Alla inlägg den 16 januari 2012

Av tommy norum - 16 januari 2012 11:48


Socialdemokraterna försöker profilera sig genom Morgan Johansson i SvD opinion med sitt inlägg om hur brottsligheten bör bekämpas. Mer poliser, omorganisation av myndigheter, få ungdommar i arbete, se över rutinerna hur man skall få fängelsekunder tillbaka till samhället genom arbete, bostad, utbildning. 100 miljoner extra till åtgärderna. Hela inlägget kan ni läsa genom att klicka här. Här kan man också ta del av de över 800 inlägg med synpunkter på förslaget .

ttp://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sa-ska-brottsligheten-bekampas_6769591.svd


Mitt bidrag till debatten kan ni läsa här.

Sent skall syndarna vakna .När nu äntligen politikerna vaknar till och börjar förstå vad den stora invandringen har ställt till för problem i våra storstadsområden där det sociala utanförskapet blir resultatet med en brottslighet som ökar år för år utan våra maktpolitiker har annat att komma med än visioner om ett mångkulturellt samhälle som skulle vara så bra för oss medborgare. Här har det pratats om integration av våra nya medborgare från alla partier och där vid varje val man låtsas ha nyckeln för att lösa problemen. Nu försöker Socialdemokraterna ta tag i situationen med nya lagförslag mer pengar och omorganisation av våra myndigheter, ungdomssatsningar , högre straff för vapeninnehav, kriminella skall efter fängelse få bostad, arbete eller utbildning.

Inte ett ord om en begränsad invandring där skyddsbehovet blir det avgörande om man får uppehålla sig i Sverige.

Socialdemokraterna med Mona Sahlin i sin roll som minister och vara ansvarig för integrationsfrågorna för 10 år sen pratade och pratade och pratade och lovade att lösningen nu var på gång. Ingen tror väl på allvar att Morgan Johansson ( s ) har lösningen på problemet med sina förslag som han presenterar i sitt inlägg i SvD. Tänk att man måste gå som katten runt het gröt och inte förstå problemet. Ju mer pengar vi lägger ner på mer eller mindre omöjliga och dyra förslag ju längre bort kommer vi från en lösning har det visat sig med facit i hand när det kontinuerligt fylls på med invandrare där många inte har en chans att göra sig gällande i Sverige med sin sociala och kulturella bakgrund i bagaget .

 Resultatet, som våra politiker har det största ansvaret för , det ser vi nu i samhället och i våra överfyllda fängelser, på grund av en strutsmentalitet i att inte vilja ta till sig den verklighet som vi dagligen får oss förmedlat i massmedia

                      t-norum.bloggplatsen.se. . .        17 personer gillar det här.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards