Alla inlägg den 3 februari 2016

Av tommy norum - 3 februari 2016 07:00


Klicka på film bilden för att stoppa filmspelet


 



 

Av tommy norum - 3 februari 2016 07:00


 
Expressen lockar läsare genom falska rubriksättningar.  



Nu ser vi följdverkningarna av den naiva invandringspolitiken där man utan urskiljning lät flyktingar invadera Sverige utan minsta kontroll vilka som kommer hit och varifrån de kommer. Fortfarande finns det politiska krafter som vill fortsätta den inslagna vägen som ställt till så mycket problem för hela samhället.

 


Trotts att det saknas resurser och förutsättningar för en human mottagning så fortsätter man att argumentera för den invandringspolitik som skapat det kaos vi nu ser bevis på ute i samhället. Det vi nu ser är att de ansvariga politikerna försöker komma bort från ansvaret och i stället försöker man nu ändra taktik och med hjälp av media försöka få de som demonstrerar som bovar. Gatuvåldet, brottsligheten och antastningen av kvinnor utan att våra myndigheter ingriper och där brottslingar som det är frågan om har en annan hudfärg som man inte får nämna, påstår sig vara barn, nu fått härja fritt ute i samhället utan att våra polismyndigheter lyckats återställa ordningen och som är anledningen till att medborgarna nu reagerar.

 

Det blir i media och där våra politiker spär på en demonstration där nazistiska, främlingsfientliga krafter går lös på invandrare och där man intervjuar rädda Svenskar som känner sig hotade av utvecklingen. Att man gärna utser intervjuoffren efter en viss politisk läggning ökar ju misstänksamheten mot att media fortfarande agerar i grumligt vatten i nyhetsflödet.

  

Detta är just den utveckling som många varnat för. Politiker och myndigheter klarar inte av att bemästra situationen, medborgarna blir frustrerade, demonstrerar över läget. Politiker och polismyndigheter överför frustrationen till att öka resurserna att sätta stopp på politiska yttringar som man anser inte är rumsrena, istället för att få bort buset med invandrarbakgrund från innerstan som borde vara den riktiga lösningen för att skapa lugn ute bland allmänheten.

 

Det hela verkar som taget ur kommunistpartiets  idé lösningar  i Kina för att hålla folket i schack. Slå ner alla demonstrationer som motsätter sig vår politik.     

Att sedan Expressen försöker få till det med en braskande rubrik som i verkligheten blev förfrågan om att få ta en kort. Men i Expressens värld så är tydligen den episoden likvärdigt med när så kallade flyktingbarn försöker våldföra sig på svenska kvinnor med utgångspunkt från rubriksättningen i tidningen. Vad gör man inte för att sälja lösnummer.   

tn

Pascalidou omringad av högerextremister.

Att det var för att ta ett kort och skåla som det visade sig i reportaget det tog inte rubriksättaren någon hänsyn till. Men här gäller det för Expressen att smida medan järnet är varm för att på alla sätt försöka spinna vidare på att få det till att demonstranterna är opålitliga. 

 

Aftonbladet drar också sin strå till stacken för att demobilisera nyhetsflödet. 

 
 
  
 
Lyssna när Aftonbladets Julia Wågenberg försöker motivera varför hon hittar på saker i en "nyhetsartikel". När Folkets demonstration handlade om parollerna "

https://www.youtube.com/watch?v=KIrTY_4u4KI 


Att inte Aftonbladet lär sig av sina misstag. Det verkar som om kulturen med ljug och desinformation inte vill lämna väggarna på tidningens redaktion. Tydligt är att fejkade nyheter som är rena falsariet går fortfarande hem på redaktionen förstår man när man tar del av Julia Wågenbergs försök förklara varför hon hittar på saker som inte är sanna. Av telefonsamtalet så verkar hela hennes nyhetsartikel vara ett beställningsjobb från redaktionsledningen att passa in i deras  politiska värderingar.  Vem kommer inte i håg när den unge Journalisten på Aftonbladet Christofer Fager som med ledningen goda minne utförde reportage om Nynazister på ett fejkat underlag som sedan ledningen på TIDNINGEN INTE ville kännas vid när det hela uppdagades. Tydligt är att det är helt i sin ordning att fabricera nyheter bara de har samklang med ledningens politiska värderingar. Det verkar som om trovärdigheten på tidningen nyhetsförmedling fortfarande inte är att lita på och man fortfarande inte lärt sig läxan efter Christer Fagers reportage där läsarna blev grundlurade av Aftonbladets ledning.


tn

Ta del av Josefssons reportage och gör en egen utvärdering om vad som fortfarande verkar finnas i väggarna på tidningens redaktion.


http://josefsson.net/arkiv/etc599-abaffaren.pdf

 

            

Det var sådana här braskande löpsedlar man gick ut med och försökte skrämma medborgarna med.

Allt var fejkat av Aftonbladet. Någonting som man fortfarande håller på med visar det sig.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards