Direktlänk till inlägg 9 november 2015

Är det lyxsökande invandrare som gömmer sig bakom flyktingfasaden vi fått på halsen ?

Av tommy norum - 9 november 2015 07:00


Är det lyxsökande invandrare vi fått på halsen som vägrar acceptera det som finns tillgängligt av nödboende.


Skamligt får man väl säga . Och som vanligt agerar våra myndigheter och de ansvariga som mesiga naiva representanter för det Svenska samhället. Duger inte det hela så skicka dem tillbaka där de kommer ifrån. Till en början så vore det första åtgärden att tvinga dem av bussen och så får de själva ta ansvaret på den situation de satt sig i .

Man kan ju fråga sig vad är det för människor vi får in i landet med den inställningen att sätta krav på oss som tar emot dem vilka villkor som gäller i vårt mottagande. Är man inte nöjda med det vi har att erbjuda så släng ut dem ur landet fortare än kvickt.

Man kan ju fråga sig om sådana människor överhuvudtaget kan integreras i det Svenska samhället med den inställningen i den situation de befinner sig i.


Är det rika flyktingar som vill bo i storstäderna där de kan shoppa runt med gömda tillgångar som vi försörjer med våra skatter ?

tn



Flyktingar vägrar lämna buss – asylboenden i Sundsvall duger inte

 
Foto: Youtube

SUNDSVALL 24 asylsökande migranter vägrade under lördagskvällen lämna en buss som tagit dem från Skåne till asylboenden i Sundsvallstrakten. Den svenska landsbygden lockar helt enkelt inte migranterna. – De vill bo nära en större stad, säger Johanna Uhr på Migrationsverket till Nyheter Idag.

Migranterna, som sökt asyl i Sverige undan krig och fattigdom i sina hemländer, har erbjudits boende på två olika asylboenden. Ett i samhället Torpshammar samt ett annat på en nedlagd militärförläggning på Åstön. Men för 24 av dem dög inte boendena, de vägrade kliva av bussen och under kvällen parkerades den utanför centralstationen i Sundsvall med migranterna kvar ombord.

– De är kvar i bussen, 24 personer, säger Migrationsverkets presstalesman Johanna Uhr till Nyheter Idag vid elvatiden på kvällen.

– Vi har varit där och pratat med dem och informerat om hur läget ser ut. Det är de här boendeplatserna som vi kan erbjuda och man har som individ ett val hur man vill göra, om man vill åka tillbaka till Malmö och ordna med eget boende eller flytta in på de här tillfälliga boendena.

Vill bo i större stad

Enligt Johanna Uhr vill migranterna bo i större städer, som Stockholm eller Malmö, men det är önskemål som myndigheten inte kan tillmötesgå.

– De vill bo nära en större stad, de hade förväntningar att få bo kvar i Malmö. Men det är få boendeplatser som är nära större städer, de är ofta på landsbygden, säger Uhr.

Klagar på hunger

Migranterna har under lördagen rest med buss genom hela Sverige och klagade under kvällen på att de var hungriga, trots att gratis mat väntade på dem inne på de asylboenden som de vägrade gå in i.

– Vi har varit runt på de här boenden och där finns det mat. Om de har ätit eller inte kan jag inte svara på, men de har blivit erbjudna mat. Det är ett val de har gjort att sitta kvar i bussen, säger Uhr.

Så om de hade klivit av bussen hade de fått mat?

– Ja, absolut! Det är sådana här tillfälliga asylboenden som är upphandlade där det ingår mat.

 
 
Ingen bild

Åke Olsson

9 november 2015 12:11

Trodde i min enfald att priortet 1 var tak över huvudet och vistelse i fred.Det är helt klart att många blir upprörda!

 
ingen

ingen

9 november 2015 19:23

dom kommer hit som dom säger ett fattigt land å ställer krav var dom ska bo är vi svenskar så jävla dumma skicka hem dom direkt Åmål är ett exempel körkungsgatan mot karlsberg kör på helhjus annars så kör du på nån

http://url

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards