Direktlänk till inlägg 16 april 2017

Sverige har helt plötsligt fått den politik som Sverigedemokarterna förordat sedan de kom in i riksdagen. 2010.

Av tommy norum - 16 april 2017 07:00



 

Att ena stunden påstå att förslagen från SD är främlingsfientliga och andra stunden ta till sig förslagen utan tillstymmelse till självkritik är ingen bra strategi för att få fortsatt förtroende i politiken.  



Tänk vad konflikträdda politiker kan stalla till med. Når kultur och media maffian driver opinion för sin sak så böjer sig våra politiker och faller in i någon sorts godhetssyndrom total avskärmad från vilka konsekvenser det får i verkligheten. SD har växt för att inget annat parti vågade förespråka en mer restriktiv flyktingpolitik, trots att såväl socialdemokrater som moderater historiskt varit anhängare av en sådan men glömmer allt sunt förnuft för att tillfredsställa vissa opinionsbildare på vänsterkanten. 

 

Blir nog en dyr lärdom för politikerna att ta till sig  när de nu skall försöka ta initiativet till en politik som de flesta medborgare efterfrågar men som man de senaste åren har fördömt som osolidariskt, främlingsfientlig och inte stå för allas lika värde osv .  Det som opinionsundersökningarna gång på gång visar vilken invandrarpolitik medborgarna förväntar sig politikerna skall föra men för döva öron tills nu när katastrofen redan skett.  .

 

Att äntligen en politiker tog bladet t från munnen -energiminister Ibrahim Baylan (S)- och erkände att man gjort fel i hela invandrings processen utan en integrationspolitik värd namnet. Istället har man koncentrerat sin frustration över Sverigedemokraternas framgångar genom anklagelser och ifrågasättande av deras bakgrund i stället för att föra en dialog om den misslyckade invandringspolitikens konsekvenser för samhället. 

 

Trots återkommande larmrapporter från olika håll så hur det står till ute i våra förorter så vägrar våra politiker ta till sig det hela . I stället försöker man tysta ner den negativa informationen där också media är med och försöker dölja verkligheten  och där de som slagit larm om förhållandet i förorterna utsatts för att gå rasisternas och Sverigedemokraterna ärende. 

 

Vi ser samma tendens när enskilda poliser eller tjänstemän tar bladet från munnen och kommer med uppgifter som ligger stick i stäv mot den officiella bilden politikerna med hjälp av höga myndighetschefer försöker förmedlar. Då blir det himla liv där man direkt ifrågasätter syftet med informationen. Man ser att våra politiker inte ens drar sig för att inför allmänheten komma med helt felaktiga uppgifter eller vinklingar i försök att vilseleda medborgarna för att i någon mån försöka dölja konsekvenserna av den förda politiken.

Ju mer man försöker dölja konsekvenserna av den naiva invandringspolitiken ju mer ökar Sverigedemokraterna i opinionsökningarna.

 

Blir inge lätt uppgift för de etablerade partierna att få tillbaka förtroendet i politiken med den erfarenhet medborgarna fått av mörkläggning och desinformation om de negativa konsekvenser det lett till för medborgarna.      

 

 tn






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards