Direktlänk till inlägg 31 januari 2018

Medan våra politiker ser till att ta emot fler flyktingar så håller Sverige på att krackelera .

Av tommy norum - 31 januari 2018 07:00I riksdagen har det slagits fast att vi i Sverige skall ha en reglerad invandring. Sverige skall inte ta emot fler invandrare än vi kan ge bostad, arbete och rimliga chanser att anpassa sig till svenska förhållande. Vilka medborgare tycker att våra politiker har anammat det riksdagsbeslutet

 

 

Trots att situationen i Sverige har förvärrats, man har svårt att rekrytera nya poliser, man har bostadsbrist, trots att arbetsmarknaden för nyanlända inte fungerar, brottsligheten ökar, trots att man få ta in ordningsvakter runt om i Sverige för att hålla buset i schack, dödsskjutningarna ökar, sjukvården går på knäna , kostnaderna ökar lavinartat på grund av en okontrollerbar invandring där inte ens hälften har flyktingstatus utan är ekonomiska flyktingar så fortsätter regeringen att ta emot nya invandrare . 

 

 


Man kan ju undra vad som rör sig i huvudet på våra politiker när man inte inser att för att få ordning på Sverige så måste man strypa invandringen väsentligt om man skall ha en chans att få ordning och reda i samhället ? . Här försöker de ansvariga politikerna få oss och tro att samhället aldrig har varit mer säkert att bo och verka i medan medborgarna uppfattar det precis tvärt om. Dagliga rubriker om våld och skjutningar, affärsinnehavarna ropar på hjälp i våra utanförskapsoråden när de blir utsatta för stölder och hot och där polisen svarar att de inte har tid. Nu får också affärerna ta hjälp av egna betalda ordningsvakter som våra badhus, bibliotek och skolor börjat med för länge sedan för att hålla ordning på buset som till största delen har en invandrarbakgrund.

 

 Något som våra politiker på alla sätt försöker tysta ner och är på väg att lagstifta om att det skall vara förbjudet att nämna vilken bakgrund och varifrån man kommer från när man begått ett brott.  Om det sedan är för att dölja sitt misslyckande och konsekvenser av den invandrarpolitik man bedrivit och för att i någon mån försöka dölja vilket ansvar man har för utvecklingen där rädslan att det till slut går över till rena inbördeskriget mellan svenskarna och de som kommer hit som flyktingar låter vara osagt. 

Våra politiker vägrar att använda Genevekonventionen skrivning som utgångspunkt för flyktingpolitiken utan använder en mer generös tolkning och som är en bidragande orsak till att medborgarna börjar tröttna på hur politikerna tar sig friheter i någon sorts humanitär åskådning och där väl rädslan av att bli kallade främlingsfientliga ligger i botten . Resultatet blir att långt över hälften av de som får stanna i landet inte är klassade som flyktingar med skyddsbehov eller som skyddsbehövande men har fått en egen gräddfil av våra politiker att få ta del av landets sociala välfärd utan en tanke på vilka konsekvenser det fått för samhället.

 

Våra politiker verkar inte bry sig utan fortsätter att locka hit flyktingar med amnestier av olika slag som i botten beror på att de som kommer hit på alla sätt försöker bluffa våra myndigheter med både ålder och identitet utan att det ger negativa utslag i uppehållstillstånden. Man kan till och med begå brott som tex våldtäkter, mord, och brott i allmänhet utan att det ger försämrade möjligheter att få stanna i landet. .

Gunnar Sandelin Journalist, socionom, och tidigare pressombudsman på BRIS säger att man beviljat asylsökande med uppehållstillstånd semesterresor till de länder de påstår sig flytt från. Man har betalat ut socialbidrag till utländska medborgare som med säkerhet hade svart jobb vid sidan om. Under hans år på SVT så fick han instruktioner av en ansvarig redaktör från ett av våra största nyhetsprogram, att det skall vara synd om invandrarna att folk skulle gråta framför teven för att nyhetssändningen skulle bli en bra show.  Detta skriver Ian Wachtmeister om i sin sista bok Sotarna.

 

Att skattemiljoner slentrianmässigt delas ut till stora grupper som inte klassas som flygningar med skyddsbehov är en aning provocerande med tanke på hur det fattas resurser i stort sett i varje samhällsområde. Vi anser oss inte ha råd att ge våra gamla en pension som man leva på utan bidrag vilket gör oss till det land som har mest fattigpensionärer i hela Europa. Men att ta hit anhöriga till våra flyktingar och förse dem med pensioner, bostäder fastän den asylsökande inte hade ett verkligt skyddsbehov bevisar väl att hela migrationspolitiken har spårat ur..

 

Det konstiga i kråksången är väl att det fortfarande finns medborgare som tycker att det är helt okay att driva flyktingpolitik på det här sättet eftersom man ger de ansvariga för eländet nytt förtroende ”i alla fall i opinionsmätningar"

 

tn

 
ANNONS
 
en som tror

en som tror

31 januari 2018 17:58

äntligen fick eliasson sparken men ett nytt toppjob hur kan dom få det när dom inte klarar sitt tidigare jobb nu får vi se om detta var sista stolpskottet men det nog nån till

http://url

 
Ingen bild

Fundersam

1 februari 2018 23:39

Håller med om allt som skrivit. Ja semesterresor till landet dom flytt ifrån då passar det. Det finns många skattebetalare som inte har råd att åka utomlands. jag har ngr ggr sett flyktingar som sätter in pengar vid coop. Skickar väl hem. Märkligt att Sverige ska försörja bidragsturister. Eller som en politiker sa "vi kan inte vara hela världens socialkontor". Men tydligen är vi delvis det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Tisdag 26 mars 19:14

  Livet i Smögen på 1940-50 talet när fisket forfarande var en viktig näring på orten.                  ...

Av tommy norum - Tisdag 26 mars 19:02

    7 vykort från ett Smögen där fisket fortfarande var en betydande näring på orten.                    ...

Av tommy norum - Söndag 10 mars 14:24

                                      Fotograf  Emil Rydbeck  Licens Erkännande-IckeKommersiell-IngaBearbetningar (CC BY-NC-ND)     Järnvägsstationen.     Kallbadhuset   Tingshuset och Hotellet.   Tullhuset   Torget...

Av tommy norum - Lördag 9 mars 13:42

  Bilder och text från Värmlands arkiv     Pråmkanalens norra del mot Västra Kanalgatan. I bakgrunden Nyströms Orgelfabrik ( och Mollstugan).        Pråmkanalen mot norr. I förgrunden frk Alstermark med några barn, katt och hund. T...

Av tommy norum - Torsdag 7 mars 13:00

    Licens Erkännande-IckeKommersiell-IngaBearbetningar (CC BY-NC-ND)     Vallgraven vid Stora Nygatan       Göteborgs hamn, sedd från Sjöfartskampanilen, 1951. foto Samuel, Dan      Göteborg Central och Drottningtorget. P...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se