Alla inlägg den 21 januari 2012

Av tommy norum - 21 januari 2012 11:29

  Skall vi få en ny omstart för Socialdemokraterna när nu deras ordförande Håkan Juholt har bestämt sig för att avgå enligt obekräftad information från någon överlöpare i den innersta kretsen i vu .


Knivar i ryggen in i det sista från sina partkamrater där partiordföranden var tänkt kunna avsluta sin korta karriär med en presskonferens att han har bestämt att avgå för partiets bästa trots att han fortfarande har förtroende i sitt uppdrag. Varför inte låta honom göra sken av att beslutet är hans eget utan att klä av honom på bara kroppen av sina partikamrater när massmedia ändå förstår anledningen av hans avgång är den totala avsaknad av förtroendet att i fortsättningen leda det sargade socialdemokratiska partiet vidare.


En partiordförande som inte har haft en chans att framföra ett politiskt budskap när det hela tiden handlat om Håkan Juholt som person som började med oklarheter i hyresbidrag där han blev uthängd att ha myglat och lurat riksdagen det som sen inte visade sig var sant. Att hans sambo sen har en kriminell bakgrund och han ljugit om syftet i Polenresa i sin ungdom, oklarheter i budgetbehandlingen , hyrbilar. Det verkade som om oklarheterna runt hans person aldrig tar slut.

När nu massmedia fått blodkänning på villebrådet där misstagen i uttalanden om vad han menar och vad han säjer och vad han har sagt duggar tätt och där politiken glömts bort fanns det bara en sätt att råda bot på det förhållandet . Sparka Håkan Juholt.


Om det sen har någon betydelse för ett parti som verkar har tappat sin position var man står i de flesta frågor och som behöver en genomgripande renovering genom att göra en anpassning i politiken till dagens samhälle och sluta tro att det går och leva på gamla meriter om hur man skall bygga Sverige i framtiden.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards