Direktlänk till inlägg 25 januari 2018

Mediala etablissemanget har nu börjat inse att man inte längre kan dölja konsekvenserna efter den naiva invandrarpolitiken..

Av tommy norum - Torsdag 25 jan 10:47    


Nu först börjar media vakna till och i stället för att en längre tid helt varit blockerade av sin iver att försvara invandringen har man varit helt förblindade av vilka konsekvenser det fått för samhället.

 

Utanförskapsområdenas utveckling var länge tabu att skriva om för det kunde störa bilden av lyckad invandring som länge våra politiker försökte få till att det är ett måste för landets överlevnad på sikt.  Det var först när utländsk media började rota i vilka konsekvenser den naiva invandringen lett till, där ministrar från våra grannländer besökte områdena för att få kunskap för att inte det skall upprepas i det egna landet, där släptåget med tv team som  rapporterade ut i världen tillståndet i hur de boende upplevde sin situation som blev startskottet till att även svensk media där framförallt storstadspressen till slut kände sig tvingade att ta bladet från munnen och börja rapportera om  verklighet mer nyanserat i fortsättningen.

 

Politikerna försökte i det längsta hålla skenet uppe och gick ut i utländsk press och basunerade ut att den svartmålningen som skrivs är fake news, uttalande som man sedan fick ta tillbaka när verkligheten blev för uppenbar för att kunna dölja i längden.

 

Det fanns hur många signaler som helst under åren som varnade för situationen som stök på biblioteken, badhusen, skolorna, ökade våldtäkter och en ökad småbrottslighet i de områden runt om i Sverige som var invandrartäta utan att media rapporterade om detta i rädsla att störa bilden av det perfekta folkhemmet och med risk att det skulle gynna de krafter som var emot den naiva invandringen som bedrevs. 


 

I de fria sociala medierna så rapporterades det dagligen om detta men där både politiker och media avfärdade som invandrarfientliga krafter som av rädsla för det mångkulturella samhället och där många hade ett nazistiskt främlingsfientligt förflutet, med andra ord de hade inte rent mjöl i påsen.

 

Konsekvenserna av den mörkningen blev i stället att många medborgarna lämnade de etablerade partierna och medierna för att i stället gå till det enda partiet Sverigedemokraterna som från början hade en mer verklighetsbaserad uppfattning om förhållandet och som låg i linje med vad många medborgare tyckte. Även de etablerade medierna blir nu lämnade en efter en av sina läsare när det nu avslöjades att man under många år kört med fake news påstående där väl Aftonbladet som en av de som mest försvarat den pågående politiken, där alla samband mellan den stora invandringen och negativa förändringar i samhället har förnekats.

 

Där har man i stället ägnat spaltkilometrar i krönikor och debattartiklar  med hjälp av Lo och de etablerade partierna försökt svartmåla Sverigedemokraterna för deras syn på invandringen. Men det är väl så att det politiska och Mediala etablissemanget nu har insett att situationen inte längre går att dölja. Så nu presenterar och fördömer man bilden av det ideologisk förblindade kriminologer inte har lyckades identifiera i denna uppenbara trend som de ökade våldtäkterna eller dödsskjutningarna under åren där man vägrar acceptera kopplingen mellan invandringen och gängvåld och där våra politiker med näbbar och klor försöker försvara sina politiska revir som man har ansvaret för.  Att man sedan försöker strypa all information genom att förbjuda vilka som begår brotten så kommer man väl knappast närmare en lösning på problemet. 


Dödsskjutningarnas ökning med från 4: 1990  till 43 : 2017 information som Sarnecki fick monopol att föra allmänheten och politikerna bakom ljuset genom att yra om socioekonomiska faktorer, något som våra politiker inte var sena att ta till sig för att i någon mån försöka dölja orsaken till problemen. Så i det mediala etablissemanget dödsryckningar så kanske vi kan förvänta oss att man i fortsättningen ger rapporter vad som händer i nyhetsflödet och slutar att rapportera om vad man vill skall hända. Det vore en bra början för att få tillbaka förtroendet.

    

tn 
 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carsten Andersson

Torsdag 25 jan 17:31

Bra att veta om sarnecki
http://www.morpheusblogg.se/2017/04/16/jerzy-sarnecki-talar-ut-i-polsk-media/

 
Emil

Emil

Lördag 27 jan 15:13

Enda sättet för media att få mig att tro på att de menar allvar med att ha kommit "till insikt" är att de först och främst ber om ursäkt till alla de som blivit beskyllda för att vara rasister, nazister och fascister. Allt annat tolkar jag som falskspel och hyckleri. Har sett det förr. Ena dagen verkar någon ha insett problemet med förda migrationspolitik, nästa dag är de igång igen och mörklägger sanningen och lovordar sagda politik.

http://https://ryggradenblog.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Lördag 16 juni 12:10

Stockholm bakom fasaden Av Nordiska museet År 1949 gav veckotidningen Vi ut boken "Stockholm bakom fasaden" med text av Erik Asklund och bilder av KW Gullers.   Gamla kåkar i Sjövik på Årstavikens södra strand. Östra Årstabron i ...

Av tommy norum - Onsdag 13 juni 14:12

Man brukar säga att lögner, personangrepp och höjd röst tillgrips när de egna argumenten tryter. Kan det vara så illa i Stefan Löfvens fall? Det finns ingen partiledare i svensk politik som så ofta anklagas för att ljuga som Socialdemokraternas stats...

Av tommy norum - Onsdag 13 juni 07:00


  Några av världens största pk-media, såsom CNN och AP, har redan sågat avtalet och beskrivit det som vagt och innehållslöst. Att Nordkorea annonserat en "stor förändring" som ska tillkännages inom kort - det hade man inte tid att vänta på innan...

Av tommy norum - Måndag 11 juni 07:00


  De som vill framstå som seriösa journalister som tex på DN:s chefredaktör Peter Wolodarski och många med honom i den etablerade mediabranschen som kritiserar andra blir helt plötsligt oanträffbara när de har ertappats med byxorna nere i hur de sp...

Av tommy norum - Lördag 9 juni 07:00

Det finns politiska motståndare som tror att enda sättet att få stopp på Sverigedemokraterna är att utse Jimmie Åkesson till statsminister.        Torbjörn Nilsson i Expressen vågar göra ett tankeexperiment i det parlamentariska läge som nu r...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

34 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se