Direktlänk till inlägg 29 april 2022

Pressträffen som avslöjade S- totala misslyckande i politiken ..

Av tommy norum - 29 april 2022 14:50



Kan vara en bild av 1 person



Regeringens pressträff med Magdalena Andersson i spetsen- där fick lyssnarna bekräftelse på Socialdemokraternas totala misslyckande att försöka få ordning på Sverige.
Att först nu komma till insikt vad de skulle påbörjat för snart 8 år sedan borde väl få en och annan ta sig en funderare var man skall lägga sin röst i september.
Efter att hela tiden har förnekat det verkliga tillståndet år ut och år in med rena ryssmentaliteten låtsas om att ha läget under kontroll.
Man är inte oblyg när man i samma anda som Putin kör med att försöka göra budbärare om tillståndet I Sverige till syndabockar där de påstås ger en falsk bild av landet som kan skada Sverige.
Vad håller man på med ? Man försöker inbilla medborgarna att det aldrig förut varit så tryggt att bo i Sverige som mu, brottsligheten har aldrig varit lägre samtidigt som då våra överfulla fängelser, vi har allt fler brott som inte klaras upp, skjutningarna ökar och vi har ett stort behovet av fler poliser- omständigheter som då talar ett helt annat språk.

 

Nu borde man väl också fått upp ögonen för vad en totalt misslyckad integrations politik kan ställa till med. Unga invandrargäng som har sin hemvistelse i den muslimska läran där till och med mödrar med sina barn är med och kastar sten på våra ordningspoliser. Ett rasistiskt beteende där 180 poliser kom till skada när man med sin insatts skyddade våra grundlagsrättigheter.
Socialdemokraterna har haft svårt att ta till sig vad ett sekulariserat samhälle som Sverige där religionen tar allt mindre plats i den inhemska befolkningen tar för uttryck när invandrande grupper kommer in i vårt samhälle där religionen främst då från Islam fortfarande är med och styr deras liv.
Men det är inte så lätt att ge sig på att trampa islamisterna på tårna- de som mångt och mycket röstar S och är en viktig del i socialdemokraternas väljarbas.
 
Men kom inte sedan och säg att ni inte blivit varnade för en utveckling som ni inte ville se - inte ville höras talas om - och där varningarna har mötts med som Islamofobi i samma anda som varningarna för en allt för naiv migrations politik kunde ställa till med det - det vi nu har fått facit på .
Men varför vaknar Socialdemokraterna först nu strax före valet ? S har haft snart 8 åt på er att ordna till det hela. Varför först nu börja lyfta på stenarna ? Bristerna i skolan, bostadsbristen, arbetsmarknaden, sjukvården, brottsligheten, integrationen, skjutningarna, otryggheten, bränder och våldtäkter mm fanns redan när ni tillträdde för snart 8 år som ett arv efter tidigare naiva politiker konstellationer och sedan dess har bara problemen accelererat under den rödgröna regeringen.
Man skall aldrig rösta på politiska partier med utgångspunkt vad de vill göra utan vad man har åstadkommit under sin tid vid makten.
 
tn
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards