Alla inlägg den 8 juni 2013

Av tommy norum - 8 juni 2013 07:00

 


Hur vore det om man vaknade till på turistkontoret och försöka leva upp till fullmäktiges beslut att göra Åmål till en vänlig stad. Turistinvasionen av husbilar har varit igång en och en halv månad nu utan att våra turistansvariga vaknat till. Flera har påpekat att husbilsägarna har svårt att göra rätt för sig då det saknas möjlighet att få kontakt ned ansvarig  personal .

Att man gömmer sig ute på Örnäs campingen är ju inte speciellt kundvänligt.


     

Samma gäller för våra båtgästplatser där man på marinan skyltar för att hamnavgiften skall betalas vid turistkontoret vid Marinan.

   


Inte så lätt att betala när ingen finns på plats. Här går kommunen miste om avgiften samtidig som våra båtgäster inte får tillgång till koden för toaletter och dusch men kanske ändå kompenseras med gratis liggtid där elen ingår.

Det där med intäkter i den offentliga verksamhet det verkar det inte vara så noga med.  


Kanske på tiden att Åmåls tjänstemän försöker leva upp till den värdegrund som skall göra Åmål till en vänlig kommun. Jag tror inte våra gäster som kommer hit uppfattar Åmål särskilt vänlig när man så totalt struntar i att serva dem när de också är beredda att betala för sig. Nog är väl det så att det så att det är vår turistorganisation som skall anpassa sig till förändringar i turistströmningen och inte tvärt om. Skärpning nu så att inte den tagna värdegrunden för kommunen bara blev ett spel för galleriet som det befarats. .

    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards