Direktlänk till inlägg 24 januari 2016

Ordning och reda har i stället blivit rena kaoset i den Socialdemokratiska politiken

Av tommy norum - 24 januari 2016 15:40



 


Vi får väl gratulera KD som nu till slut lyckats kravlat sig upp över 4% spärren. Moderaterna ta ledningen medan rövarpartiet Socialdemokraterna tappar. Men med en meritlista på vad deras invandringspolitik ställt till med och avslöjandet att man skapar sina egna gräddfiler på bostadsmarknaden eller när det sitter fackliga företrädare i deras högsta politiska organ som totalt tappat fotfästet i de moraliska labyrinterna när man skor sig på medlemmarnas fackavgifter. Med de fadäserna i ryggsäcken så har det Socialdemokratiska partiet kommit lindrigt undan i opinionsmätningen.    


 


Kan det bli något annat än kaos i en politik som man inte vill ta ansvar för och klart visar vägen vad den för med sig för medborgarna. Inte bara i vallöftena som Socialdemokraterna visar sig inte är att lita på.   

 



Vad har Stefan Löfven för alternativ i dagsläget än att utlysa nyval  när nu Svenska folket i opinionsmätningar säger så klart ifrån att de har tappat förtroendet för den rödgröna regeringen. 

 

 

Man kan ju inte hur länge som helst luta sig tillbaka till det senaste valresultatet utan man måste också kunna känna att man  tappat förtroendet av medborgarna om inte annat genom resultatet av de opinionsmätningar som duggar tätt.

Ett stående argument innan man ändrade invandrarpolitiken genom att närma sig Sverigedemokraterna så hänvisade man till valresultatet att  82 % var för den invandringspolitik som skapat det kaos som vi nu ser tydliga spår ute i samhället och där det saknas resurser till i stort sett allt i kommunsektorn. Omöjligt att rekrytera lärare , Socialkontoren går på knäna och anmäler sig själva för att de inte kan leva upp till socialtjänstlagen, det saknas boende i stort sett i alla kommuner som tagit emot asylsökande och ensamkommande barn. Kommuntjänstemän och politiker står handfallna inför uppgiften att integrera de nyinkomna.

Så nu står vi där och kan konstatera att det är över 66 % som tappat förtroendet för regeringen och dess politik, där väl den förda invandrarpolitiken under lång tid är en av orsakerna till det stora tappet.

Man kan inte låtsas som man tar sitt ansvar över situationen genom överlåter den till kommunerna att lösa utan varken kompetens, ekonomiska resurser eller bostäder och arbetstillfällen att erbjuda. Kommer att bli en dyr erfarenhet för kommuninnevånarna när man tvingas höja kommunalskatterna  framöver för den invandringspolitiken som förts. .  

Nu får man verkligen kvitto på vad den erkända naiva inställningen till den politiken ställt till med  och som nu sätter sina tydliga spår i opinionsmätningarna. Att Socialdemokraterna sedan avslöjats i fackliga kretsar totalt tappat omdömet och där både ministrar och höjdare i partiet snyltar och ger sig själva gräddfiler som rimmar dåligt med den profil man försöker ge sken av i politiken, där solidaritet och allas lika värde verkar innefatta alla andra men inte sig själva. .

Har man sedan en Stadsminister som har så dålig kontakt med verkligheten och den Svenska mannen när han inför utlandspressen påstår i att det inte var migranter som låg bakom de massiva, aldrig tidigare skådade organiserade sexuella övergreppen på svenska kvinnor, utan att sexuella trakasserier varit ett problem under en längre tid i Sverige så kan man undra om det inte är dags dra sig tillbaka Stefan Löfven innan du ställer till med mer elände för medborgarna.. Att han sedan också inför utlandspressen säger att invandrarstoppet är bara temporärt och Socialdemokraterna och Miljöpartiet kommer att återgå till den politik som fanns före man införde identitetskontroller. 



Socialdemokraterna har ett stort problem att brottas med innan man kan återfå förtroendet inför väljarna och det är Stefan Löfven.

 

tn



 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

24 januari 2016 20:42

Begriper han ingenting alls ????????

Löfvén säger "att invandrarstoppet är bara temporärt och Socialdemokraterna och Miljöpartiet kommer att återgå till den politik som fanns före man införde identitetskontroller."

Så det räcker alltså inte med det kaos han redan ställt till med när han bedrev den där totalt hejdlösa invandrarpolitiken före identitetskontrollerna? En vansinnespolitik bortom allt sunt förnuft.

Det var ju just den invandrarpolitiken han hade innan kontrollerna som tvingade fram identitetskontrollerna?

Är Löfvén totalt intelligensbefriad? Eller vad är det med den karln?

Finns det ingen som kan få in honom på undersökning av en psykiatrisk respektive socialpsykiatrisk skolad läkare?

.

 
inget kan

inget kan

25 januari 2016 21:17

nu har det blitt ett mord till löven har åkt dit vad ska han göra jävla nolla nu måste dom väl fatta att detta måste få ett slut på denna invandring innan dom tar över här

http://url

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards