Alla inlägg den 12 februari 2012

Av tommy norum - 12 februari 2012 10:15


Riskkapitalisten  Engelbretsen fortsätter att vilja ta över det  han själv kallar Åmåls mest fantastiska plats " Södra Hamnplan ". Detta område  där det sjuder av liv 3 månader om året och där båtlivet och den pittoreska caféet är navet i upplevelsen  för Åmålsborna och turister som besöker vår stad sommartid.


Den miljön är Engebretsen beredd att förstöra med ett hotell och en parkering för att på något sätt säkerhetsställa sin felinvestering i Hamncompaniets lokaler.

En intensiv lobbyverksamhet från våra bygg  entreprenörer är att vänta som är beredda att offra den populära miljön för oss Åmålsbor för kortfristiga vinster där  arbetstillfällen kommer att vara huvudargumentet i sina övertalningsförsök att låta Engelbertsen få bygga och där de sen har möjlighet få vara med och tjäna pengar  på  karusellen...

Varför inte ta en koll på Engelbrektsen härjningar i Dalsland omgivning där han med sina versioner startar projekt som han säljer vidare utan att ta ansvar om versionerna kommer i närheten av det som utlovats.

En person som inte har någon erfarenhet i varken krögare eller hotellvärlden skall man nog ta med en nypa salt . Det är väl bara att se hur Hamncompaniet har skötts under hans regi  för att förstå hans kompetens i branschen..      

Vi får väl se om Socialdemokraterna har politiskt mod att gå emot den stora opinion som så tydligt var emot planerna runt småbåtshamnen. Ett beslut som troligtvis kommer att sätta sina spår i  möjligheten att få fortsätta styra Åmål i framtiden. Centerpartiet åkte ut ur stadshuset på vindkraftsfrågan när man negligerade väljaropinionen. Jag tror nog Michael Karlsson har lärt sig av den erfarenheten  om han har ambitioner att  sitta kvar ytterligare en mandatperiod.     


 


 


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards