Direktlänk till inlägg 29 april 2022

Pressträffen som avslöjade S- totala misslyckande i politiken ..

Av tommy norum - Fredag 29 april 14:50Kan vara en bild av 1 personRegeringens pressträff med Magdalena Andersson i spetsen- där fick lyssnarna bekräftelse på Socialdemokraternas totala misslyckande att försöka få ordning på Sverige.
Att först nu komma till insikt vad de skulle påbörjat för snart 8 år sedan borde väl få en och annan ta sig en funderare var man skall lägga sin röst i september.
Efter att hela tiden har förnekat det verkliga tillståndet år ut och år in med rena ryssmentaliteten låtsas om att ha läget under kontroll.
Man är inte oblyg när man i samma anda som Putin kör med att försöka göra budbärare om tillståndet I Sverige till syndabockar där de påstås ger en falsk bild av landet som kan skada Sverige.
Vad håller man på med ? Man försöker inbilla medborgarna att det aldrig förut varit så tryggt att bo i Sverige som mu, brottsligheten har aldrig varit lägre samtidigt som då våra överfulla fängelser, vi har allt fler brott som inte klaras upp, skjutningarna ökar och vi har ett stort behovet av fler poliser- omständigheter som då talar ett helt annat språk.

 

Nu borde man väl också fått upp ögonen för vad en totalt misslyckad integrations politik kan ställa till med. Unga invandrargäng som har sin hemvistelse i den muslimska läran där till och med mödrar med sina barn är med och kastar sten på våra ordningspoliser. Ett rasistiskt beteende där 180 poliser kom till skada när man med sin insatts skyddade våra grundlagsrättigheter.
Socialdemokraterna har haft svårt att ta till sig vad ett sekulariserat samhälle som Sverige där religionen tar allt mindre plats i den inhemska befolkningen tar för uttryck när invandrande grupper kommer in i vårt samhälle där religionen främst då från Islam fortfarande är med och styr deras liv.
Men det är inte så lätt att ge sig på att trampa islamisterna på tårna- de som mångt och mycket röstar S och är en viktig del i socialdemokraternas väljarbas.
 
Men kom inte sedan och säg att ni inte blivit varnade för en utveckling som ni inte ville se - inte ville höras talas om - och där varningarna har mötts med som Islamofobi i samma anda som varningarna för en allt för naiv migrations politik kunde ställa till med det - det vi nu har fått facit på .
Men varför vaknar Socialdemokraterna först nu strax före valet ? S har haft snart 8 åt på er att ordna till det hela. Varför först nu börja lyfta på stenarna ? Bristerna i skolan, bostadsbristen, arbetsmarknaden, sjukvården, brottsligheten, integrationen, skjutningarna, otryggheten, bränder och våldtäkter mm fanns redan när ni tillträdde för snart 8 år som ett arv efter tidigare naiva politiker konstellationer och sedan dess har bara problemen accelererat under den rödgröna regeringen.
Man skall aldrig rösta på politiska partier med utgångspunkt vad de vill göra utan vad man har åstadkommit under sin tid vid makten.
 
tn
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Torsdag 6 okt 12:43

Aftonbladet fortsätter att spy galla över en regering som inte ens är tillsatt än. Sverigedemokraterna är som sig bör i blickpunkten om allt negativt som kommer att hända när de övriga partierna måste anpassa sig till Jimmie Åkes...

Av tommy norum - Torsdag 29 sept 15:39


    Resterna av det svenska etablissemangets samlingsfront mot Sverigedemokraterna kollapsar nu i rask takt. Liberalerna är nu eniga i partigruppen att vara beroende av ett stöd från Sverigedemokraterna. Är väl på tiden att det kommer lit...

Av tommy norum - Onsdag 28 sept 20:48

    Hur många miljarder ska fuskas bort innan politikerna rensar upp bland studieförbunden? Strax innan valet varnade de tidigare partiledarna Stefan Löfven (S) och Bengt Westerberg (L eller om det nu är C man vet inte när man har med så kalla...

Av tommy norum - Tisdag 27 sept 15:32


      Efter ett svidande valnederlag behöver Centerpartiet tänka om. Med Helena Lindahl som ledare kan partiet bli en starkare, grönare folkrörelse som är sakpolitiskt relevant för människor, skriver ett antal C-politiker.Helena Lindahl är e...

Av tommy norum - Söndag 25 sept 15:51

                      8 självsäkra politikerbroiler som gått ut med ambitionen att sätta stopp för Jimmie Åkessons SD - men som det visar sig - att de som gräver en grop för andra faller ofta först däri. Det var väl Alliansen med Reinfeldt...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se