Direktlänk till inlägg 29 september 2014

Var håller våra myndighter hus i Åmål ?.

Av tommy norum - 29 september 2014 07:00


   

Var håller ni hus alla ni som tycker synd om dessa tiggare i Åmål ?





Nu har det en längre tid bosatt sig tiggare i ett läger norr om reningsverket. Utan sanitära anordningar, utan tillgång till el och vatten så har man tagit mark i besittning en längre tid utan att någon myndighet reagerar.

Nog har väl medborgare från andra EU länder att följa den lagstiftning som gäller för medborgare bosatta i Sverige. Vi har vi en allemansrätt som tillåter att under ett dygn använda naturen som boplats utan att fråga markägaren. Om man nu är fattig och kommer hit för att leva på tiggeri så gäller väl ändå samma regler för dessa. Eller skall vi se mellan fingrarna och strunta i det som vi andra måste rätta oss till. Måste säga att det är ett otroligt ovärdigt liv dessa stackare får uppleva i detta rika land.

Men var är ni alla som ömmar för dessa människor, var är kyrkan, är det bara prat när man påstår sig tycka synd och i retoriken vill att det Svenska samhället skall ställa upp för ett de skall få ett värdigare liv ?

Men som det verkar är det alltid någon annan som skall göra det man som insändare försöker få till det att man värnar om dessa stackars människor. Men var är ni nu ? Kyrkan som har miljarder i tillgångar men som är mer intresserad av att lägga hundratals miljoner på att underhålla kyrkorna runt om i landet. Symboler som inte har det allra minsta med de värderingar som man i media försöker ge sken av att man står för. Och ni som tycker synd om dessa och lättar ert samvete genom att lägga några kronor i deras bössor. Men om ni menar allvar så bjud in dessa att bo på eran mark ordna till det sanitära .


Själv tycker jag att de skall avhysas från kommunen så vi slipper detta tiggeri, dessa rotningar i de privata soptunnorna runt om i kommunen, så att vi slipper dessa misstankar att det är de ökade stölderna runt om som beror på tiggarna. En lokal ordning som förbjuder tiggeri borde också komma på plats.

        

Så här bor man norr om reningsverket, utan el, sanitära anordningar och ett vindskydd som en plats att sova i .

Var är ni alla som ömmar för dessa tiggare ? Nu har ni en chans att ställa upp och visa att det inte är bara tomma ord som kommer ur era munnar. Kyrkan var håller ni hus ? Var håller alla insändare skribenter som i media har åsikter att de inte lever ett värdigt liv. Men var håller ni hus i verkligheten. Ni frikyrkliga som står för jämnlighet, allas lika värde, och intar en negativ inställning till främlingsfientlighet, var håller ni hus ? Lätt att säga hur andra skall bete sig men som det visar sig i praktiken att man många gånger struntar i verkligheten och gör någonting åt den . 

Hyckleri med andra ord.




 
 
Ingen bild

P.Enning

29 september 2014 12:06

Gällande tiggarna (från Rumänien) i Åmål ..anser ja följande.. ...ja ser dem som ganska harmlösa där de sitter med sin mugg utan att störa någon.. ..skulle faktiskt bojkotta den affär som avhyser dem.. Värre är ju med dessa förbannade socialfall som brukar frekventeras runt systembolag o.dyl för att på ett mer påfluget sätt försöka vigga folk på pengar.. (dom kunde vi gärna placera i containrar ute vid reningsverket)
Håller däremot mot dej å det bestämdaste ...vad gör kyrkan.. ...dessa förbannade krämare som tiggt till sej sina tillgångar av gamlingar.. ..sak samma samverket.. ..inkl RIA som är kraftigt subventionerade med kommunala medel.. ..dom matar ju bara folk som redan har bidrag... ..duger det inte för dom att hjälpa romerna med åtminstonne frukost och middag så tycker ja vi borde lägga ner dessa bägge totalt onyttiga instanser.. ..det finns viktigare hål att stoppa skattepengar i..

 
Ingen bild

Åke Olsson

29 september 2014 12:52

Ansvarsfrågan ligger hos Åmåls kommun som markägare och sanitärfrågan är också Åmåls kommun ansvar via ett tillsynsärende för Miljö och Hälsoskydd.En lagtext gäller för alla medborgare,vilka besöker vårt land.

 
Ingen bild

Undrar också

2 oktober 2014 00:11

Håller med dig Tommy. Nytt gäng nu utanför Ica och Konsum. Insamling till barn med ögonsjukdom och en kvinna med samma som behöver operation. Har läst nån stans att riktat tiggeri (t.ex operation inte är ok? nån som vet?

 
Ingen bild

Åke Olsson

2 oktober 2014 11:07

Kanske något för vår lokala nyhetsorgan PD att göra ett reportage om problematiken(för intresse finns hos dess läsare)Kanske också de ansvariga borde finnas med och delge sina åsikter!Släng skyddslapparna och träd fram.

 
Ingen bild

P.Enning

2 oktober 2014 21:30

svar till undrar också.. ...gällande gänget utanför konsum och ica ..Ja fattar egentligen inte vad ni håller på med ..dessa romer den svagaste och mest utsatta folkgrupp som existerar vill ni trackassera och missunna mat och värme (till och med nassarna såg väl till att de åtminstonne hade någon form av mat och värme eftersom en del av dem överlevde koncentrationslägren) I mitt nordisk familjebok ...konversationslexikon från 1922 står för övrigt att zigenare är nära besläktade med judar.. ..att det i de forna komunistaterna är i det närmaste legalt att slå ihjäl en rom gör att ja ser dem som mycket legitimare flyktingar än många övriga dessertörer från alla världens hörn som här välkomnas med mat värme och bidrag upp över öronen.. ...ja förstår bara inte vad ni är ute efter när ni vill trackassera denna svaga grupp..smutsiga hungriga med trasiga kläder och trasiga tänder som inte kostar vårat välfärdsamhälle någonting eftersom svenska staten inte lyfter ett finger för att hjälpa dem ...era påhopp påminner alltför mycket om hur det började i mellaneuropa före andra världskriget..med hets och mistänkligörelse av vissa folkgrupper för att kulminera i kristallnatt inkl deportation till koncentrationsläger ...är det ni önskar eller..? ...varje rakryggad man/kvinna tycker ja personligen borde ge dessa nödlidande en gåva ..mat..kläder eller kontanter (eller tycker ni det är flottare att ha ett diplom på väggen att ni har donerat 500kr till UNICEF...varav hälften har förskingrats på vägen..)..De som vänder ryggen åt dessa nödställda tycker ja uppriktigt sagt inte har någon rätt att vandra runt på det här jordklotet..

tommy norum

2 oktober 2014 22:30

Och vad gör P.Enning åt situationen ? bjuder du hem dem att åtnjuta på ditt överflöd eller är det så att du förväntar dig att andra skall ställa upp. För att få tilltro till det man anser man skall göra, det gäller kyrkan, det gäller privatpersoner det gäller alla, då får man verkligen ställa upp och visa allvar det man menar inte låta det bli tomt prat som man förmedlar. Tyvärr är det lite för mycket av den varan i samtalen runt ämnet

 
Ingen bild

P.Enning

3 oktober 2014 08:36

God morgon..alla bloggläsare. .läser lite hastigt igenom ...gällande kommunistkramare ... ..och religiösa späkare.. ...Själv har jag röstat på SD i de flesta riksdagsval och kommer så att fortsätta göra.. ...men över till romerna ..Ja tycker det är mycket bra att Tommy Norum tagit upp romernas (mardröms)situation ...inte ett ord har ja läst om det i P.D ...På frågan vad ja gör själv så vill ja påpeka att jag härom dagen tömde min frys för at sedan ta bilen ut till reningsverket för att leta efter romerna..men ja såg inga. Det här är en ny utmaning för Sverige som vi mycket lätt borde kunna hantera(mina förväntningar att kyrkan skall göra något positvt ..kan vi glömma.. .va ju inte så länge sedan de förde in hakkorsymbolen i tysklands kyrkor)Demokratin är inte fullkomlig före all religion är utrotad.. ..människan har fått makten i sin egen hand för att själv kunna besluta om de vill hjälpa nödställda eller ej. ...till att börja med så kan vi ju lära våra barn förstå att det är inga hulliganer som sitter orakade utanför Domus utan människor med problem ...och har vi inte råd med att ge dem ett ekonomiskt bidrag så kan vi åtmintonne bemöta dem värdigt.. ..den som själv sovit ute en natt i Oktober..eller tappat bort sitt bankotenkort ifrämmande land och därmed varit helt utelämnade till det folkets välvilja har nog lättare att förstå romernas situation.. ..Alltså vi lever i ett land där såväl svenska som utländska socialfall har högre ersättning än vad en tjänsteman har i månadslön många länder ..alltså sänk den ersättningen och ta en slant därifrån till romernas hjälp så slipper vi läsa om ihjälfrusna romer under hela den kommande vinter som nu nalkas.. ..de flesta kommuner har säkerligen också någon nedlagd fabrikslokalel eller skola som inte kulle kosta något nämnvärt att värma upp och därigenom förhindra att människor dör i tältlägersbränder ...fryser ihjäl m.m

 
Ingen bild

Undrar också

4 oktober 2014 18:29

SasjaL. detta är redan dementerat av Anna Silver Från föreningen Hem.

Ja du P.Enning trakasera Du verkar väldigt dåligt påläst. 3 månader i Sverige på turistvisum. Då ska man kunna försörja sig själv! Det är reglerna. Men gör som Röda korset chefen i Skövde sa. Öppna ditt hem det är nog bättre än fryst mat utan tillagningsmöjligheter.

 
Ingen bild

Sasja

4 oktober 2014 20:18

Dementerat? Av en tyckare vars ideal lyser lång väg ...?

Kan konstatera att här i Karlstad flyttar alla "tiggare" runt med att sitta utanför butiker och köpcentra. Detta sker inte till fots utan via uppenbart organiserade transporter.

Många av dom försöker inte ens dölja att de använder mobiltelefon. Hur har dom råd med mobilabonnemang?

De har även för hela och rena kläder, dessutom av modernt snitt. Är man då legitim tiggare? Nix!

På flera orter är dessa "tiggare" dessutom identifierade som svenskfödda talande flytande svenska, utav folk som av yrkes- eller utbildningsskäl kom i kontakt med dom i deras skolålder. Rumäner? Långt ifrån alla!

 
Ingen bild

Undrar också

11 oktober 2014 01:36

Jo Sasja att tiggeriet är organiserat tror jag också. "Blir hämtade i finare bilar", detta har jag själv sett. Rör mig en del i landet och försörjer mig hederligt. Det jag syftade på 4/10, var de köpta platserna. Tror också att några tiggare haft tur och fått tak över huvet i N.a stadsdelen. Det letas också efter mat i affärers soptunnor och detta är klassat som stöld.

 
Ingen bild

P.Enning

19 oktober 2014 21:07

svar till undrar också.. ..ja hoppas du en dag får byta med dessa som du anklagar för att stjäla ur soptunnor.. ..hela din och Sasjas retorik gällande romerna ..som blir hämtade av finare bilar ...påminner ju inte så lite om de anklagelser som under 30-40 talet fördes mot judar som även dom fick leta efter mat ...att de skulle ha hemliga planer på att överta världen...

 
Ingen bild

SasjaL

22 oktober 2014 17:49

P.Enning,

de jag åsyftar är inte första generationsinvandrare, utan ungdomar som är konstaterat uppväxta i Sverige med svensk grundskoleutbildning och talande perfekt svenska. Identifierade av vilka? Jo, deras tidigare lärare och klasskamrater ...

Välkommen till verkligheten och inte den förljugna sagovärld du läser om i tidningar och ser/hör på tv om! Är det inte dags att vakna upp och betrakta verkligheten, så som den egentligen är?

Om du är lite mer vaksam, upptäcker du dessutom att många av dom bär just kläder som fattigare familjer här i Sverige inte har råd med, men som har ändå såpass bra ekonomi att de inte behöver tigga ...

Att jag märkt att de flyttar runt, beror på att jag känt igen en och samma person utanför tre olika butiker med över 1,5 mils avstånd mellan de två mest avlägsna. Var i ligger vitsen att flytta runt? Om det är som du menar, så gör dom detta till fots. Inser du inte problematiken med detta? (Tips: Det kostar både tid och kraft ... Med skygglappar och pk, så gör du naturligtvis inte det, alternativt som Internettroll så blir din retorik därefter ...)

 
Ingen bild

SasjaL

22 oktober 2014 18:39

P.Enning,

glömde ... Om du inte insåg det heller, så uppfyllde du just förutsättningarna för <i>Godwins lag</i>, vilket är ett gott och legitimt skäl att få sin kommentar censurerad eller t.o.m bli "bannad" ...

 
Ingen bild

Undrar också

18 november 2014 02:50

Kommunalt självstyre, förbjud tiggeriet lokalt?! Besökt Gbg, tiggare kommer fram till oss när vi sitter på BK hamb. "kan du hjälpa mig att köpa mat ? svar nej...."En sandwich"? Tiggeriet ökar, går runt med kupade händer och ofredar folk. Min tanke gött att bo i en småstad. Men nej då. Nu dyker tiggare fram här också. 3 kvinnor vill ha namnunderskrift, inleder med slängkyss. Nä fy för den lede. matkassen på internet kanske. En bil körd av invandrare med körförbud och förare utan körkort har åkt om kring i 2 mån. Polisen vet om det. lol.

 
Ingen bild

Bettan/Ali

18 november 2014 22:36

...svar till Sasjal..förutsättningarna för<i> Godwins <i< lag.. ? ..känner ja inte till.. ..låter nästan sekteristiskt... har förstått att ni tycker det här med tiggande romer är ett problem för er.. ..så även undrar också.. och ja kan delvis gå med på att det egentligen är den Rumänska regeringens skyldighet att ta itu med detta problem.. ..då vi ej har bjudit hit dem. Tänk i stället på alla dessa stackars flyktingar ifrån bland annat Syrien som ni själva faktiskt har varit med och bjudit hit.. ..genom att rösta på dessa demokratiska partier som önskat välkomna dem hit till Sverige.. ..engagera er för dem då i stället om ni nu inte tycker att romerna skall ha hjälp.. Hur tror ni att en stackars flykting som måte försörja sej på 9000 i månaden i etableringstöd känner det..? ..med mycket små möjligheter att få ett fast arbete... ...ja menar inte att vi skall ta pengar ifrån pensionärerna och ge till flyktingarna ..så de kan leva mer drägligt ..för många pensionärer har väldigt små pensioner.. ...dock ej alla !!! Sverige är ett så rikt land att vi har råd att hjälpa dem bättre..

 
Ingen bild

SasjaL

22 november 2014 15:22

Bettan/Ali,

"Godwins lag" betyder att när någon håller på att förlora en diskussion, så drar man in Nationalsocialismen[*] på ett eller annat sätt som "argument". (Googla!)

I övrigt finns det finns flera problem involverat i det du skriver:

* Alla "tiggare" inte är romer, även om media försöker att få alla att tro det ...! Att vara politiskt korrekt löser inga problem! Oftast tvärt om ... Men visst, för många personer så innebär det problem, om de tar av sig sina "politiskt färgade glasögon" ...

* I Göteborg transporteras "tiggarna" ut med fordon som har bulgariska registreringsskyltar (troligen av den bulgariska maffian, för vilka annars har ekonomiskt intresse att göra det ..?) Flera av dessa "tiggare" är dessutom konstaterat födda i Sverige med svenskt medborgarskap och har passerat vårt grundskolesystem ... Flyktingar? Nix! Media är inte intresserade utav att förmedla sanningen, för det är inte politiskt korrekt!

* Vissa av "tiggarna" visar upp foton på i Rumänien kvarvarande barn. I Göteborg har exakt samma foto återfunnits hos tre olika personer utan gemensamt släktskap. Exakt samma foto har även identifierats på annan ort ... Slutsats? [ret.]

* Det är allt annat än gratis att ta sig hit till Sverige ... Det finns närmare ställen att åka och "tigga" på ... Om vissa kommer hela vägen ifrån bl.a Rumänien, vilka betalar då för resan? (Om bulgariska maffian gör det, så förklarar det ett och annat ...)

* Vi talar här om pengar som egentligen bör gå bl.a till våra äldre, som i många fall har det sämre ställt än de som du vurmar för och som i media kallas för "nysvenskar". I Storbritannien kallas de inte utan anledning för "välfärdsturister". Jag har en ålderspensionerad släkting, som får ut strax under 6000kr/mån innan skatt och har trots det jobbat och betalat skatt hela sitt liv i Sverige ... Berörd person skulle bli en helt gladare person, om denne fick ut 9000kr/mån istället ... Lösningen skulle nog vara att utvandra och byta medborgarskap, för att sedan komma tillbaka som papperslös, för att få det bättre ställt ... Göran Perssons (s) stöld ur pensionsfonderna är en bidragande faktor till dagens situation, men inom vänsterrörelsen ses det inte som ett problem att privata medel under statlig förvaltning försvinner! Det är frågan om åtskilliga miljarder kronor ... Dagens "pensionslotteri" är en eftergift ... Släktingen tillhör den skara, som det uppenbart i praktiken inte är synd om ... Närmaste släktingar är tvingade att hjälpa i olika former, för att inte behöva dra pappersskyfflarna på socialen in i situationen.

* Sverige är det enda land som tillåter "papperslösa", vilket gör att utomeuropeiska "turister" kan komma hit och bosätta sig utan större problem. Sverige har konstaterats som inslussningsland till EU ... Detta är möjligt att testa t.ex inom vården, vilket några svenskar med framgång har gjort. (Media har rapporterat om det utan att inse problematiken med att de just gör det ...) Jag avser alltså personer som har förfäder, som i ett antal tidigare generationer var både födda och boende i Sverige. Ställ dig dessutom frågan om varför vissa identifierade "flyktingar", efter att de fått permanent uppehållstillstånd här, åker på semesterresa tillbaka till landet de flytt ifrån? Säkert helt i sin ordning enligt nysvenskan, där ett antal ord omotiverat bytt innebörd ...

* Sverige med ca 4% av EUs befolkning, tar samtidigt emot ca 20% av alla invandrare, men vi har tyvärr inte motsvarande 20% av ekonomin ... Då är det bättre att det upprättas en fond, där de som vill får bidra. Vi har trots allt ett samhälle, som måste fungera innan vi kan hjälpa andra. Annars blir det som att såga av grenen man sitter på!

* Taskig logik med att mena att om man röstar på ett specifikt parti, så håller man med partiet till 100%. Tror man det, är det dags att vakna upp till verkligheten och framför allt inte tro på allt som förmedlas i media! De är allt annat än objektiva ...

---

[*] Nationalsocialismen är den korrekta benämningen för "Nazism", som vänsterrörelsen hellre föredrar att kalla den. Det blir då inte lika tydligt var Nationalsocialismen egentligen hör hemma på den politiska skalan, dvs mellan Socialismen och Kommunismen. Varför? Jo, av flera anledningar, där en är att alla vänsterideologier har samhället som utgångspunkt, vilket även Nationalsocialismen har. En annan är att den gruppering som en gång startade ideologin, var bolsjeviker, dvs tillhörande en ideologi som är "helsyskon" till Leninismen och Trotskijismen! Vissa menar dock att kapitalism är tillåten inom den, vilket gör den till en högerideologi. Detta är dock ett felaktig resonemang, då ingen vänsterideologi i verkligheten praktiserat de ideal man förespråkar fullt ut.

Trots att Marxismen ser kapitalismen som ett hot för samhället, är den precis som fascismen inte kopplad till den politiska höger-vänster-skalan, som en del tycks tro! Inom alla nybildade vänsterideologier bildas snart en girig och kapitalistisk elit, som lever efter helt andra ideal än vad man förespråkar. Idealen gäller alltså enbart alla andra i samhället (jmf med Socialdemokraternas "Socialism Lite" i dagens Sverige ...). Detta är en av flera anledningar till att de kollapsar efter en period, när samhället inser att de styrande ger sig själva förmåner de inte förtjänar! Det finns uppenbara anledningar till att vänsterideologier inte fungerar, även om många inte vill inse det ...

 
Ingen bild

Hatbrott?!

24 november 2014 18:38

SasjaL du har koll på läget.

Asylsökande ska ha rätt till fri skolgång med egna tolkar. Ja 1,5 milj. har en ungdom kostat samhället vid sin 18-årsdag. Vi har betalat in skatt för detta. Inte gratis alltså.

Vad tror Ni om kartläggningen av tiggare. Kolla upp de är organiserade och om de utsätts för hatbrott. Hörde att polisen ska göra detta. Kanske blir tomt utanför butikerna nu då.

 
Ingen bild

P.Enning

24 november 2014 20:26

Har följt debatten ...och förstår inte hur SasjaL kan få ihop jargongen till natinalsocialistiskt.. ...personligen tycker ja inte ens om ordet socialismen .. en nationalist kan aldrig bli en socialist ...den där smöjan dog med Hitler.. ...ja det är nog dyrt att ta hit flyktingar håller ja med om men det är ju faktiskt ni själva som har valt fram dessa parlamentariska partier vars förespråkare nu tycker vi skall bjuda hit mer och mer flyktingar ...så ni får naturligtvis vad ni har röstat för att få ....och det får ni leva med.. ..själv bor ja halva året i USA ...så ja bryr mej inte något större om era flyktingproblem ..eller om Putin en vacker dag vill hjälpa sverige att slippa Prideparader o.dyl genom en anektering.. ..men ja upprörs ändå över denna totala nonchalans mot dessa trasiga människosjälar (rumänerna) som till varje pris skall trackasseras och angripas.. ..det ironiska i sammanhanget är dessutom att de som är värst mot dem är oftast själar med en egen ganska tvivelaktig stamtavla som vill hitta någon ett pinnhål under sej att spy galla över.. ..nu är vintern här och ja antar att det inte dröjer så länge innan rumäner börjar frysa ihjäl ..skall bli intressant att få vetskap om vilken som blir den första kommun som kommer att bära ansvaret för den saken ...med tanke på alla uppvärmda kyrkor odyl som bara står på sin plats helt i onödan och kostar elräkningar... ..Att FN skulle komma med någon komvention för att hälpa rumäner vore fåfängt att tro ...möjligen EU med Angela Mercel i Spetsen som redan har satt sej på tvären mot det här tramset att erkänna Palestina som stat (samma stat som FN bestämde att judarna skulle få .

 
Ingen bild

SasjaL

26 november 2014 00:52

Hatbrott?!,

Dom verkar kunna fixa det själva ...:

http://www.expressen.se/nyheter/en-anhallen-efter-brak-mellan-tiggargrupper/

 
Ingen bild

SasjaL

26 november 2014 02:22

P.Enning,

Du svamlar! Att du inte inser kopplingen kan bero på att du tydligen inte vet vad du själv skrev, citerar: "påminner ju inte så lite om de anklagelser som under 30-40 talet fördes mot judar som även dom fick leta efter mat ...att de skulle ha hemliga planer på att överta världen..." Du gjorde kopplingen där till Nationalsocialismen. Sen verkar du inte uppdaterad, eftersom EU vill att medlemsländerna tar emot flera och här i Sverige tar politikerna mössan i hand, bugar/niger och säger ja ...

"en nationalist kan aldrig bli en socialist"
- Går inte att utesluta helt, men i en samling där huvuddelen var bolsjeviker (en form av socialister) blev nationalister och startade nationalsocialismen via uppstarten 1919 av Tyska Arbetarepartiet (DAP), som sedan 1920 döptes om till Nationalsocialistiska Tyska Arbetarepartiet (NSDAP) ...Något som inte lärs ut i skolorna och som inte media vill ta upp, är bl.a det svenska SAP:s relation till DAP/NSDAP ...

"... så ja bryr mej inte något större om era flyktingproblem ...
- Om du inte bryr dig, varför kommenterar du då???

"..eller om Putin en vacker dag vill hjälpa sverige att slippa Prideparader o.dyl genom en anektering.."
- Ser att du även har svalt medias myt om Rysslands "homolagar" ... Deras lag har inget med förbud av homosexualitet att göra, utan det som inte är tillåtet är att propagera för icke-traditionella sexuella relationer.

Trams att erkänna Palestina som stat? Palestina som område är äldre än Israel och fanns redan långt innan vår tideräkning. Det är väl inte så att du missuppfattat och tror att det Israel som är nämnd i Gamla Testamentet, är det samma som dagens Israel?

 
Ingen bild

R.K

3 december 2014 10:51

ja befinner mej f.n p`andra sidan jordklotet dar det ocksa sitter tiggare..mycket fler an i āmal...skulle vi byta ut dessa (latinos) mot romerna i amal sa skulle anda ingen marka nagon skillnad for de ar lika otvattade och trasiga ...folk maste lara sej att tiggeri skall inte rankas som rasismen ..utan ar ett fattigdomsymdrom.Skulle svenska regeringen dra in alla socialbidrag sa skulle romerna konkureras ut direkt av alla lata svenskar som hellre lever pa bidrag an arbetar

 
Ingen bild

Stoppa tiggeriet nu!

4 december 2014 19:15

Läser i VF (4/12)Att våra nya tiggare bor i Centrumkyrkan i Säffle. ) pers. "4 tar bilen till Åmål och tigger". Har tidigare haft ett boende här? Kyrkan står på så sätt bakom denna organisering. "2 får på hos ett 80-årigt par". Hjälp säger jag. Vet inte pastorerna hur reglerna för EU-migranter är?. Vistas i landet i 3 månader och då kunna försörja sig själva. Tiggeriet är att snylta och ofreda människor. På sätt är vistelsen olaglig.
Rumäniens ambassadör vill att tiggeriet förbjuds. Varför lyssnar inte regeringen på detta tro?

 
Ingen bild

P.Enning

5 december 2014 18:37

Men lat dem bodar da ...dar bor val inte du ..pa ditt namn later det mer som om du bor i nagon socialsubventionerad bostad och har lika lite i landet att gora som dessa s.k romer du rasar ut over ...ja har sett deras bilar och skulle inte vilja ha dom om ja sa fick dom gratis

 
Ingen bild

Tråkigt inslag i Åmål

16 mars 2015 22:55

Nytt tiggargäng i Åmål nu. Förra veckan var det 3 stycken utanför Ica, Kanske dags att bojkotta vissa affärer. Gänget blir i alla fall hämtade av en röd Passat avregistrerad sen 1 år. En fara i trafiken alltså, vad ska behöva hända? Bilen kan vara trafikfarlig och föraren också. Hjälp!

 
Ingen bild

Kenta

18 mars 2015 18:00

I Säffle används bl.a en oskattad, oförsäkrad och med körförbud belagd SAAB kombi som transportmedel för tiggarna och har så gjorts en tid. Var finns polisen då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards