Alla inlägg den 16 september 2010

Av tommy norum - 16 september 2010 18:47

Lite forskning runt den information som Kurt Svensson lämnade till åklagaren i det förhör angående polisanmälan för tjänstefel.

Jag har förut i bloggen antytt att Kurt Svensson kör med osanning eller så är det så att han blivit fel underrättad av vår förvaltningschef angående hur samhällsbyggnads-

förvaltningen blivit granskade av våra revisorer.


Kurt Svensson har i förhöret sagt att revisorerna i Åmåls kommun har kontrollerat Norums påstående och man har då kommit fram till att de inte är korrekta. Hade revisorerna vid en genomgång funnit tveksamheter hade en extern revisor anlitas, men så har inte skett. 


Detta föranledde mig att försöka få fram ett protokoll över den så  kallade revision som våra förtroendevalda  som Kurt Svensson  angav skulle ha skett. Någon

revisionsrapport fanns inte tillgänglig eftersom ingen revision ens har varit på tapeten enligt ordföranden i revisionsgruppen . Där har man väntat på utslaget i polisutredningen innan man tar ställning för att gå vidare.  


Jag tror inte Kurt Svensson medvetet ljuger för polismyndigheterna utan han uppger fragment av information som han får och tolkar det som han uppfattar vara en riktig version av händelseförloppet utan att frågasätta det informationsflöde som kommer honom till del är i överenstämmande med sanningen . 


Kanske inte den främsta egenskapen som en  ledande politiker i en kommun besitter. Men uppenbart är att åklagerens ställningstagande för tjänstefel kan i stor utsträckning bero på de osanningar som levererades vid förhören, medvetet eller omedvetet. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards