Alla inlägg den 23 april 2017

Av tommy norum - 23 april 2017 11:18




Bildresultat för Åsiktspoliser

   Sveriges åsiktspoliser i form av våra politiker mörkar heller än kommer med information som har en direkt koppling till de negativa konsekvenserna som deras politik har medfört för medborgarna. 


 

En konstig syn på samhällsutvecklingen våra politiker med hjälp av de etablerade media drakarna och vänstermaffians åsiktspoliser har infört i Sverige.  Ett attentat med 4 döda förändrar helt de svenska offentliga samtalen om migrationen där våra politiker helt plötsligt kommer med förslag om både det ena och andra som bara för några månader sedan skulle klassas som rasistiskt i och med att de som befinner sig i landet olagligt nu helt plötsligt skall utvisas till  varje pris . Helt plötsligt så tvärvänder man i åsiktskorridoren när man ena stunden anser att de papperslösa har rätt till den svenska välfärden eller som vår justitieminister Morgan Johansson som 2014 ifrågasatte polisens ID kontroller efter sökandet efter de som befinner sig i landet olagligt.

 

Det finns betydlig värre saker som håller på att  förändrar det Svenska samhället än attentatet på Drottninggatan. Att en invandrare som fått ett utvisningsbeslut på sig begår ett attentat som klassas som terrorbrott är i sak fruktansvärt. Men samtidigt har man svårt att erkänna den ökade brottsligheten och det ökande dödandet som en direkt koppling till den naiva invandringspolitiken som våra politiker har haft ansvaret för.

Våra politiker reagerar osunt och tar heller till fake news för att försöka dölja sambandet mellan invandringen och den ökade grövre brottsligheten i samhället. Redan för 15 år sedan så konstaterade BRÅ att det fanns en kraftig överpresentation av invandrare för grövre brott. Enligt kriminologiprofessor Leif GW Persson så står invandrare för mer än 80% av de brott som leder till domar på mer än tre års fängelse. Man kan ju fråga sig varför inte den utvecklingen ges större utrymme i migrationsdebatten.

 

Nej i stället så ger man sig på budbärarna när någon har mage  att påpeka utvecklingen och där väl polisutredaren i Örebro Peter Springare är ett bra exempel när han blev  hudflängd i media med sin information  om brottsligheten i Örebro så hade 8 av 10 inblandade invandrarbakgrund ett konstaterande som han i sin roll som polisutredare hade god insyn i. Främlingsfientlig, går SD:s ärenden och där till och med ministrar i regeringen ifrågasatte syftet med informationen. Han blev också  polisanmäld för att

hade mod till att gå ut med en information som inte passade åsiktetablissemanget , om den var  sanningsenlig var det ingen som vågade  ifrågasätta. 

 

Varför har inte våra politiker mod nog att diskutera hela bilden av konsekvenserna för sin naiva invandringspolitik man fört under många år. Det går inte hur länge som helst sopa under mattan omständigheter som direkt har förändrat det svenska samhället i en negativ riktning.  Medborgarna har en betydligt större möjligheter att syna korten när  våra politikers försök att tysta obekväma informationer som döljer deras misstag i de politiska beslut de har varit ansvariga för.  Det finns många fake news man försöker ta till både i samband med brottslighet och invandringensom ex , vilken utbildning de nyanlända besitter när de kommer hit, eller hur det ser ut med utanförskapet och kvinnoförtrycket i våra förorter för invandrarkvinnorna, arbetslöshetssiffrorna för invandrana som man på alla sätt försöker frisera för att dölja verkligheten, informationen om de 10 tusentals invandare som befinner sig i landet utan att ha sökt asyl och som försörjer sig på svartjobb runt om i landet. Ansvaret för de omfattande fusket för svartarbete, identiteter, bidrag är politiskt . Regeringen vill järna ha åsikter om en lägre ingångslöner som man anser förstör löneutvecklingen för löntagarna. men mörkar konsekvesnerna för sin politik man fört  som har samma effekt på löneutvecklingen.

    

Detta är inget man vill tala om vad som sker i spåren av den naiva flyktingpolitiken  man bedrivit de senaste decennierna. Men vi kan ju se att medborgarna börjat ta åt sig information från alla håll och skaffar sig en egen bild av verkligheten utan att behöva endast bli påverkade av politikernas  och vänstermedias försök till mörkning och desinformation om hur det ser ut i samhället.  

 


Hurra för det frias ordet som numer kan bedrivas på jämbördiga villkor till förtret för den etablerade media maffian som vill ha fortsatt kontroll över vilket nyhetsutbud som medborgarna skall ta del av.   

 

 

tn


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards