Alla inlägg den 1 april 2013

Av tommy norum - 1 april 2013 07:00








                                                  


                                                  


                                                  


         

EXTRA NYHETER

 



Michael klarar längre inte av att rätta till alla felbeslut under Centerns tid vid makten och som kostar skattebetalarna miljoner att rätta till och som det verkar aldrig finns något slut på.



Socialdemokraterna  har lämnat in , Michael Karlsson slutar som kommunalråd och går tillbaka  att arbeta inom vården. Jag har tröttnat att städa upp efter Centern.


Överläggningar hela påskhelgen om vem som skall ta över. Enligt rykte så har man kommit överens om att alla partier skall få varsin kommunalrådsplats där var och en ansvarar för sina förvaltningar att fritt med utgångspunkt från sin ideologi driva verksamheten.

 


Kurt Svensson kanske är på väg tillbaka ?

  

Kurt Svensson är ett hett namn som samordnare av den nya organisationen . Sune Tholin har mot löfte att inte skriva skit om den nya beslutsorganisationen erbjudits posten som expert i kommunallag och ekonomiska spörsmål. I motprestation så lovar den nya ledningen att skrota Åmåls Magasinet och i fortsättningen lägga all informationen på en stående helhetssida i PD.

Gustav hade tydligen svårt att ta till sig den ekonomiska verklighet som kommunen befann sig i under hans kommunalrådstid 



Michael Karlsson säger i ett uttalande om sin avgång att det här var svårare än jag trodde. Inget stämmer av den information som jag fick före valet av min företrädare Gustav Wennberg om kommunens ekonomiska status. Att försöka rätta till kommuns ekonomi och där ingen verkar veta vad de beslutat om och ingen verkar bry sig och ta sitt ansvar och erkänna sin del i det hela , då slutar ja heller , andra får ta över, så får vi se åt vilket håll det barkar åt framöver.

Oppositionen vill inte uttala sig men meddelar ändå att de tänker  fortsätter med den  politik som gällde före valet. Tuta och kör så får vi ser vad som händer.   

                       

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards