Alla inlägg den 10 januari 2016

Av tommy norum - 10 januari 2016 12:20


 

Det Svenska folket  ger ett entydigt svar på vad de tycker om ID kontrollerna.



Regeringen vill att fler skall lämna landet.

 

 

Om jag inte minns fel så har det gått ut direktiv till våra myndigheter att öka frekvensen för avhysning.  Trots att man har haft uppdraget av regeringen tidigare så händer ingenting. När nu regeringen avsevärt betydliga uppdraget verkar det som polisen och Migrationsmyndigheterna vaknar till. Men vad jag förstår så försöker man fortfarande dra på uppdraget när det påstår att man saknar resurser, hemländerna vägrar ta emot. 

Men med ett system där man låter människor som fått avslag låta bo kvar och där gamla synder i det naiva sättet man har låtit folk utan id-handlingar komma in ger en sann bild hur Invandringspolitiken har skötts tidigare. När man fortfarande låter tusentals som befinner sig i landet utan åtgärd på grund av att myndigheterna inte lyckas identifiera var de kommer ifrån och där flyktingarna av ren självbevarelsedrift vägra att samarbete fullt ut i hopp att man får stanna.

Så de som kommer från Somalia eller Irak de kan känna sig lugna så länge hemländerna vägrar ta emot dem. Men det är väl för att slippa ta emot sådan som inte har flyktingstatus vi skall med kontroll av ID handlingarna stoppa dessa vid gränsen när de kommer hit och knackar på dörren, eller? 

Tydlighet inget som besvärar en majoritet av V,C och MP sympatisörer ser vi på opinionsundersökningar när vi vet att 6000 finns det kvar på migrationsverkets boende som har får avslag och skall försvinna från landet samtidigt som vi har en brist på boende.
Bara att konstatera att Sverige kommer att få problem när man skall bli av med sådan som saknar flyktingstatus .

Först bjuder man in alla världen flyktingar att komma hit utan att kontrollerna var de kommer i från. Sedan lyckas man inte bli av med de som inte har asylrätt på grund av att en del går under jorden för att efter när de fått avslag på grund av att de skulle ha sökt asyl i ett annat land. Efter 18 månaders skriptionstid så är det fritt fram att åter söka asyl i Sverige. Om man lyckas hålla sig undan i 4 år i Sverige efter ett beslut om man inte har asylrätt så har man att gå under jorden i 4 år så kan man återkomma.

Under den tiden så har barnen rätt att gå i skolan man har tydligen rätt att få bo kvar i migrationsverkets boende. Få man också sin försörjning, fri skola, fri läkarvård, osv så kan ju var och en förstå att Sverige står inför stora problem på grund av den naiva flyktingpolitik som bedrivits de senaste 10 åren. 

Man kan inte annat an skaka på huvudet åt våra politiker naiva sätt att i första hand tillvara ta medborgarnas intresse. Men man kan konstatera att fortfarande så finns det en stor del av väljarkåren i Vänstern, Miljöpartiet och Centern som vill fortsätta på den inslagna vägen utan ID-kontroller och välkomma alla flyktingar till Sverige, med eller utan asylrätt.   

 

tn

 

 

 

Här har vi facit på i vilka partier som har de flesta sympatisörer för att ta bort ID kontrollerna. C, V och MP där en majoritet vill ta bort ID kontrollerna . Vi får väl hoppas att nästa val får invandring som huvudfråga så vi får slut på detta hycklande för att förhindra Svenska medborgare få ta ställning till Invandringen en gång för alla.   

 

 

 

.   
 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards