Alla inlägg den 2 februari 2016

Av tommy norum - 2 februari 2016 07:00

 

 

 


De här bilderna är väl en bra illustration  vad som händer i vårt samhälle om ingen har kurage att säga ifrån. Martin Valfridssons, nationell samordnare för utsatta EU-medborgare med sitt förslag till regeringen  klart deklarerar vad som borde gälla i framtiden innan man kommer i samma situation som vad den naiva invandrarpolitiken blivit upphov till för samhället.   

 

Det är bara att konstatera att myndigheter och politiker totalt tappat förmågan att ta till sig vilket mandat de har att företräda. Med rädslan i bagaget att bli anklagade att vara främlingsfientliga så tappar man helt sans och reson inför sin uppgift man har tilldelats för att representera medborgarna i samhället. I dagens offentliga debatt förefaller emotionella argument vara de allra viktigaste. Hur saker och ting faktiskt förhåller sig tycks däremot sekundärt. Det gäller att få med sig massorna och då är det smart att spela på människors känslor. 

Här erbjuder kommunerna särskilda boende för de utsatta EU-medborgarna, platser för vilket bidrar till att de slumsamhällen som man så frenetiskt i andra situationer försöker arbeta för att få bort. Att samvetömma kommunpolitiker och tjänstemän agerar utan en tanke på vilka problem det får i förläggningen, för att inför medborgarna inte uppfattas som främligsfientliga.

Det har i alla fall Martin Valfridssons, nationell samordnare för utsatta EU-medborgarei sitt förslag till regeringen klart deklarerat vad som borde gälla i framtiden innan man kommer i samma situation som i vad den naiva invandrarpolitiken blev upphov till för samhället.  

Ingen skolgång till tiggarnas barn, inga särskillda platser för boende, inget tiggeri och polisen måste ta ett kliv framåt föt att komma åt de illigala bosättingarna.

Som vanligt så finns det kritik som nu av Civil Right Defenders där man hänvisar till FN:s barnkonvektion där rätten till skolgång i Sverige enligt Robert Hård som representerar organisationen skall gälla alla oberoende från vilken land man kommer ifrån. Enligt FN:s barnkonvektion skall alla barn garanteras rätt till skolgång. Hårdh säger att utredningens förslag klingar ihålligt när man samtidigt pratar likhet inför lagen.

Men fråga är väl om det är Svensk lag som skall gälla för alla som bosätter sig i Sverige illegalt ??Vi får väl hoppas att regeringen tar till sig Martin Valfridssons, nationell samordnare för utsatta EU-medborgare, förslag och inte bryr sig om alla naiva, totalt anskärmade från verkligheten, som opponerar sig och vill se ett Sverige som världens samvete där alla är välkomman att snylta på vår sociala välfärd. 

tn
Av tommy norum - 2 februari 2016 07:00


Folkparken Furuhäll 1928 - 1963



 



                 


    


Marknadsföringen av artistutbudet sågs runt om i staden.


  

Inga dåliga dragplåster som här ingmar johansson och Floyd Pattersson  på 1950 talet

.  


  

Delta Rythm Boys             Alice Babs

    

1953 invigdes den nya entrén som tio år efter stängdes för gott

           


 

1967 blev det absoluta slutet på parken då resterna gick under klubban och revs.  





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards