Alla inlägg den 12 mars 2016

Av tommy norum - 12 mars 2016 07:00




 

Expressen går ut hårt i sin hets mot Sverigedemokraterna , framsidan och 4 halvsidor pryder fredagens tidning om SD:s kvinnosyn 

 

 

Nu går Expressen hårt ut för att en gång för alla sätta stopp för Sverigedemokraterna framgångar bland väljarna. LO gör också tappra försök där man med desinformation och rena ljuget försöker stoppa framfarten ute bland medlemmarna. När argumenten tryter så får man ta till andra maktmedel för att gräva upp vad enskilda partimedlemmar har för sig i stället för att inrikta sig på politiken. Men vad har man nu att ta till när hela Europa till slut förstått att den generösa invandringspolitiken var ohållbar i längden. Så nu kan man inte ropa främlingsfientlig , rasist länger när SD för fram sitt budskap om att det är bättre att lägga pengarna i närområdena än att erbjuda lyxmottagning här med både utbildning, bostäder, och anhörige invandring med pensioner .

 

Surt sa räven när media och politikerna helt plötsligt fått se sina argument för att fortsätta på den inslagna invandringspolitiken blåsa bort i vinden när nu länderna i EU tvingas anpassa sig till SD:s politik och dessutom med stor ångest erkänna att de varit otroligt naiva i sitt sätt att i det längsta uppträda som representanter för världs samvetet utan en tanke på följderna för Sverige som nation.

Så nu får man fortsätta att gräva för att skapa rubriker där järnrörsepisoden fortfarande kommer med jämna mellanrum. Nu har man grävt i med hjälp av en före detta kvinnlig partimedlems upplevelse om påstådda sexövergrepp där till och med en polisanmäld våldtäckt figurerar men där utredningen las ner. Den episoden tar Expressen med Lars Lindström som exempel på Sverigedemokraterna kvinnosyn.


Att han sedan raljerar om när Sverigedemokraterna tar avstånd från de sexöverfall ute i hela Europa som begås av invandrare som rena hyckleriet kanske ändå säger en del om Expressens journalistik när man försöker jämföra det invandrarbeteende och kvinnosyn som florerar ute i samhället med det någon anställd tjänsteman i SD blivit anklagad för men utan att det ledde åtal.

Frågan är väl om det inte är mer hyckleri när man anser sig vara en garant för det fria ordet men där man mörkar information om de sexövergrepp som skett både här hemma och ute i Europa i det längsta för att inte gå Sverigedemokraternas ärende och försöka hindra dem att få mer bränsle till sin retorik för den omöjliga invandrarpolitiken som bedrevs.

 

Frågan är väl om det inte är mer hyckleri när man ser att man utesluter nyheter om brottslighet där man har en invandrarbakgrund, eller när man inte tar initiativ i att ifrågasätta den arbetsmarknadspolitik som är helt misslyckad när det gäller att få in lågutbildade invandare på arbetsmarknaden, eller naiviteten om hur man skall komma tillrätta med integrationen, hur vi fått ett mer och mer segregerat samhälle,

 

Det finns massa frågetecken runt vår invandring där journalisterna går som katten runt het gröt och heller mörkar än att upplysa om det som man ärr rädda för att gynnar Sverigedemokraterna i nyhetsfloran.  Men som tur är så har medborgarna tillgång till information på Sociala medier där man allt som offtas råkar på nyheter som de etablerade mediekoncernerna vägar att befatta sig med för det gynnar inte deras politiska agenda. Så har man funderingar över varför medborgarna lämnar tidningarna åt sitt öde.

 

tn

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards