Alla inlägg den 25 januari 2018

Av tommy norum - 25 januari 2018 10:47



    


Nu först börjar media vakna till och i stället för att en längre tid helt varit blockerade av sin iver att försvara invandringen har man varit helt förblindade av vilka konsekvenser det fått för samhället.

 

Utanförskapsområdenas utveckling var länge tabu att skriva om för det kunde störa bilden av lyckad invandring som länge våra politiker försökte få till att det är ett måste för landets överlevnad på sikt.  Det var först när utländsk media började rota i vilka konsekvenser den naiva invandringen lett till, där ministrar från våra grannländer besökte områdena för att få kunskap för att inte det skall upprepas i det egna landet, där släptåget med tv team som  rapporterade ut i världen tillståndet i hur de boende upplevde sin situation som blev startskottet till att även svensk media där framförallt storstadspressen till slut kände sig tvingade att ta bladet från munnen och börja rapportera om  verklighet mer nyanserat i fortsättningen.

 

Politikerna försökte i det längsta hålla skenet uppe och gick ut i utländsk press och basunerade ut att den svartmålningen som skrivs är fake news, uttalande som man sedan fick ta tillbaka när verkligheten blev för uppenbar för att kunna dölja i längden.

 

Det fanns hur många signaler som helst under åren som varnade för situationen som stök på biblioteken, badhusen, skolorna, ökade våldtäkter och en ökad småbrottslighet i de områden runt om i Sverige som var invandrartäta utan att media rapporterade om detta i rädsla att störa bilden av det perfekta folkhemmet och med risk att det skulle gynna de krafter som var emot den naiva invandringen som bedrevs. 


 

I de fria sociala medierna så rapporterades det dagligen om detta men där både politiker och media avfärdade som invandrarfientliga krafter som av rädsla för det mångkulturella samhället och där många hade ett nazistiskt främlingsfientligt förflutet, med andra ord de hade inte rent mjöl i påsen.

 

Konsekvenserna av den mörkningen blev i stället att många medborgarna lämnade de etablerade partierna och medierna för att i stället gå till det enda partiet Sverigedemokraterna som från början hade en mer verklighetsbaserad uppfattning om förhållandet och som låg i linje med vad många medborgare tyckte. Även de etablerade medierna blir nu lämnade en efter en av sina läsare när det nu avslöjades att man under många år kört med fake news påstående där väl Aftonbladet som en av de som mest försvarat den pågående politiken, där alla samband mellan den stora invandringen och negativa förändringar i samhället har förnekats.

 

Där har man i stället ägnat spaltkilometrar i krönikor och debattartiklar  med hjälp av Lo och de etablerade partierna försökt svartmåla Sverigedemokraterna för deras syn på invandringen. Men det är väl så att det politiska och Mediala etablissemanget nu har insett att situationen inte längre går att dölja. Så nu presenterar och fördömer man bilden av det ideologisk förblindade kriminologer inte har lyckades identifiera i denna uppenbara trend som de ökade våldtäkterna eller dödsskjutningarna under åren där man vägrar acceptera kopplingen mellan invandringen och gängvåld och där våra politiker med näbbar och klor försöker försvara sina politiska revir som man har ansvaret för.  Att man sedan försöker strypa all information genom att förbjuda vilka som begår brotten så kommer man väl knappast närmare en lösning på problemet. 


Dödsskjutningarnas ökning med från 4: 1990  till 43 : 2017 information som Sarnecki fick monopol att föra allmänheten och politikerna bakom ljuset genom att yra om socioekonomiska faktorer, något som våra politiker inte var sena att ta till sig för att i någon mån försöka dölja orsaken till problemen. Så i det mediala etablissemanget dödsryckningar så kanske vi kan förvänta oss att man i fortsättningen ger rapporter vad som händer i nyhetsflödet och slutar att rapportera om vad man vill skall hända. Det vore en bra början för att få tillbaka förtroendet.

    

tn 




 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards