Direktlänk till inlägg 20 januari 2016

Skall vi, för att skydda våra kvinnor, bli tvingade att låsa in dem. ?

Av tommy norum - 20 januari 2016 07:00



 

Skall Svenska folket bli tvingade att låsa in kvinnorna i hemmet för att skydda dem från att bli antastade ute i samhället. 



Den pågående flyktingmottagningen av ensamkommande ungdomar håller på att utvecklas till en krutdurk i samhället som ingen verkar ta på allvar. När gängbildning konfronterar samhället med sexuella handlingar runt om i Sverige, där man inte ens räds uppträdande i våra offentliga miljöer när man i grupp attackerar kvinnorna i tex våra badhus på våra bibliotek i kollektivtrafiken  där man blir tvingade att anställa ordningsvakter för att skydda våra kvinnor från grupper av invandrare som tar för sig.

Men i stället för att portförbjuda och polisanmäla så börjar man anpassa och skilja på män och kvinnor i offentliga miljöer. Bara att konstatera att den okontrollerade invandringen har lett till att vi håller sparka tillbaka oss 100 år i tiden där männen som kommer från kulturer med en abnorm kvinnosyn tvingar samhället till ordningar som skall skydda våra kvinnor.

Nästa steg är väl att vi får skilja ut skolmiljön där rena pojk och flickskolor kommer att bli verkligen för att kvinnorna skall slippa bli antastade av dessa barn som många gånger troligtvis är vuxna och som sätter sina spår i det manliga uppträdandet. Vi får väl tacka dessa ivrare för den okontrollerade invandringen vad man ställt till med och som fortfarande vidhåller att inbjudan till alla världens flyktingar  gäller. .

Vi håller på att skapa ett mångkulturellt samhälle som kommer bli en härdsmälta av olika religiösa, kulturella, politiska värderingar som i förlängningen visar det sig tvingar medborgarna i landet att anpassa sig  till våra gästers kulturella vanor i stället för tvärt om.

Att sedan våra journalister där väl expressens Malin Siwe i sin ledare slår alla rekord genom att jämföra tvångsäktenskap med 13 åriga barn med samboförhållande som många unga i tidig ålder inleder med sin partner under frivilliga förhållanden i Sverige. Kan man i Nederländerna så kan man här låta asylsökande som i sitt hemland anses gifta bo tillsammans under samboförhållande är Expressens tydliga budskap i sin ledarspalt.

Bara att konstatera att t den Svenska livskulturen där moraliska ställningstagande som har sitt ursprung ur en kultur som växt fram där man i snart 100 år kämpat för att komma från kvinnoförtrycket från männen och där vi numera är världsledande i jämställhet. Men där vi  fortfarande har en bit kvar för att uppnå det till 100 %. . Men på ledarsidan i Expressen så är invandrarnas seder och bruk som man har med sig från sina hemländer det som skall gälla. Om det sedan betyder att vi tar några steg bakåt i vår strävan att skapa ett jämställt samhälle eller att det krockar med Svensk lagstiftning det verkar inte bekymrar Expressen. 


 

 tn        


Bara att konstatera att strutspolitiken fortsätter när våra politiker vägrar ta åt sig den verklighet de skapat med sin ohållbara invandrarpolitik. Fast svenska folket mer och mer förstått det ohållbara i situationen så står våra politiker fortfarande handlingsförlamade inför situationen.  


Abnorma antalet unga män kommer att bli ett  problem för Sverige i framtiden.

 

 

Sverige har för närvarande en uppseendeväckande skev könsfördelning, särskilt i åldersspannet 15 – 19 år, något som har accelererat kraftigt genom det senaste årets mottagande av ensamkommande barn och ungdomar. Min forskning visar att det finns flera negativa konsekvenser för samhället när obalanserna i könsfördelningen ökar, något som Sverige behöver diskutera på allvar, skriver professor Valerie M Hudson.
 

Ensamkommande barn och ungdomar har haft särskilt stora incitament att komma till Sverige på grund av goda villkor och avsaknad av medicinsk åldersbestämning (som regeringen nu vill införa), något som kraftigt ökat antalet asylsökande i den här gruppen. Bland ensamkommande under 2015 var könsfördelningen 11 pojkar per flicka. I genomsnitt anlände 90 ensamkommande pojkar varje dag under 2015, jämfört med åtta flickor. Frågan kvarstår därför; är den abnorma dominansen av unga män ett problem för Sverige? Jag vill påstå att den är det, av flera skäl.

Det första skälet är att samhällen med ett överskott av män tenderar att utveckla fler våldsbrott, egendomsbrott och brott riktade mot kvinnor

Marginaliserade grupper av män

Dessutom tenderar dessa marginaliserade män utan partner att samlas i grupper eller gäng. Forskningen visar att sådana grupper av män är benägna att ta avsevärt större risker och uppträda utanför de sociala ramarna än vad de skulle gjort var och en för sig. Kriminella gäng är en naturlig följd, och Göteborg är inte obekant med konsekvenserna av dessa gängbildningar. Brottsförebyggande rådet slog i en rapport  fast att sannolikheten för att begå brott som våldtäkt eller försök till våldtäkt var fem gånger högre hos utrikes födda. Och med det mycket stora antalet ensamkommande ungdommar  – som är, eller kanske inte är, minderåriga – och som under nuvarande omständigheter har rätt till skolgång, så kan detta också bli ett problem för flickor i skolan.

 

Här kan ni läsa hela inlägget av Valerie M Hudson

professor och ansvarig för the Program on Women, Peace and Security, Texas A&M University, USA

 

 


http://m.gp.se/nyheter/debatt/1.2961141-abnorma-antalet-unga-man-ett-problem-for-sverige

 
 
 
 
 
 
 
















 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards