningar och där en allmän slapphet av hur våra gemensamma tillgångar förvaltas är orsaken under Leif Aronssons tid som fullmäktigeordförande . Tuta och kör, inga uppföljningar, inga analyser , brydde sig varken om tagna beslut i fullmäktige eller kommunallagen. Det är det vi nu se följderna av i ekonomin. 


Det är ganska skrämmande att man inte har större självbevarelsedrift och förståelse för sin skuld i kommunens ekonomiska utveckling  och  omedelbart avgår innan man ställer till mer oreda i kommunen..  Men ibland får man känslan att Centerns politiker helt tar avstånd  från sin skuld i kommunens situation och tänker fortsätta i politiken som om ingenting har hänt. 


Stackars oss medborgare om det inte blir en förändring i Centern med nya politiska kandidater i framtiden.    

    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards