Direktlänk till inlägg 16 november 2019

Förklaringarna duggar tätt bland analytiker varför SD växer så det knakar i alla opinionsundersökningar..

Av tommy norum - 16 november 2019 11:38





Visa källbilden

Man har börjat tröttna på vänsterliberalernas politik att ge amnestier till höger och vänster under åren till personer utan flyktingstatus och där man hänvisar till humanism i stället för sakskäl för att få uppehållstillstånd. 
                     

  



Aftonbladets och Svenska Dagbladets senaste opinionsundersökningar visar enstämmigt att Sverigedemokraterna växer på bekostnad av S och M . Vilket parti som egentligen är störst i nuläget finns det inga säkra svar på men med utgångspunkt från hur samhällsklimatet är och vilka som har det politiska ansvaret så är chansen för att SD:s framgångar kommer att fortsätta i opinionsundersökningarna fram till valet. Fortfarande så vill man gärna låtsas att det där med enstaka opinionsundersökningar skall man inte ta så alvarlig. Men när nu tendensen är så uppenbar under flera mätningar att SD går framåt borde vara mer oroväckande för de övriga partierna.

 

Analyserna duggar tätt bland skribenterna där Vänstern förklaring är ekonomiska och sociala faktorer med en ohämmad marknadsliberalism på bekostnad av välfärden som orsak. Att SD:s klara besked om invandringen skulle vara orsaken vill man helst inte ta till sig för det skulle ju också visa att allt fler medborgare till slut börjat anamma Sverigedemokraternas syn på vilka konsekvenser den aningslösa migrationen fått för det svenska samhället. Att sedan vänsterliberalerna fortsätter att hävda migrationens fördelar och där man gång på gång lämnar Sveriges officiella asylpolitik med upprepade amnestier som släpper tusentals nya medborgare fria till att ta del av den svenska välfärden utan att de har ett flyktingstatus är också en del i väljarnas omprioritering var man nu lägger sina röster.

 

Man tar politiska beslut som får 9 000 afghaner utan asylskäl rätten till att bo, ta del av vår välfärd om man klarar av gymnasieskolan där man också är beredda att ta hit deras tusentals anhöriga som kommer att fördelas ut i kommunerna där de skattetyngda medborgarna i slutändan får stå för uppehället medan staten som vanligt springer i från sitt ansvar med vänsterliberalernas goda minne.

 

Man måste vara ovanligt korkad om man inte förstår varför det enda partiet som stått rakryggad ända från början i flyktingdebatten också växer i spåren efter den invandringshysteri som drabbade Sverige där fördelarna som bättre ekonomi, för att klara den allt växande äldrebefolkningen, där det mångkulturella samhället hägrar och där alla antydningar till protester möttes med slagord om rasism, solidaritet, nazism i ett politikerklimat där man länge vägrade se samhällskonsekvenser av den förda politiken.

 

Med facit i hand och med tanke på att vänsterliberalerna fortfarande vill fortsätta på den inslagna linjen med en fortsatt hög invandring, trots de tydliga signaler den politiken lett till i samhället. Om inte så borde statistiken över att i de brottsmål som leder till fängelse där har en övervägande del av de dömda invandrarbakgrund. Våra fängelser är överfulla trots att bara en liten procent av alla brott blir uppklarade. Det är facit på den politiken som nu allt fler visar inte håller länger, den politiken som skapat utanförskapsområden, dödsskjutningar, sprängningar, en ökad drogförsäljning, ett ökat klassamhälle med bilbränder och en allt ökande otrygghet bland medborgarna och där allt fler nu ser Sverigedemokraterna som en möjlighet att  få en annan politik än det vänsterliberalerna står för som innebär fortsatt bränsle påfyllning  på de bränder  som nu härjar runt om i Sverige.

tn











 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards