Direktlänk till inlägg 9 maj 2017

Sverigedemokraterna har blivit ett betydande tredje block i politiken . .

Av tommy norum - 9 maj 2017 07:00
Centerpartiet tros bara vara bäst på en fråga – regionalpolitik. Trots detta får de höga opinionssiffror.

 

Hur länge kan Centerpartiet med Annie Lööf öka i opinionsundersökningarna  när man inte kan presentera en enda politisk fråga som medborgarna anses viktiga i politiken ?  

 


Hur länge kan centerpartiet rida på Annie Lööfs popularitet när man i opinionsundersökningar bara kan härleda till en fråga som man anses ha högst förtroende bland väljarna och det är regionalpolitiken. En fråga som dessutom rankas som minst viktig av de 26 frågor som Novus har undersökt i opinionsundersökningen. Att Annie Lööf går som en raket i opinionen är nog inte hennes förtjänst utan hon skördar nog bara frukterna av Moderaterna närmande till Sverigedemokraterna där Centerpartiet ses som ett alternativ för många moderatväljare att demonstrera mot sitt partis ståndpunkt i frågan. 

 

Om den flykten håller i längden när de flyende Moderaterna börjar skärskåda vad Centerpartiet har för politik att erbjuda medborgarna så blir det nog många som kommer att återvända till moderpartiet kan man tänka sig.

 Det hatade Sverigedemokraterna av de etablerade partierna har blivit en betydande politisk faktor att ta hänsyn till visar det sig i undersökningen. SD har länge ansetts vara det bästa partiet vad gäller politik för invandring och integration bland medborgarna i undersökningarna. Ett faktum som inte ses med blida ögon bland de konkurrerande partierna. . Samtidigt har de fått ökat stöd även i andra frågor. Både vad gäller pensioner och äldreomsorg har SD:s politik fått ökat förtroende.

Bara att konstatera att partiet har blivit ett betydande tredje block i politiken och som vinner terräng bland medborgarna till förtret för etablissemangen både bland kultur, politiker och mediavärlden. 

Men så länge man slösar krut på att försöka förgöra partiet med desinformation, skrämsel och hatpropaganda i stället för att bemöta partiet med politiska sakfrågor så kommer partiet att fortsätta växa. Att man aldrig lär sig kan man undra när man nu i åratal kört med samma koncept men där resultatet blivit de helt motsatta i det man förväntat sig.

 

 tn

  

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eric H

10 maj 2017 12:08

"Hur länge kan Centerpartiet med Annie Lööf öka i opinionsundersökningarna när man inte kan presentera en enda politisk fråga som medborgarna anses viktiga i politiken ? "
En synnerligen berättigad fråga.
Jag har själv funderat länge på detta , VARFÖR?
Den enda fråga som är stor inom 8c9 är ju Lööfs rent infantila önskan om ytterligare 30 (40?) miljoner nyanlända till Sverige.
Hur och var skall dessa födas och inkvarteras?
Begriper inte svenska folket idiotinivån i detta?
I så fall har vi den regering vi är värda.
Dumhuven väljer dumhuven..
Fortfarande tror jag att alltför många i landet inte begripit problemets (läs: invandringens) dignitet och hur det påverkar oss.
Åsikten "Vi är ett rikt land - vi har råd" tycks fortfarande vara rådande.
Vilket vi tackar SVT/SR och AB för denna insiktsfulla information..

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

10 maj 2017 18:44

Vi har inte råd!
Se SKLs senaste rapport om hur det kommer att gå för kommunerna. Det är ingen skön läsning precis:
http://webbutik.skl.se/bilder/artiklar/pdf/7585-089-4.pdf?issuusl=ignore

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Onsdag 20 nov 11:13

Dela gärna inlägget. Är själv förhindrad på grund av blockering  Ulf Kristersson tar bladet från munnen och ber Sverigedemokraterna om ursäkt samtidigt som han kritiserar Socialdemokraternas Stefan Löfven att inte vilja se sambandet mell...

Av tommy norum - Tisdag 19 nov 18:10

Dela gärna vidare det här inlägget är själv blockerad några dagar att dela och skriva på min facebook sida.     Ett parti som gör allt för att inte avslöja sin egen historia, bygger upp hela sin politiska existens  på att misskreditera andras när ...

Av tommy norum - Tisdag 19 nov 13:42

      Man kan inte etnifiera och säga att brottsligheten beror på att man är född på ett visst ställe eller har en viss hudfärg säger Stefan Löfven i sitt försvarstal till DN för fadäsen i Agenda vilket ju tyder på att Stefan Löfven fortf...

Av tommy norum - Söndag 17 nov 12:42

.   Så länge Jan Björklunds ande svävar över Liberalerna så kommer det bli svårt att lyfta partiet över 4% spärren.          Nyamko Sabunis tal på Liberalernas landsmöte vittnar knappast om något nytänkande för att lyfta Liberalerna öv...

Av tommy norum - Lördag 16 nov 11:38

Man har börjat tröttna på vänsterliberalernas politik att ge amnestier till höger och vänster under åren till personer utan flyktingstatus och där man hänvisar till humanism i stället för sakskäl för att få uppehållstillstånd.      ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se