Alla inlägg den 9 september 2012

Av tommy norum - 9 september 2012 07:00

 

Nästan 200 deltagare i Åmåls fisketävling runt A, B och djuphamnen. Här hälsar Håkan Jarneryd, vår turistchef, deltagarna välkomna och ger lite information om reglerna runt tävlingen.

   

Här har vi en representant för arrangörerna  Sven Erik Holmberg som är med och kontrollerar att allt går rätt till under tävlingens gång , tillsammans med en mysande Håkan Jarneryd

.

 

Här har vi en nestor i fiske, Christer Ackerblad från Åmål, vida känd i fiskekretsar. Blev glatt överraskad över sin placering på bryggan på ett ställe som man normalt brukar att få fisk på. Men fortfarande lottlös efter en timmes mete.

Placeringen runt bron på bägge sidor reserverade för barnen.    

Här har vi en storfångst som en av barnen efter stor möda orkade dra upp. Don efter person kanske är ett uttryck man kan använda i sammanhanget.

Här är det Erik Helgstedt i grön jacka som prövar fiskelyckan tillsamman med sin pappa . Eric Norum ser intresserad på.

 

Här har vi turbomodellen av fishsitting som är ett måste för riktiga fiskare. Kyl, frys,värmeskåp, kaffebryggare, uppvärmd stol med massage, automatisk påmaskning och larm vid napp. Ekolod som visar fiskens placering vid utkast. Blir det för tråkigt så kan man se på Tv som visar inslag från napp och nytt om nya fiskesätt.

 

Här har vi en fiskare av den gamla stammen Samuel Frisk som inte har tagit till sig alla nymodigheterna.

   

  En och annan fisk lyckades man dra upp i alla fall. Här har vi modell Panka, en fisk som man normalt inte vill få på kroken i andra sammanhang, men som i fisketävling kan vara guld värd.       

          

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards