Alla inlägg den 10 januari 2013

Av tommy norum - 10 januari 2013 15:15


Skall Annie Lööf klara krisen i Centerpartiet eller får hon avgå ?


Håller hela Centerskutan på att kantra och hela besättningen riskerar att drunkna .  Ju längre man närmar sig 4 % i väljaropinionen ju mer nyliberala förslag kommer man fram till i den idéversion som nu är ute bland centermedlemmarna.


Vad skall man säga om slopat skolplikt, mångifte, fri invandring och ta bort arvsrätten eller ett platt skatt där medborgarna får ett mer likvärdigt skatteuttag . Jag tror nog de mesta skakar på huvudet av dessa förslag som kommit fram och som ger signaler för ett samhälle där sköt dig själv och skit i andra verkar bli det som Centern strävar efter i sin politik..

Det är väl ungefär så som Centern i Åmål har agerat när man kört kommunens ekonomi så totalt i botten.

Här har man mer tänkt på sina egna intressen i sina investeringar och som det sen visat sig fått katastrofala följder för medborgarna.

Sköt dig själv och skit i andra var väl också honnörsorden när man  struntade i den massiva opinionsyttring i vindkraftsfrågan där man heller lyssnade på sina centervänner bland skogsägarna än de övriga som bodde på landet.


Förövrigt ett förhållande som straffade sig hårt vid senaste valet.


Frågan är väl om Centern har något berättigande i ett framtida Sverige med den attityden till medborgarna.  Ett riksdagsparti som i hela sin politikiska gärning varit ett intresseparti för bönderna och som i decennier  hoppat från tuva till tuva i politiken för att klämma ur så mycket som möjligt av medborgarna och som resulterat i en av Europas dyraste matpriser i decennium efter decennium.


Där man nu också försöker ta sig in på energiområdet med dessa vindsnurror som mjölkar konsumenterna med onödigt höga energikostnader för att hålla några promille av befolkningen under armarna. Kanske dags att sparka ut Centern en gång för alla ur politiken så man slipper detta velande bland blocken för ett enda syfte ,  man skiter totalt i andra bara man själv får ut så mycket som möjligt till sina egna intressen.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards