Direktlänk till inlägg 21 maj 2015

Behöver man inte bry sig om Svensk lag i våra moskéer ?

Av tommy norum - 21 maj 2015 07:00

Det här inslaget var med i bloggen 2012 . Har myndigheterna agerat över situationen ? 



 Det mångkulturella samhället som så många värnar om i debatten  är tydligen inte något för de   islamistiska  företrädarna som ger råd i de moskéerna  som den senaste tiden växt upp som svampar ur jorden runt om i Sverige. Här bryr man sig inte om Svensk lag här propageras för månggifte och att männen har rätt både att slå och tvinga sig till sex utan att det skall ge någon påföljd för förövarna . Här skall mannen som familjeöverhuvud skyddas och polisen skall inte blandas in enligt de muslimska familjerådgivare i våra moskéer.


Här gäller det till varje pris försöka få kontroll över sina muslimska undersåtar i Sverige genom att försöka behålla den kultur man flytt ifrån där manens lag gäller   Här får man också bekräftelse på hur man helt fräckt ljuger inför tv tittarna vad man har sagt och var man står för. När man sen blir avslöjad med både bild och tal så försöker de ansvariga mörka hela historien genom att vägra låta de som var med i reportaget  ställa upp och förklara sig inför TV .

Många Svenskar har nu fått bekräftat sin bild av hur islamistiska företrädare  talar med kluven tunga. En officiell bild hur man följer Svenska lagar och tar hänsyn till den kultur som legat till grund för den gemenskap vi skapat mellan medborgarna oavsett kön. Och en bild där man fortsätter att propagera för den kultur som islam står för i praktiken men där man blev avslöjad med byxorna nere i det reportage som Uppdrag granskning visade. Här har man i årtionden försökt att intrigera muslimer i det Svenska samhället men där man sen i lönndom de islamistiska företrädarna i moskéerna hela tiden arbetar i motsatts riktning .


 

Nu vill inte den muslimska ledningen vara med längre utan nu försöker man vända hela processen med att avslöjandet kommer att ge en bild av islam och dess företrädare som kommer att försämra möjligheten av att kunna intrigeras i det Svenska samhället genom avslöjandet. Så i deras resonemang så ser man heller att avslöjandet har tystats ner när man nu ser resultatet av vad  de själva har ställt till med.

Här har man utåt sett, både i sina relationer med regeringen  och våra myndigheter skapat en bild om samförstånd och att man arbetar för att följa Svensk lag. Men i praktiken gjort tvärt om enligt reportaget i Uppdrag granskning. Ganska  häpnadsväckande att i en demokrati låta dessa religiösa  bakåtstävare få agera ostört i så många år utan att politiker och myndigheter reagerar.  Kanske inte så underligt att Sverigedemokraterna är på väg att bli Sveriges 4:e  största parti när man i de övriga partier heller blundar än tar sig an problemen i hur våra invandrare skall kunna intrigeras på ett bra sätt. 


Not : Bara att konstatera att Sverigedemokraterna nu 2015 är Sveriges 3:e största parti






 
 
Ingen bild

Argus

18 maj 2012 07:30

...och lika illa är att vi skattebetalare är med och betalar miljoner i bidrag per år till dessa moskéer.

 
Ingen bild

erik

20 maj 2012 19:08

Såna bidrag borde ju kyrkan betalas med kyrkoskatten i stället ..religin som religion..
Fyra fruar går bra sa Imanen ..om man kan försörja dom..
Josefsson borde då ha frågat om det betyder att åtminstonne tre av dem därmed slipper springa till socialen

 
Ingen bild

erik

27 maj 2012 01:03

sorgligt att individer som har bönat och bett för sina liv (imaner o,dyl)för att kunna lämna ett hemland de egentligen varit förplikigade till att vara underställda dess försvarmakt här i Sverige sedemera kunnat få möjlighet att utöva grymmheter mot sitt eget kött och blod...som till och med är grymmare än vad som brukar utöva i krig ...
Nu är ju inte jag migrationsminister men vore ja det skulle ja enbart låta deras kvinnor och barn komma till sverige
Om inte dessa manliga hedershjältar först avsvor sej ett löfte om att följer ni inte våra seder så har ni en returbiljett innom en vecka.här i sverige hjälper vi enbart förtryckta inte förtryckare
Nu är ju tack och lov den mångkulturella Mona Salin av banan
Vi får därför hoppas på att nästa valseger avgörs av det parti som vill utvisa flest kvinnoskändare och hedersmördare

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

21 maj 2015 08:09

I Sverige följer man inte lagen. Inte ens domstolarna följer lagen. Och självaste landshövdingen ljuger och bryter mot lagen. Så varför ska man då tvinga muslimer att följa svensk lag?

Vad jag vet så får inte en kyrka komma till en skola och hålla gudstjänst varje fredag, tvinga på elever speciella religiösa och fula kläder och diskriminera kvinnliga elever. Men muslimer får det i sina egna skolor som kallas friskolor. Odet "fri" står för: "fri från svensk lag".

Så varför kräva att muslimer ska följa lagen när inte ens landshövdingen, JO, JK, förvaltningsrätten eller domstolarna behöver göra det?

Svenskt rättsväsende är till för att skydda (läs fria) brottslingar medan brottsoffren lämnas därhän åt sitt oförskylt drabbade öde. En svensk får väl skylla sig själv för att hen bor där hen bor och för att hen blivit bedragen, våldtagen och/eller överfallen och bestulen.

Man kan ju önska sig mycket, men i verkligheten har Sverige inget rättsväsende där man skipar rättvisa och/eller följer lagen. Att sen politikerna inte bryr sig är väl inte så konstigt - de har ju fullt upp med att värna och administrera sig själva.

Så när katten är ute dansar råttorna på bordet....



.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards