Alla inlägg den 17 juni 2015

Av tommy norum - 17 juni 2015 18:45


Sven-Åke Runelid

Vad tycker du?


Efter 200 år av fred har vi naiva svenskar invaggats i en falsk säkert i tron att intet ont kan vederfaras oss.
Nu när ryssen, IS, tiggare, flyktingar och andra orosmoln hopar sig över Sveriges himmel, så hukar vi i våra kulor bakom gardinerna och ser hur världen utanför blir annorlunda.
Vi vill helst inte tala om det och i vart fall inte säga vad vi tycker.
För tycker gör vi, men orden fastnar och faller tyst som i en dröm . Vi är rädda för vad folk skall tycka om vi skulle våga trycka det vi tycker
Plötsligt väcks vi upp med ett ryck av Alice Teodorescu i GP, som tack vare sin invandrarbakgrund räddar oss från vår uttrycksvånda och skriver vad vi andra tycker men inte vågar säga. Men nu ska jag tycka till:
Jag tycker att invandringen borde kvoteras och regleras bättre, så att vi inte bara förvarar människor utan chans till integration. Människor med invandrarbakgrund som känner utanförskap och skapar egna små samhällen i samhället. Parallella blandkultursamhällen med egna regler och affärsmetoder, där marknadsandelarna fördelas med hjälp av vapen.
Jag tycker att tiggeri skall förbjudas.
Jag tycker inte att IS-krigare skall få återvända till Sverige och få en immunitetsstämpel från mord och övergrepp bara för det skett i annat land.
Jag tycker inte om att Ryssen mullrar i öster.

Nu känns det bättre. Tack Alice.


Sven-Åke Runelid

Av tommy norum - 17 juni 2015 07:00


Komsumenten är helt i händerna på elnätsbolagen runt om i Sverie där man hat monopol  på elnätet. 

Konsumenterna kan bara helt passivt stå och se på utan att kunna göra någonting av sitiationen. Det man kan är väl att byta elleverantör och lämna dessa som har kopplingar till de nätbolag som höjer mest . Så ni som har Ellevio som nätleverantör som ägs av Fortum byt elleverantörom ni har Fortum som elleverantör som en markering. .

tn 



Nu kan elnätsbolagen chockhöja avgifter



Nu kan elnätsbolagen chockhöja sina avgifter. Det är följden av en domstolsprocess som ger företagen rätt att plocka ut 35 miljarder kronor extra av sina kunder. Och Fortum Distribution som sedan i går bytt namn till Ellevio, har redan börjat


http://www.svt.se/nyheter/ekonomi/elnatsbolag-kan-chockhoja-avgifter






Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards