Alla inlägg den 28 maj 2016

Av tommy norum - 28 maj 2016 10:30


Kanske behövs det  en liten påminnelse om hur den förra regeringen såg på invandringen.

    



     

Det är det här gänget som är ansvariga för konsekvenserna i samhället för den naiva invandringspolitiken.

 

 

Man kan ju undra hur det är ställt med det sunda förnuftet hos våra politiker. Man försöker hela tiden ändra fokus på problemen när man påpekar vad deras invandrarpolitik lett till. Har man inte fattat att det är deras politik som man angriper hela tiden, inte invandrarna. Men det vägrar man ta till sig när man visar konsekvenserna. Då är detta ett led i en invandrar eller främlingsfientlighet som många gånger har nazistiska förtecken påstår man.

 

Ett alldeles för lätt sätt att komma i från ansvaret av den förda invandrarpolitiken som sjuklövern och vänsterpartiet har stått bakom de senaste decennierna.  Man bjuder in, men man lämnar invandrarna i sticket när de väl kommer hit. Politikerna har inte anpassat bostads byggnation efter invandringen, man har inte anpassat skolan efter de behov som de nyanlända behöver för att ha en chans att komma in på arbetsmarknaden, Man har struntat i att skapa en arbetsmarknad som är anpassad till lågutbildade invandrare, man har skapat segregerade områden med ett utanförskap som föder kriminalitet, man har skapat social oro mellan svenskar och invandrare som man många gånger låtsas som den inte finns. Detta har pågått i decennier utan att våra politiker verkat bry sig och har inget med den ökade inströmningen 2015. Det är inte invandrarnas fel att samhället ser ut som det gör utan våra politiker som inte brytt sig och regerat för den utveckling vi sett de senaste tjugo åren.  

 

Media har vägrat återrapportera negativa händelser som är direkt invandrarrelaterade. Varför kan man fråga sig ? Är det för att skydda våra politiker vars invandrarpolitik det är som ställt till förhållandet?  Politikerna har vägrat inse vad deras politik har lett till. Då börjas ett spel för galleriet för att i någon mån försöka dölja ansvaret för den förda invandringspolitiken som ekonomiskt, socialt, kriminellt håller på att förändra det Svenska samhället till något ingen vill ha eller vill kännas vid.  Då angriper man alla konsekvensbeskrivningar av den förda politiken som invandrarfientlig, något som nu medborgarna äntligen fått upp ögonen för och börjar reagera. .   

 

Men det konstiga i kråksången är att de som påpekat i åratal var vi var på väg och fick till slut huvuddelen av våra partier att ense den ohållbara situationen, men alldeles för sent,  ändrade invandrarpolitiken till det som förut varit fintligt helt plötsligt blev ordning och reda.  De utesluts från att ta del av sitt politiska ansvar i Riksdagen av övriga politiska partier, de som med facit i hand varit det enda parti som visat ansvar för Sverige visade det sig.

 

Då är det lättare och ta över den politiken och låtsas inför medborgarna att det är de som tar ansvaret för Sverige.  Men fortfarande så hör man glåporden främlingsfientlig som argument när man påpekar vart man till slut hamnade i den invandringspolitik som håller på att förstöra eller förgöra Sverige.       


tn





 

 

Av tommy norum - 28 maj 2016 07:00


Värmlands Bildarkiv. foto Länstyrelsen


           

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards