Alla inlägg den 14 juni 2013

Av tommy norum - 14 juni 2013 22:25







 

Gott om folk som kantade Kungsgatan för att se och höra dem sjunga om studentens lyckliga dar...

     



Studenterna från Karlbergsgymnasiet verkade trivas under det traditionella studenttåget genom staden.

Av tommy norum - 14 juni 2013 07:00


Megtec varnar om att 25 av 37 kan få gå efter orderminskning.


Kanske vårt kommunalråds nyss återkommande resa från vänorten De Pere i Wiskoncin USA kan få de anställda att se ett hopp. För det fanns väl ett inbokat möte med moderbolaget som äger Megtec om framtidsplanerna för Åmåls fabriken ? Annars finns det en uppsjö av tekniska finesser för komunikation utan att det behöver ske mellan fyra ögon.

Lite information om det mötet ser nog de anställda fram emot. Om inte det var huvudsyftet med resan utan en artighetsbesök för vårt kommunalråd med tjänsteman i ett land på andra sidan Atlanten som i slutändan bara blir en upplevelse för ett fåtal politiker och tjänstemän att få resa jorden runt på skattebetalarnas bekostnad.


All kommunal verksamhet skall utgå från att serva medborgarna , där verksamhetens huvudsyfte hela tiden skall fokuseras på att förbättra och ta till sig intryck som förbättrar livet i kommunen. Jag har själv inte sett ett enda exempel på den lärdom som våra tjänstemän och politiker tagit med sig från sina resor världen över som sen kan överföras på den kommunala verksamheten här hemma.

Vi har vänorter både i Amerika, Afrika och ett mertal i Europa som besöks då och då av delegationer från Åmål.

För vilket syfte kan man fråga sig när det inte kommer ut annat än en upplevelse för ett fåtal men där skattebetalarna får stå för fiolerna utan att få ut några synbara effekter i verksamheterna.


Och det där med spartider det gäller tydligen bara medborgarna, för våra politiker verkar inte ta så alvarligt på när det gäller deras utsvävningar med våra surt förvärvade skatter som man lägger beslag på.

        

Av tommy norum - 14 juni 2013 06:45


          VARFÖR INTE FÅ EN UPPLEVELSE HUR FARMOR OCH FARFAR ROADE SIG PÅ SIN TID.


50-talskväll i folkparken

BENGTSFORS: Peter Jezewski med band borgar för äkta rock 'n' roll

På lördag kommer 50-talsrockaren Peter Jezewski med stort band till Folkparken Valhall i Bengtsfors. Tillsammans med ett dansband och ett rockabillyband ska han flytta hela Bengtsfors 60 år tillbaka i tiden

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards