Alla inlägg den 15 juni 2013

Av tommy norum - 15 juni 2013 09:00

Thomas Olson
  

Thomas Olson (fp)

Telefon hem: 0532-450 00
Telefon arbete:
Telefon mobil: 070-666 66 39
Fax:

E-post: thomas.olson@folkpartiet.se

Politiska uppdrag:

KF, KS, TFNSÅ,


Det finns nog inte många politiker i Åmål som så fullständigt klantat till det för oss medborgare.

Thomas Olsons oförmåga att kunna leda en nämnd i sitt politiska  ordförandeskap har kostat medborgarna miljoner i extra kostnader. Simhallen är förhoppningsvis det sista städuppdraget efter hans härjningar i politiken.      


 

En dyr affär för skattebetalarna när inte våra politiker tar sin uppgift på allvar i att värna och förvalta våra gemensamma tillgångar på ett för medbogarnas bästa sätt. Den gamla Samhällsbyggnadsnämnden med folkpartisten Thomas Olson vid det politiska rodret under många år har blivit en dyr affär får skattebetalarna.


 På grund av bristande underhåll i badhuset kommer nu hyresnotan från ÅKAB att öka med 1,6 miljoner miljoner årligen i trettio år när man nu tvingas rättat till alla felen för en nätt kostnad på ca 24 miljoner, detta för att man under Thomas Olsons ledning totalt struntat i att ta tag i problemen.  Ridhuset, Marinan, Högheden, Strandcafét som fortfarande återstår att rätta till, för att inte tala om den stora Marinan vid djuphamnen där man innan branden la fram ett hyresavtal för beslut som subventionerades med en halv miljon om året.  Inte nog med det när man sen efter branden  försökte få en en bild av vad som kommunen betalat för bygget så poppade det upp ytligare nästan 2 miljoner från ingenstans som var en direkt byggkostnad men som man underlåtit sig att ta med i investeringskostnaden och också med i beräkningen för ett underlag för ett hyreskontrakt.


Samma Thomas Olson som på Örnäs Camping investerade i stugor som bara fanns på pappret. Som också tyckte att det nya omklädningsrummets för Örnäsvallen också skulle belasta campingens rörelseresultat för ett par dagars användande i bluesveckan .Thomas Olson har många lik som flutit upp efter sig men sitter fortfarande kvar som politiker och detta här är bara en bråkdel av de fadäser som den gamla Samhällsbyggnadsnämnden under ledning av herr Olsons  stått för under åren.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards